Hjem >> ernæring >> Coca Cola er bra for deg!

Coca Cola er bra for deg!


Hvis du liker å drikke Coca-Cola, kan du bli overrasket over å finne hva som er i den, og hva den kan muligens gjøre for kroppen din. Mange er under den misforståelse at fordi noe er tilgjengelig uten veldig mye regulering, at det er helt trygt å konsumere. Men coco cola er bra for deg!

Dette er dessverre ikke helt tilfelle, og ingrediensene som finnes i Coca-Cola er et godt eksempel på hvor skadelig mange produkter som folk antar å være trygg faktisk er. Ingrediensene i Coca-Cola varierer fra helt ufarlige for intet mindre enn skremmende.

Folk som holder orden på kostholdet vet at det er best å unngå koks.

sukker og kjemikalier som finnes i brus er dårlig for helsen din. På grunn av det faktum at de er vanedannende, vil det ikke være så lett å bli kvitt denne uvanen.

Hvorfor er Coke Farlig?

1. Bad for deg tennene

Når vi har for mye sure eller sukkerholdig drikke og mat, får vi hulrom, og selvfølgelig Coke er ikke et unntak. Det ødelegger emaljen på tennene. For å løse problemet vil være kostbart. Selvfølgelig, pusse tennene etterpå er alltid bra, men det er mye sunnere for kroppen din generelle å unngå dem.

En kan av cola
inneholder 33 gram sukker som er i ferd med åtte teskjeer hvitt sukker.

2. Diabetes Risk

Sukker er et annet navn for karbohydrater. De fleste matvarer har mye karbohydrater. Legge Coke samt vil bare forverre problemet. Det tar bare 20 minutter å øke blodsukkeret. Som det er svært vanskelig å behandle diabetes så det er foreslått bør du unngå å drikke alle typer brus, inkludert Coke.

3. Senker metabolisme - forårsaker vektøkning

Tror ikke disse reklamene hvor det er kjente idrettsutøvere som har Coke etter en økt med trening. Du vil bare fortsette å sette på pounds bare ved å drikke cola fordi sukkerholdig brus bremse stoffskiftet ned, og dermed kroppen ikke forbrenne fett nesten like effektivt. Bare drikke vanlig vann!

4. Aspartam har en negativ innvirkning på indre organer

Selv om det fortsatt blir studert, har aspartam vært kjent for å forårsake sykdommer. Så, spiller det ingen rolle hvilken type cola du drikker -. Det er fortsatt usunn

5. Har en negativ innvirkning på fruktbarheten

Regelmessig inntak av cola kan ha en negativ effekt på reproduksjonssystemet. De fleste brus inneholder kjemikalier som fører til defekter i reproduktive organer. Avid Coke brukere bør ha dette i bakhodet.

6. The Caramel Coloring

cola inneholder en viss mengde av et kjent karsinogen som er opprettet som et biprodukt av produksjonsprosessen.

Det er ikke en del av et sunt kosthold og absolutt ikke bidra til vekttap. Det faktisk forårsaker vektøkning!

Coke er ikke all sin genialitet markedsføring sier den skal være. Neste gang, i stedet for å ta den antatte 'pause som oppdaterer ", pause og reflektere over den virkelige, globale maskin som er Coca Cola og fakta bak produktet.

Jeg sier ikke at du aldri skal drikke cola igjen, men vær klar over hva som er ligger bak at nostalgisk hvit og rød etikett. Markedsføring kan være kraftig; bedrifter bruker en stor sum penger, så vi vil være lojale til sine merkevarer. Når det er sagt - vi trenger ikke å være! Ikke gi etter for hype, ofte det er akkurat hva reklame er.

Når vi kobler til jorden og oppleve sin overflod, bearbeidet mat mister grep om oss. Vi vil ikke bli trukket inn i fengende slagord og lyse slagord av bearbeidet mat industrien. Vi vil i stedet, oppdage rikdommen og sunn mat laget for oss fra planeten vår.