Hjem >> ernæring >> Forbedre blodtrykket med ernæring - Fikk Chocolate

Forbedre blodtrykket med ernæring - Fikk Chocolate


Hvordan forbedre blodtrykket med ernæring er en stor ting å lære. Før du føler deg andpusten eller svimmel når du reiser deg brått eller trening, mens livet er bra, legger matvarer som kroppen din trenger for å beholde fleksibilitet i arteriene. Og gode nyheter for sjokolade elskere, er kakao god for dette. Kakao har næringsstoffer til:

aktivere cellene i blodårene til å produsere nitrogenoksid (NO), som fører til at blodårene til å slappe av, normalisering blodtrykk

Spis mørk sjokolade med mindre fett - og den semi-søt slag. Dette er virkelig sunt!

Flere måter å produsere NO

L-arginin. Dette er en av aminosyrene, og det hjelper også kroppen produserer NO. Mat du kan spise som vil legge denne ingrediensen i kostholdet ditt er valnøtter, peanøtter og økologisk melkeproduksjon.

Vitamin C og vitamin E er konserveringsmidler

Disse vitaminene holder ernæringsmessige elementer frisk, både i og ut av kroppen vår. Når NO er ​​opprettet, vil det være effektivt lenger og fortsette å gjøre sitt gode arbeid i våre arterier hvis du ikke er C og E mangelfull. Legg til følgende snacks og måltider så mye du kan:

mørkegrønne bladgrønnsaker (swiss Chard, grønnkål, andre mørke salatgrønnsaker) brokkoli tomater mandler og solsikkefrø sitrusfrukter

Hvis du kan ikke holde opp de gode mat hver dag, har noen naturlig kosttilskudd hendig hjemme for å gripe, for å ta igjen det tapte. Sørg for å lese etikettene når du kjøper vitaminer. De billigste som ofte har lagt sukker, korn og gjær, og fyllstoffer med navn du ikke kan uttale. Vitamin C piller bør omfatte bioflavanoids - ikke bare askorbinsyre. Rose hofter og acerola er ofte kilder til vitamin C som du vil se på etiketter

Vitamin E bør lese D -. Tokoferol, ikke DL - tokoferol. D er naturlig, DL er syntetisk. Logoen til Natural Kilde Vitamin E Association (NSVEA) vil være på etiketten til en naturlig vitamin E. Mens syntetisk vitamin E er mye billigere, er det en falsk form og den naturlige formen holder seg, og virker i kroppen mye lenger.

Exercise!

Exercise forbedrer blodsirkulasjonen, hjelper avgifte avfall, og bidrar også til tilstedeværelsen av NO i systemet. Et intervall type lav varighet og høy intensitet trening som utmatter dine raske muskelfibrene som er best. Denne typen trening bygger muskler, øker stoffskiftet, og hjelper deg å holde tynnere som du alder.

Exercise også holder balansen, og reflekser. En av grunnene til at eldre mennesker har ødeleggende fossen er på grunn av tap av reflekser, og tap av muskelstyrke. Et slikt trist avfall når dette kan forebygges. Vi kan ikke alle være Jack LeLane, men vi kan sikkert satse på vår lengste og mest produktive og morsommere liv!

Hvis du er virkelig ute av form og har høyt blodtrykk, får en plan. Din helse utøveren kan råde deg til å begynne med å ta turer eller svømme. Eller starte en trening og bare bygge den i intensitet som du er i stand til.

Du kan bare starte der du er! Din eneste feilen ville være å gjøre noe. Hjertet er en muskel, og med ernæring vil det reparere og gjenvinne styrke like lett som alle andre forsømte muskler som ikke er veldig skadet.

Jeg håper dette vil hjelpe deg å forstå hvordan du kan forbedre blodtrykk og komme i gang på et sunnere liv.