Hjem >> Mental Helse >> 10 tips for å Maksimer Willpower

10 tips for å Maksimer Willpower

Viljestyrke er et unikt menneskelig egenskap. Jakten på en verdi av langsiktige mål som helse, fitness eller suksess innebærer diskontering eller ignorerer mer umiddelbare ønsker, behov og ønsker. Managing denne dobbeltrolle - å opprettholde et langsiktig mål i ansiktet av fristelsen eller lokke av overbærenhet - er hva din viljestyrke er laget for å gjøre.

Mange tror at de ikke har tilstrekkelig vilje til å møte denne utfordringen. For å være sikker, varierer viljestyrke fra person til person. Dette betyr ikke, men kan som viljestyrke ikke fremmes enten direkte ved å praktisere selvkontroll eller indirekte ved å forme din livsstil for å skape en kontekst der viljestyrke kan blomstre.

oppmuntrende de menneskene som sliter hardest med å trene viljestyrke stand til å dra mest ved å følge de ti tips som beskrives her! Selv de menneskene som med rette kan hevde robust viljestyrke vil ha nytte av å lese disse tipsene fordi viljestyrke er alltid begrenset av mental energi, motivasjon og hjernekraft. Forstå grensene for din viljestyrke er det første skrittet på din reise for å maksimere det.

Hold deg fokusert

Viljestyrke
er evnen til å holde fokus på kort og lang -term mål i møte med uunngåelige distraksjoner, fristelser og tretthet. Tenker 'fokus' guider deg mot å opprettholde et mål og skjerming det fra distraksjoner. I tillegg tar en fokusert tilnærming gjør det mulig å unngå innblanding av svakhet på din side: om utarmet viljestyrke som en svakhet helt savner punkt.
Alle opplever en viljestyrke vakuum på noen scene, spesielt hvis du maksimerer din vilje ressurser, og holde fokus, eller omstilling etter distraksjoner eller tilbakeslag, er nøkkelen til å fremme viljestyrke.

Tenk, for et øyeblikk, en friidrettstrener som mål å få best mulig ytelse fra sine kostnader. Oppfordret større fokus er mer sannsynlig å levere optimal ytelse enn å rope 'bruke viljestyrke! "Eller bare" prøve hardere! »På samme måte minner deg selv til å holde fokus, i motsetning til å fortelle deg selv" Jeg trenger mer viljestyrke "er den beste tilnærmingen.

feed sulten hjernen

hjernen utfører mye av sin virksomhet uanstrengt og ubevisst - når du blir flink og dyktig på en aktivitet du sier "jeg kan gjøre det i søvne". Du innkalle viljestyrke når hjernen er nødvendig for å gjøre det motsatte av dette: det vil si å gjøre bevisste, effortful operasjoner. Viljestyrke, men er hardt arbeid for deg og din hjerne.

William James, en av grunnleggerne av moderne psykologi, sammenlignet vaner (et hyppig mål for viljestyrke) til et svinghjul runde rundt jevnt og krever liten innsats for å holde det gående. Stoppe at svinghjulet, er imidlertid en annen sak. Gjør du det krever innsats - eller viljestyrke. Et anfall hjerne, en som er godt ernært, gjør det lettere å bremse og stoppe svinghjulet, eller til og med få det går i motsatt retning!

For å gjøre en jobb - tenk å slutte å røyke eller å få opp en time tidligere for å meditere eller trening, for eksempel - hjernen din trenger mat. Hjernen din, med en vekt på om lag 2 prosent av kroppsvekten, forbruker om lag 25 prosent av glukoseinntaket. Glukose er hjernens energikilde og er, selvfølgelig, en form for sukker.

Sukker kan faktisk gi hjernen et løft. Men gjør de enkle karbohydrater eller sukker som finnes i bearbeidet mat og drikker som brus og godteri ikke tilstrekkelig møte hjernens (eller faktisk kroppens) ernæringsmessige behov. De komplekse karbohydrater som finnes i naturlige og generelt ubehandlet mat imidlertid ta lengre tid å bryte ned, men fungere som en form for slow-release energi. Dette er uten tvil det beste alternativet for å gi hjernen din med en jevn tilførsel av energi den trenger. , En diett rik på frukt, korn, grønnsaker og umettet fett som olivenolje er bedre enn en høy i mettet fett, som finnes i kjøtt og meieriprodukter og raffinert sukker. Mens hjernen i seg selv ikke vil bli sulten mens du spiser disse matvarene, bevissthet om sult utløst av raskt fallende sukker (raffinert sukker utløser topper og bunner) kan være distraherende, og distraksjon er fiende av viljestyrke.

