Hjem >> ernæring >> Helsemessige fordelene av kaffe: 3 triks for å gjøre det enda Healthier

Helsemessige fordelene av kaffe: 3 triks for å gjøre det enda Healthier


Er du drikker kaffe egentlig en dårlig vane eller er det bare slik folk forberede sin kaffe (med alle sine søtstoffer og creamers)? Mens for mye søvn kan være et symptom på koffein deprivasjon, tror jeg vi alle be som vi drikker vår første kopp dagen. Selv drikker for mye kaffe kan sikkert gjøre deg træ en symaskin mens den kjører, har en ny studie sette drikker kaffe på listen over topp 10 "dårlige" vaner som faktisk er bra for deg. Studien viste at hvis du drikker ikke mer enn tre kopper kaffe om dagen koffein innholdet vil være i stand til å:

 • øke stoffskiftet
 • øke din energi og utholdenhet
 • redusere risikoen for gallestein (selv nyrestein)
 • reduserer risikoen for diabetes
 • reduserer muligheten for å få deprimert

  Kaffe er også en god kilde til antioksidanter hvis man ikke kan spise tilstrekkelig mengde frukt og grønnsaker. Så, drikker kaffe med måtehold har helsemessige fordeler. Men jeg vil gi deg 3 triks for å gjøre det enda sunnere.

  1. Unngå kunstige søtstoffer. I stedet for å legge svært bearbeidet søtningsmidler, som kan inneholde tilsetningsstoffer som i stor grad kan øke nivået av kalorier i kroppen din, kan du blidgjøre kaffe med organisk lønnesirup eller naturlig stevia. Så, hvis du skal bestille brygget, latte eller cappuccino fra en kaffebar, har det usøtet og bruke dine egne naturlige søtstoffer i stedet for å lage din egen kopp kaffe sunnere.
  2. Unngå kunstige creamers. Kunstig Creamer kan inneholde delvis hydrogenert olje (alias trans fett) i den, noe som er skadelig for kroppen din. En veldig god erstatning for kunstig creamer ville være en ekte full-fett krem ​​eller kokosmelk /krem ​​i bokser. Kokosmelk inneholder sunt mettet fett og er kjent for å styrke immunforsvaret. Kokosmelk i en kaffe er bare deilig - du må prøve det
  3. Legg til Ceylon kanel (ikke Cassia) til kaffen.. Studien viser at det å ha en halv teskje kanel om dagen er nok til å senke dårlige kolesterolet i kroppen din. Kanel krydder kan
  4. hjelpe deg å miste vekt
  5. redusere produksjonen av leukemi og lymfom kreftceller
  6. lindre smerter forårsaket av leddgikt
  7. regulere blodsukkeret
  8. bedre kognitiv funksjon og hukommelse

   Legge kanel i kaffen vil gjøre et unikt smakfull opplevelse. Men mens kanel har store helsemessige fordeler, har det også lite bivirkninger som er verdt å vurdere.

   Hvis du er kreativ nok, jeg er sikker på at du kan komme opp med å legge andre sunne blandinger til din kopp kaffe.

   med alle de helsemessige fordelene av kaffe nevnt ovenfor, jeg ønsker å skape en balanse ved å nevne også nedsiden av koffein. Du kan faktisk bli avhengig av koffein hvis du har for mye av det, og kan lide hodepine hvis du ikke kan ha din vanlige mengde kaffekopper for dagen. Dette er grunnen til at jeg drikker kaffe bare en gang om dagen.

   Kaffe er lastet med gode helsemessige fordeler, men hvis du ønsker andre alternativer som er lav i koffein, har ulike te (svart, hvit, grønn og oolong).

   Hvis du liker denne artikkelen, kan du gjerne dele den med dine venner.