Hjem >> Mental Helse >> Autisme og mental retardasjon: Er de det samme

Autisme og mental retardasjon: Er de det samme

Hva er forskjellen mellom autisme og psykisk utviklingshemming? Har de to mener det samme?

Saken med den menneskelige natur og tenkemåte er at psykisk utviklingshemning og autisme, oftere enn ikke, finne seg selv ulogisk fanget. Psykisk utviklingshemning er forvirret for autisme, og vice-versa når det i realiteten er det en bemerkelsesverdig forskjell bextween de to. Den enkleste måten, tror jeg, er å avgrense forskjellen ved demarcating vei deres vilkår varierer fra hverandre.

Et barn som er merket autistisk er ofte ikke i stand til å kommunisere med omverdenen. Den autistiske barn kan ikke i stand til å behandle skrevne eller talte ord, og dermed trekker seg nærmere etiketten av å være "treg" og "tilbakestående". Sannheten er imidlertid at et barn som finner det vanskelig å ta de enkleste ting, være på skolen eller hjemme, er ikke psykisk utviklingshemmet, som folk merke det. Han er autist, for å bli satt på en enkel måte.

Autistiske barn normalt gå til separat laget fundamenter, skole for autisme, hvor de holdes under omsorg av en sykepleier eller en vaktmester. Den vaktmester er mediet for kommunikasjon for dem. Dette kan imidlertid skape problemer for øyeblikket de er trukket bort fra skyggen av vaktmester, kommunikasjon og forståelse blir en stor hindring.

mental retardasjon, på den annen side, hadde mer å gjøre med standardisert intelligenstest, poengsummen for som fungerer som en stor deter av mental hikke. Selv om testen er i stor grad anses som nepotistiske og stigmatisert, kan mange familier fortsatt sees prøve sine hender på testen, bare for å rense luften av den store forvirring.

mentalt tilbakestående skoler er spesialskoler som trekker barn med spesielle behov under deres virkeområde og arbeide for deres generelle rehabilitering. De er begrepsfestet for å gi en egen miljø, forskjellig fra mainstream, der de kan behandles med spesiell oppmerksomhet og omsorg.

Den stereotype trusselen er fortsatt svinges til måten autistiske og mentalt funksjonshemmede barn blir behandlet, og folks oppfatninger er vanskelig å endre. Noe som er enda eksternt unormal, sier den måten et barn samhandler med sine omgivelser er normalt anses som "tilbakestående". De generaliseringer at folk holder, som kan i stor grad tilskrives ryktene kan ha noen element av sannhet i dem, men for øvrig, de er noe mer enn teppe påstander som er rett og slett urettferdig, for å si det mildt.