Gluten - årsaken til mange kroniske Diseases


Mer og mer vitenskapelig forskning viser en sterk sammenheng intoleranse for gluten i korn med autoimmune sykdommer. Mange forskere har kommet til den konklusjon at skader på mage-tarmkanalen forårsaket av gluten intoleranse er et produkt av autoimmune sykdommer, som for eksempel type 1 diabetes, lupus, forstyrret skjoldbruskkjertelen, etc. Det er anslått at 9 av 10 folk som ikke tåler gluten vet ikke hva deres problem er.

på en diagnostisert cøliaki, er det ni personer som kroppen ikke tåler gluten fra hvete, og de er ikke klar over det. De fleste av disse menneskene lider av kronisk autoimmun sykdom som årsak at de ikke kjenner og som tar medisiner foreskrevet av lege.

Hele moderne medisin er fokusert på deteksjon og behandling av sykdom symptomer, i stedet for å oppdage årsaken. Foreskrevne medisiner som prøver å undertrykke symptomene på sykdommen, i stedet for å behandle den vanligste årsaken til som ikke engang er detektert. På denne måten kan det ikke være noen helbredelse og folk forvandles til en livslang pasient og vanlige forbrukere av narkotika. Stoffet industrien er en av de fire mest lønnsomme næringene i verden med narkotika, våpen og pornografi, med den største premien penger som telles i hundrevis av milliarder dollar årlig.

Til tross for denne enorme produksjonen og forbruk av narkotika, folk er ikke sunnere fordi disse stoffene er utviklet for å behandle årsaken til sykdommen, men bare maskere symptomene.

Hva er glutenintoleranse

gluten~~POS=TRUNC intoleranse~~POS=HEADCOMP eller følsomhet for gluten betyr at kroppen vår ikke er i stand til å fordøye protein gluten, som finnes i korn. Vårt immunsystem gjenkjenner disse ufordøyde proteiner som utenlandske inntrengere og lager antistoffer som har i oppgave å ødelegge "inntrengere", eller fremmedlegemer.

Du kan opprette et øyeblikk av antistoffer mot gluten, når gluten kommer inn i vårt fordøyelses systemet fører til en immunrespons - kroppen gjenkjenner det som et fremmedlegeme og angrep. Dette skjer hver gang wen man spiser det minste mengden av gluten

ligger imidlertid et stort problem i det følgende -. Glutenproteiner er lik våre egne proteiner i kroppen, hvorav noen er bygget organer, bindevev , hormon, nerver, kjertler, etc .., og derfor antistoffer som har i oppgave å ødelegge gluten, ødelegge vårt eget vev.

Drug industrien er ikke egnet for folk å løse sine helseproblemer etter enkel og rimelig måter, for eksempel endringer i kostholdet eller en rimelig supplement (vitaminer, mineraler eller probiotika).

Type 1 Diabetes

Forskning stadig viser at, for eksempel, type 1 diabetes er en autoimmun sykdom forårsaket av gluten intoleranse, fordi gluten antistoffer angripe og ødelegge cellene i bukspyttkjertelen som normalt produserer insulin. Ødelagt hvis denne holdning, hindrer riktig produksjon av insulin, og dermed diagnosen type 1 diabetes som en person er dømt for en livslang insulin injeksjoner. Hvor mange type 1 diabetikere ble sendt til laboratorietester for påvisning av cøliaki? Hovedsakelig ikke

Cøliaki

Cøliaki er en sykdom der antistoffer mot gluten angripe cellene i tarmveggen og tarmtottene (slimhinnen - "tarmveggen" ) så som fører til deres ødeleggelse (villia atrofi - atrofi av tarmslimhinnen), noe som fører til manglende evne til å absorbere næringsstoffer fra maten som normalt vil skje gjennom tarmtottene. Men selv i tilfelle av en fullt utviklet cøliaki, tar diagnose vanligvis flere år.

En annen måte til å påvise gluten intoleranse er en blodprøve som undersøker om vi har antistoffer mot gliadin (en type av gluten). Denne testen kan vise forskjellige verdier fra lav til høy, og de fleste av testene er betraktet negativ hvis de inneholder lave nivåer av antistoffer mot gliadin. Hvis blodprøve viser noen verdi av antistoffer mot gliadin, at det anses som problematisk.

Mange vitenskapelige studier som viser en sammenheng mellom gluten intoleranse og et stort antall av autoimmune sykdommer, og at det i klinisk praksis er ikke kjent eller anerkjent. Starte glutenfri diett, stopper automatisk autoimmun ødeleggelse av vevet som fører til kronisk sykdom og kroppen regenererer og helbreder.

Egentlig er det ikke overraskende at så mange mennesker ikke kan tolerere gluten, fordi korn er ikke en naturlig mat til oss, eller genetisk tilpasset til oss. Mange vil si at folk har alltid spiste frokostblanding, og ikke led av moderne sykdommer. Men aldri før hadde vi spiste så mange korn.

Glutenintoleranse er en annen forklaring på hvorfor så mange mennesker som passerer på LCHF kosthold (diett uten korn) føler seg bedre og har rapportert å bli bedre tilstanden til ulike kroniske sykdommer.

Bortsett fra at få kontroll LCHF spise sukker og insulin nivåer (lite sukker og stivelse korn), som resulterer i regulering av metabolismen av fett og sukker, regulering av kroppsvekt og sykdom av metabolsk syndrom (type 2 diabetes, insulinresistens, høyt blodtrykk, forhøyet kolesterol), og dette eliminerer viktig allergen -. gluten, som til slutt fører til forbedring av mange autoimmune sykdommer

har du noen kronisk eller autoimmun sykdom, eller andre vanlige problemer, kan du be legen din teste deg for gluten intoleranse, og du vil oppdage at gluten er årsaken til problemet. I mange tilfeller vil leger ikke diagnostisere cøliaki eller gluten følsomhet før det gjøres skade i tarmveggen eller høye nivåer av antistoffer mot gluten i blodet, men den minste grad av skade på fordøyelseskanalen, så vel som den laveste mengde av antistoffer mot gluten (eller gliadin) er ikke normalt, og viser følsomhet.

Uansett testresultatene var, kan du alltids prøve en glutenfri diett i 2 til 3 måneder, og følge med på om din tilstand vil forbedre. Glutenfri diett betyr ikke spise korn som inneholder gluten (hvete, rug, bygg og havre), mens de som ikke inneholder gluten selvsagt kan du spise (bokhvete, hirse, ris og mais). De som velger å LCHF kosthold, ikke spise noen korn og dermed gluten blir automatisk slått av.