Trene hjernen

hjernen din sover aldri, og elsker det når du er fysisk og mentalt aktiv. Omfavner aktivitet holder hjernecellene livlig ved å styrke forbindelsene mellom dem og skape nye koblinger. Når du tenker på at viljestyrke er vanligvis innkalt når du prøver å endre - enten tar sikte på å gjøre noe nytt eller å slutte å gjøre noe kjent eller vanlig - vil du sette pris på hvordan en sunn og smidig hjernen er en stor ressurs
Behandle tilbakeslag med medfølelse

Å skylde deg selv for tilbakeslag når viljestyrke beviser som ønsker kan slå et drama inn i en krise! Husk, som det sies, "en svale gjør ikke en sommer". Å ha en sigarett etter avslutte eller unnlate en eksamen, for eksempel, er best sett på som bevis på innsats
. Hvis du ikke hadde oppnådd en viss suksess til å begynne med, ville du faktisk har hatt noe å tape.
Du vil ha leksjoner for å lære, sikkert, men å slå deg er ikke et godt utgangspunkt. Mangel på medfølelse for deg selv er også knyttet til perfeksjonisme
, tendensen til å basere din selvtillit på oppnåelse av nådeløst høye standarder, snarere enn dine verdier som en person som kan være lojal, kjærlig eller humoristisk, for eksempel.

Tilbud belønning for alt!

Fordi viljestyrke vanligvis leverer belønning på lang sikt, må du belønne deg selv for å nå skritt på veien til ditt endelige mål. Viljestyrke er ofte bedt om å devaluere eller rabatt umiddelbar belønning - enten at belønningen er mat, drikke, sex eller bare slå av vekkerklokken til å nyte ti minutter i senga - og fokuserer i stedet på en fjernere belønning. Den fjerne belønning kan være mye mer verdifullt, men på samme måte som et fjernt objekt kan vises liten og ubetydelig for det menneskelige øye, vises fjern belønning mindre betydning og mangler motiverende magnetisme til å drive din oppførsel.

Heldigvis er du programmert til å svare på et bredt spekter av belønninger. Disse trenger ikke å være konkret eller appetitive (gi deg kjeks eller kaker som belønning for flittig slanking vil helt sikkert være selvødeleggende!). Aktiviteter eller sysler som du finner engasjerende og liker å tilbringe tid på å gjøre er, per definisjon, givende. Ellers ville du ikke velge til å bruke krefter å gjøre dem, og gå glipp av å gjøre noe annet. Listen er så lenge fantasien din: lytte til musikk, surfe på nettet, lese science fiction, skriver en selvhjelpsbok (mest givende!), Bruke Twitter, gå på Facebook eller bare ser gamle filmer.

Nøkkelen er å knytte belønning - for eksempel en time å se på TV eller luxuriating i badekaret - for innsatsen brukt forfølge langsiktige mål. For eksempel, hvis du har nådd den daglige kvote på trening eller levd opp til den nye kosten, kan du deretter belønne deg selv. Dette kan rett og slett være å merke seg bragden. Rask tilbakemelding, enten det er en daglig oppsummering fra trenings app på smarttelefonen eller telle antall timer du har jobbet på et prosjekt til tross for å være sliten, er i seg selv givende.

Husk at viljestyrke bassenget kan kjøre tørr

har du noen gang lagt merke til etter en krevende dag på jobben at du er sannsynlig å spise mer, drikke mer eller handle mer enn det som er bra for deg eller din bank balanse? Dette er fordi mental anstrengelse investert i arbeidslivet - enten du arbeider med uhøflig kunder, ufølsomme sjefer eller bare ren arbeidspress - trekker på en felles pool av viljestyrke. Når du senere møter en fristende situasjon med små reserver av viljestyrke kan du være som en kanin i hovedlysene!

En måte å unngå dette på er å planlegge for en viljestyrke mangel ved forplikter deg på forhånd til en alternativ aktivitet, sier ved å bringe gym-utstyr til å fungere. Denne fungerer også som et signal eller utløse å gjøre det som er til syvende og sist mer nytte. Eller du kan rett og slett være oppmerksom på at viljestyrke er svak etter en taxing dag og unngå situasjoner som kan kreve mye viljestyrke. Poenget å huske er at utfører tilsynelatende ulike oppgaver eller roller effektivt trekker på en felles ressurs.

