Hjem >> ernæring >> Topp 10 Foods som hjelper i kampen mot Lyme Disease

Topp 10 Foods som hjelper i kampen mot Lyme Disease

Det er flere matvarer lett tilgjengelig som tilbyr utmerket medisinsk støtte til kroppen mens du kjemper med Lyme sykdom. For å få riktig Lyme sykdom behandling, bør du besøke Lyme sykdom spesialist i Sydney, Australia.

Her er noen av de mest foretrukne matvarer som vil hjelpe kroppen din til å kjempe med Lyme sykdom.

 • hvitløk

  Allicin er den aktive bestanddel som vanligvis finnes i hvitløk. Den har anti parasittiske, anti sopp og anti bakterielle egenskaper. Det er en effektiv mat element å konsumere hvis du lider av Lyme sykdom, men oppsøke lege før inkludert den i kostholdet ditt.

 • Sauerkraut

  Ved å fokusere på helsen til fordøyelsessystemet, kan du enkelt hjelpe immunsystem til å bli sterk. Forbruker rå surkål hver dag har et stort antall positive aspekter for fordøyelsessystemet og kroppen generelt.

 • Lemon

  Lemons spille en viktig rolle i avgiftning av din kroppen og redusere herx. Men de fleste av de gangene vi ikke klarer å spise skall av sitron som regnes som like gunstig. Sitronskall (skall) inneholder mye mineraler og vitaminer som er bra for helsen din.

 • Persille

  Persille spiller en viktig rolle i å fjerne skadelige giftstoffer fra kroppen. Den har en aktiv bestanddel kjent som myristicin som begynner å skape glutation-S-transferase i leveren.

 • Pineapple

  Ananas inneholder en rekke bestanddel som bromelain kjent over hele verden som et utmerket anti-inflammatorisk middel. Det er en del av den ikke-kjerne Buhner protokollen, som bidrar til å redusere smerte forårsaket av betennelse i Lyme sykdom.

 • Gurkemeie

  Gurkemeie har en komponent kalt curcumin som er også årsaken bak sin gulaktig farge. Gurkemeie er svært gunstig i lesse effekten av smerte forårsaker betennelse i mennesker som lider av Lyme sykdom.

 • Basil

  Basil er en fantastisk urt som kan redusere effekten og nivå av inflammasjon i kroppen. Cyklooksygenase er en smerte og betennelse forårsaker enzym, har basilikum eugenol som er svært effektiv i å blokkere cyklooksygenase, og dermed redusere smerter og betennelser fra kroppen.

 • Olive Oil

  Ufiltrert olivenolje inneholder antibakterielle eiendom oleuropein. Du vil bli overrasket over å vite at oleuropein er svært effektive i kampen mot Lyme sykdom. Ved å forbruke oleuropein i supplement form kan du enkelt redusere virkningene av Herxing.

 • KALE

  Kale er fylt med mange viktige elementer som kreves av kroppen vår som vitamin A , C, K, kalsium, jern og viktigst Omega-3 innhold som gjør underverker som en anti-inflammatorisk element. Kale består av god mengde svovelinnhold som øker galle produksjon i leveren, hjelper i Avgiftning fra Lyme sykdom.

 • Coconut

  På grunn av sin beskaffenhet monolaurin, Coconut anses som en utmerket antibakteriell, antiviral og soppdrepende matvare.