Hjem >> ernæring >> Egg Hvit Protein Shake for å bygge en sunnere Body

Egg Hvit Protein Shake for å bygge en sunnere Body

Trenger du å få gran eller trenger å sette på muskler? Gå for egg, hva du trenger i din spising diett for å hjelpe deg å oppnå det utseendet du vanligvis craved. Hvis du ikke har eggehviter i spising rutine, er du virkelig går opp en stor mulighet. Ikke bare er disse små diamanter lastet med protein, men de er de reneste type protein og er likeledes lite kalorier, lavt kolesterol. Så bryte ut av skallet og få forberedt på å lære alt du trenger å tenke på eggehviter og slå inn en eggehvite spise vane. Dette er ikke en spøk her er forklaringen på hvorfor?

Du kan konsumere eggehviter i form av væske eller kan lage en shake til treningsøktene dine. Eggehvite protein shake hjelpe deg i din trening og er foretrukket av treningseksperter generelt. En enkelt egg (med eggeplomme opprykket) inneholder rundt 3 gram protein og rundt 16 kalorier. De inneholder likeledes hver av de åtte av EAA (viktige aminosyrer), vitaminer, for eksempel, E, K, A, B12, folinsyre og riboflavin. Dette er avgjørende for å hjelpe oppgradere recuperation samt å bidra til å reparere og utvikle skråning muskelvev etter at den har blitt brutt i øvelsen sentrum.

Noen av dere som har nå blitt tatt Eggehvite protein shake og ikke engang vet det. I tilfelle at du tar et protein pulver som er en blanding, sjekk ingrediensene og sjekke om det er noe som sier "eggehviter". Forutsatt at dette er sant, du tar i eggehviter. Du ville ha tenkt på når de hardcore kjøtt hoder ble bryte rå egg og slippe dem i et glass bare for å prøve og drikke det tilstrekkelig rask med det mål at den ikke kommer tilbake opp. Unnskyldninger, de fryktelige dagene er over-og i lys av nåværende omstendigheter. I disse dager ingen vurderte å bli svekket på grunn av salmonella.

Ja, med utviklingen av eggehviter nettbutikk er det nå enklere og praktisk å få flytende eggehviter online. Eggehviter væske er 100% bio-tilgjengelig i kroppen for rundt 4 til 5 timer (mens protein og eggehvite pulver er rett rundt 70-80% bio-tilgjengelig i kroppen for rundt 2for 3 timer). Dette gjør i tillegg er det svært nyttig og en utrolig avgjørelse like før sengetid. Protein før du går til sengs gradvis i dette øyeblikk av gangen holder kroppen din anabole.

En annen hyggelig element av eggehviter flytende er at de er luktfri og smakløst som tillater deg å bruke dem i protein shakes. Det er noen få plasser å få dine eggehviter. Men husk før du kjøper et egg hvit væske, må du gjøre et forskningsprosjekt fra hvor du skal kjøpe. Internett-forhandler fra hvor du skal kjøpe må være spesialisert på eggehvite væsker. Ikke gå for lokale nettbutikker som de kan gi falske eggehviter væske.