Trykk inn viljestyrke reservoar

Hvis det finnes en ulemper til å vise viljestyrke som en delt, og dermed knappe , ressurs, kan du også se en oppside: at trening eller praktisere i en modus - si å lære en ny ferdighet eller praktisere selvkontroll hjemme - kan øke din viljestyrke på jobb, eller vice versa. Analogien er at hvis du trener for en maraton vil du også finne at du kan gå opp flere fly av trapper (kanskje ikke umiddelbart etter løp, selv om!) Uten å bli andpusten. Kondisjon i ett område generaliserer til en annen. Som viljestyrke er avhengig av kjerneprosesser som fokuserer oppmerksomhet og korttidsminne, enhver praksis som strekker disse supplerer din vilje over hele linja.

Vær oppmerksom på viljestyrke feller

vaner, særlig de knyttet til alkohol, andre rusmidler eller "behavioral avhengighet 'som spill, gambling eller seksuelt motivert handlinger blir fastkoblet inn i hjernen sin belønning. Selv etter lange perioder med kontroll eller tvang de kan reaktiveres ved å møte en trigger forutsi belønning som kommer. Det er et tilfelle av "fienden innenfra", som en del av sensoriske systemet husker signaler og aktivt - selv ubevisst - søker dem ut, sannsynligvis fordi i evolusjons forbi 'impulsive opportunist' strategi servert våre forfedre også. Kommer over belønninger, enten de er ernæringsmessig eller seksuell, kan være sjeldne og muligheten for å bli beslaglagt.

I dagens verden, har det motsatte gjelder for det meste. Tenk det enorme utvalget av insentiver tilgjengelig i ethvert supermarked, for eksempel. Den allestedsnærværende spesielle tilbud - kjøp en, få en gratis, tre for prisen av to, og så videre - appell til noen svært gamle instinkter, men disse tilbudene vil uten tvil presentere seg igjen i fremtiden, kanskje med enda flere insentiver til å hengi. Disse markedsføringsstrategier likevel utnytte et lite hull i din viljestyrke rustning: mottakelighet for øyeblikkelig tilfredstillelse.
Den beste måten å forberede seg trangen til å gi etter for å falle for tilfredsstillelse er å vite dine triggere og forventer å møte dem,
med en enkel mestringsstrategi primet og klar til å distribuere. Det kan være "hvis jeg finner meg selv i en bar med en spillmaskin vil jeg la umiddelbart!" Eller "hvis jeg blir tilbudt sjokolade vil jeg si" Nei takk "og tenker" jeg kan ha litt senere, men ikke før etter middag " '.

Husker dine suksesser og prestasjoner

Minner om dine prestasjoner - enten bestått en eksamen, få en pris eller bare å være en god forelder, lojal venn eller kjærlig partner - kan støtte viljestyrke på to måter. Først øker den jobben i viljestyrke ved å minne deg på hva du kan oppnå og opprettholde når det virkelig gjelder. For det andre, med fokus på oppnåelser som du kan være med rette stolte fører til en heving i humør. Positive stemninger ikke direkte øke viljestyrke (selv engstelig eller triste stemninger gjøre utarme det), men gjør deg i stand til å være mer kreativ og utadvendt, som begge har en bedre plattform som viljestyrke kan blomstre.

Leve et viljestyrke fremmende livsstil

Til slutt, du kan aldri helt stole på viljestyrke til å levere dagen etter dag eller uke etter uke. Du må opprette en livsstil eller konteksten som det vil fortsette å blomstre. Noen av ingrediensene (bokstavelig, i tilfelle av mat!) Er godt kosthold, regelmessig mental og fysisk trening. Meditasjon er også en bemerkelsesverdig prosess, skarphet hjernen din og forbedre din velvære samtidig.

Overvåking stress og håndtere det når det er nødvendig, er avgjørende. Stress, og tilhørende følelser som sinne og tristhet, kan raskt fange din oppmerksomhet, og når dette skjer viljestyrke er neste ubrukelig, så fokusert oppmerksomhet er viktig for viljestyrke. Så vær oppmerksom på dine følelser, og hvis du opplever vanlige intense episoder, ta litt tid til å reflektere over din livsstil du er dine forpliktelser.

Det kan også være at du rett og slett strever for hardt, etter å ha oppdaget hemmeligheter viljestyrke generasjon! Men det er ikke hvor historien skulle ende: viljestyrke er ikke alt om å streve og suksess. Viljestyrke er til for å hjelpe deg å oppnå den rette balansen mellom de tingene som du ha
å gjøre, eller i det minste burde gjøre, for eksempel å slutte å røyke eller spare til en regnfull dag, og de tingene du ønsker
å gjøre for å bringe glede og glede til livet ditt.