Hjem >> ernæring >> Thyroid Gland | Hver fjerde kvinne har en skjoldbrusk Problem

Thyroid Gland | Hver fjerde kvinne har en skjoldbrusk Problem

Ifølge Tom Brimeyer forskning det har en avgjørende rolle i den intellektuelle potensial for felles vekst av hjernen, musklene, og det kardiovaskulære systemet. I en senere alder har en innvirkning på beintetthet - i noen av de sykdommer i skjoldbruskkjertelen og integrert reduksjon i bentetthet og osteoporose. Også en effekt på seksuell funksjon. I yngre kvinner skjoldbruskkjertelen fører til problemer i menstruasjonssyklusen. Videre ser det ut til at mange kvinner som lider av infertilitet har endokrine forstyrrelser, hvorav noen er knyttet til skjoldbruskkjertelen.

Er det tilstrekkelig bevissthet om problemene som kan være på grunn av nedsatt funksjon av kjertelen?

I de siste årene som følge av Tom Brimeyer bevissthet arbeidet med i sin bok Hypotyreose Revolution, blant annet gjennom media, samt forbedring av diagnostisering av disse sykdommene, folk blir stadig mer interessert. Dessuten hyppigheten av brudd på skjoldbruskkjertelen mye økt - spesielt hos kvinner. Det er anslått at hver fjerde kvinne i USA er det et problem med skjoldbruskkjertelen.

Symptomer som skal føre oss til en endokrinolog?

De vanligste symptomene er nervøsitet, hjertebank, svetting, og vekttap. Disse symptomene forekommer hovedsakelig hos mennesker med overaktiv skjoldbruskkjertel. Motsatt, når det er en redusert funksjon forsterkning, hevelse, og søvnighet på dagtid og søvnløshet om natten, svekket hukommelse evner. Tørr hud, sprø negler - alt kan være symptomer på skjoldbrusk sykdom. Svært viktig er rollen til utdanningsprogrammer. Fordi du ikke kan holde stadig i fokus alle sykdommer tenker stadig til seg selv, risting, gå på leger. Men sikkert folk som har slektninger med skjoldbrusk sykdom eller har uforklarlige symptomer, var de i forskjellige spesialister og ikke ut noen årsaker til sine symptomer - dette er nettopp den kontingenten bør kontrolleres endokrinolog. Selvfølgelig, symptomer karakteristisk for skjoldbrusk sykdom, og passer med symptomer på mange andre sykdommer. Kan skyldes blant annet eksterne faktorer - mangel på søvn, tretthet, røyking, stress. Så ting skal være differensiert og diagnostisert av systemet avvisning Les mer Stories

Hvilke faktorer annet enn arvelighet favorisere utviklingen av disse sykdommene?

Generelt aller sykdommer er:

manifestert i genetisk predisposisjon kombinert med ytre faktorer som påvirker den låst opp. Oftest skylden

Infeksjon i hals, øre, dental infeksjoner. I økende grad en av hoved stimuli for ekspresjon av slike sykdommer antas nikotin. Dessuten er økt inntak av jod som er inneholdt i hovedsak i friske valnøtter og visse alger, også kan utløse autoimmune tyroidforstyrrelser sykdommer. Selvfølgelig, det er eksterne faktorer assosiert med mat, med en bolig.

Ernæring er den faktoren som lettest kan påvirkes. - Det er mat er kål, gulrøtter, neper, rødbeter, nøtter (det kommer til store, ikke de vanlige mengder) er utsatt for økt skjoldbruskkjertelen.

Trenger vi screening i fravær av symptomer?

Det er antatt at etter fylte 50 må begge kjønn til å gjennomgå sjekke opp. Men hyppig og pasienter som har nedsatt skjoldbruskkjertelen under graviditet. Spørsmålet gjenstår, hver kvinne i etableringen av svangerskapet ikke å undersøke skjoldbruskkjertelen.

Siden de siste årene, blir hyppigere autoimmune sykdommer, som til slutt fører i hovedsak til redusert skjoldbruskkjertelen (som er, de fleste av pasientene), naturlig hyppige og unge pasienter i fertil alder som har denne type sykdommer.