Hjem >> Mental Helse >> 10 vanlige drømmer og deres Meanings

10 vanlige drømmer og deres Meanings

Du har sikkert opplevd en av disse ti drømmer i livet ditt; de fokuserer på temaer universelle for de fleste av oss. Ved å arbeide med de indre meldinger i vanlige drømmer, kan du maksimere din tillit, kreativitet og effektivitet i våkne liv.

Mine tenner faller ut!

Hvis tennene er skitne, syke, oppløsning, eller faller ut i drømmene dine, er du sannsynligvis bekymre deg for hvordan tiltalende og attraktiv du er til andre og til seksuelle og romantiske partnere. Du kan være redd for å bli gammel. Tennene er også knyttet til selvutfoldelse og effektiv kommunikasjon, så mister tenner kan bety at du er flau over noe du har sagt, eller du har problemer med å si hva du egentlig mener.

Den virkelige essensen av tenner er deres evne til å bite gjennom, for å klippe, rive og male. Som menneskelige dyr, beholder du en rest av snerrende - viser tenner som en "holde tilbake" advarsel - i vår avvæpnende smil. Hvis tennene faller ut, mister du personlig makt og din evne til å være selvsikker, avgjørende og selvbeskyttende.

kan du spørre deg selv:
Hvor får jeg mangler selvtillit eller føler seg maktesløse? Hvem føler jeg sjenert eller usikker? Hvordan er jeg sint eller frustrert? Hvor bør jeg ta initiativet til å "bite gjennom" noe, eller tygge noe grundig slik jeg forstår det?

Jeg er naken i offentligheten!

Du kommer om virksomheten din og plutselig innser at du er naken eller i undertøy på jobb eller på matbutikken. Eksponerings drømmer bringe frem i lyset de tingene du ikke vil at andre skal vite om deg og steder der du føler deg sårbar. Plutselig alle ser gjennom deg. Å være naken foran andre også innebærer å bli tatt av vakt eller å være uforberedt, uinformert, uneducated, eller unpracticed.

Prøv og spør deg selv:
Hva har jeg vært gjemt? Hvor føler jeg som en falsk? Hva er galt med å bli sett for hvem jeg egentlig er? Hvor føler jeg usynlig? Kan jeg tolerere, eller til og med kjærlighet, min feil? Hvem er jeg redd vil avvise meg? Hva forteller jeg meg selv at jeg må være forberedt på -?! For min egen skyld

Et monster jager meg

Du kjører, prøver å gå raskere enn eller overliste din forfølgeren, og han /hun /det er å få på deg! Plutselig bena er lammet! Chase drømmer representerer ofte frykt for møter opp til noe du har dømt negativt, som ditt eget raseri, skam, eller uansvarlighet, for eksempel.

Eller du kan føle seg truet av noen eller ved en mulig svikt. Hvis du blir paralysert, må du sannsynligvis til å stå stille og møte din forfølgeren å motta et viktig budskap. Eller, kan du bli opplever normal "lammelse" som oppstår i REM (rapid eye movement) hvilemodus.

Prøv å spørre deg selv:
Hva gjør jeg føler seg truet av? Hva skal jeg unngå? Hvem har jeg gitt min makt for å? Hvor har jeg overga min rett til å "ta opp plass"? Hvor føler jeg hjelpeløs eller ikke støttes? Hvordan kan jeg takle konflikter?

jeg er i mitt barndomshjem; den har nye rom!

Hus er symboler på den selv, så å vende tilbake til et gammelt hus som betyr at du ser tilbake på en gammel måte å være, tidligere vaner, identiteter du har holdt, og utdaterte begreper du ' har vært i drift fra. Kanskje du trenger å ta med fortrengte minner til overflaten for å bli helbredet.

Prøver å leve i et gammelt hus som kan være for liten for deg nå, eller se ting som trenger reparasjon, betyr at du blir bevisst på hvor mye du har vokst og hva du renovere i deg selv . Når det gamle huset har nye rom, du har lagt til nye talenter, erfaringer, personer og komponenter til livet ditt.

Du kan spørre deg selv:
Hvilke deler av huset mitt trenger oppussing? Er jeg komfortabel i dette rommet? Hvilket rom er min favoritt? Hva gjør symboliserer de nye rommene?

Jeg gjør forelsket i en filmstjerne!

Sex drømmer ofte om å slå sammen flere sider av deg selv sammen, eller kjærlig en del av deg selv at du har dømt eller avvist. Sex med en kjendis kan bety at du ønsker mer synlighet, egenverd, og anerkjennelse, eller du aktiverer kvaliteter i deg selv representert ved den berømte person.

Sex med en autoritet figur som en professor, lege, eller sjefen, kan vise hvordan det føles å ha større makt og kunnskap slik at du kan være mer effektive i verden. Sex med en utlending eller noen av en annen rase kan bety at du er å integrere de karaktertrekk av at kultur eller etnisk bevissthet inn i din personlighet. Sex med noen av samme kjønn kan bare vise deg hvordan du bedre akseptere og elske deg selv.

Du kan spørre deg selv:
Hvilken kvalitet eller erfaring er jeg aktivering i meg selv? Hva gjør jeg beundrer om dette lover som er en nøkkel til en ny evne av meg?

Jeg mistet min lommebok og nøkler!

Drømmer om tap peker på områder hvor du er også festet til noe; du forteller deg selv, "La gå og se hva som kommer etterpå når du ikke har det låst ned." Å miste lommeboken kan indikere at det er på tide å revurdere din identitet. Å miste bilen kan bety at du trenger å se på behovet for bevegelse, frihet og uavhengighet som du har definert det. Å miste nøklene peker på en frykt for å miste autoritet eller tilgang til en mulighet. Å miste penger kan bety du gi slipp på det som har vært verdifull for deg slik at du kan revaluere kjernen selv.

Spør deg selv:
Hvordan har jeg vokst ideer om hvem jeg er? Hvor må jeg slippe taket og stole på den ukjente delen av meg selv for å sørge for meg? Hvor trenger jeg å oppleve plass og tomhet i stedet for rot?

Jeg tar en test og ikke studere!

Du har en eksamen, og kan ikke finne rommet, du er sent, eller ikke har studert. Du er i et spill og glemte linjene. Prestasjonsangst drømmer peker på områder i livet ditt der du føler deg dømt av andre eller uforberedt for en utfordring. Du frykter hvis du ikke gjør det bra, vil du bli avvist og latterliggjort.

Hvis innstillingen er akademisk, trenger du sannsynligvis å ta hensyn til ny kunnskap eller til en leksjon som er en del av din personlige vekst prosess. Hvis det er et spill eller en keynote foredrag, kan du være klar til å uttrykke deg mer fullstendig, for å være mer artikulert og trygg i verden.

Du kan spørre deg selv:
Hvilke nye muligheter må jeg ønsker, men ikke føler deg klar for? Hvordan kunne jeg føle tilstrekkelig forberedt? Hvordan jeg føler jeg kan la andre ned? Hvem har forventninger til meg, og hvem er jeg redd for ikke behagelig?

Jeg fant penger eller juveler!

Drømmer om å finne verdisaker opererer på flere nivåer. Du kan være Awash i gjeld, frykter at du aldri vil ha nok, eller at du mister det du har. Du vil føle deg heldig, rikelig, innflytelsesrike og rike, så du prøver det ut i drømmene dine.

Under disse bekymringene lurer ofte en dypere frykt - at du ikke fortjener å bli elsket, støttet, eller brydde seg om. Din dyp selv viser deg hvordan det føles å bli velsignet. Å få penger eller verdisaker egentlig betyr at du stadig i emosjonelle trivsel, tillit og makt. Du kan bli klar til å øke din kreativitet og overflod nivå, for å føle at det å ha flere er normal

Prøv og spør deg selv:.
Hvem ga meg penger eller verdisaker? Hva eller hvem har denne personen representerer for meg? Hvor har jeg finne verdisaker og hva gjør stedet og slags element representerer for meg? Hva er min holdning som jeg mottar: grådig, bekymret, egosentrisk? Hvordan kan jeg handle etter at jeg har mottatt: kraftig, sjenerøs, avslappet?

Jeg har kirurgi på mine øyne, hjerne, hjerte, eller. . . !

Sykehus og kirurgi drømmer er ofte symbolsk for en grunnleggende endring du gjør på den måten du lever på, måten du arbeider med energi og kjøre kroppen din, og hvordan du konstruere din identitet og verdensbilde. I sjeldne tilfeller, de er advarsler om faktiske helseproblemer, eller de viser du er utslitt og trenger å hvile og bli tatt vare på slik at du kan skifte til en ny fase av selvutfoldelse.

Du må kanskje få noe ut av systemet, endre vaner, flytte til et nytt sted, eller slippe en person fra livet ditt. Du må kanskje åpne deg til emosjonell healing og nye opplevelser. Hvis du opplever anestesi i drømmen, er du sannsynligvis unngå dine følelser, bekymringer eller ansvar. Hvis du blør voldsomt i drømmen eller føler faktisk smerte, forteller du ditt bevisste sinn at en del av dere føler seg ute av kontroll, alvorlig drenert, og dødelig såret av traumer eller grusomhet.

Prøv spør deg selv:
Hva eller hvem har fått meg til å føle så såret og hjelpeløs? Hvorfor får jeg fokusere på dette området av kroppen min? Hva er kirurger gjør for å hjelpe meg? Er det en endring som skjer i min subtile energi kroppen? Etter at jeg helbrede, hva vil jeg være i stand til å gjøre? Hvordan er mønsteret av min bevissthet i endring?

Bilen min vil ikke stoppe eller gå!

"Problemer med bilen din" drømmer oppstår vanligvis når hendelser i ditt våkne liv synes ute av kontroll, du føler deg maktesløs over noe, eller er redd du er i ferd med å mislykkes eller "crash". Bilen ruller bakover, bremsene fungerer ikke, du prøver å styre fra baksetet, dekkene er flat, betyr tenningen ikke fange. Kjøretøy er symboler for hvordan du beveger deg gjennom opplevelser i livet ditt. Biler, motorsykler, sykler, busser eller tog representerer fysisk opplevelse og kroppen din; båter betegne emosjonell opplevelse; flyene koble deg til mental erfaring; og raketter og UFOer representerer åndelige plan.

Når du ser hvilket nivå av deg selv du fokuserer på, finne ut om du er føreren eller passasjeren. Dette viser hvordan du føler om å være i stand til å lede ditt eget liv. Kjøring fra baksetet betyr at du trenger å gå opp og være mer ansvarlig. Noen andre kjøring betyr at du har gitt din autoritet unna. Deretter se på hvordan bilen fungerer. Problemer indikere problemer du måtte ha i det virkelige liv. Styringsgruppen eller bremsene ikke fungerer: du går for fort og er i ferd med å gjøre en stor feil. Dekkene på høyre side er flat: du er redd for å gå videre og ta nye handlinger. Starteren vil ikke fungere: du trenger å fornye din motivasjon og lidenskap

Prøv og spør deg selv:.
I hvilket område føler jeg funksjonshemmet eller maktesløs? Hvem gjorde jeg gi makt til? Hvordan er jeg ute av kontroll? Hva i mitt liv må jobbe skikkelig? Hva kan jeg gjøre for å bevege seg fritt?