Lys vs Darkness

Hvis du noensinne føler noe uavklart i livet ditt det er aldri for sent å åpne opp, helle ditt hjerte ut til noen som du føler du kan stole på. Det kan være et medlem av familien, prest, en veldig god venn, noen du kan stole på, slik at de kan holde det for seg selv. Noen som ikke kan bedra eller ta deg ned til bunnen slippe sensitiv /privat informasjon. Det er viktig å få det ut, rensing kan skje når som helst, når du føler deg overveldet eller lidelse inni. Det viktigste er å bli kvitt det som har vært din mareritt, noe som gjør at du føler deg trist, hjelpeløs, det effekter hjernen din og bringer selvtilliten ned.

Grunnen til at jeg råder dette er fordi jeg har gått gjennom de mest vanskelige tider når det var nødvendig for rensing prosessen først og fremst å finne ut hvem jeg er og å observere noen av de viktigste fenomen bare for meg å trekke konklusjon. Jeg velger å bruke forsiktige språk er det fordi enkelte ting bør bli usagt. Det er derfor jeg understreke viktigheten av konfidensialitet. Ikke bare er det en del av juridisk rammeverk, men igjen kan det fullstendig ødelegge person liv hvis nevnt eller vist til upassende kilder. Det er opp til oss avhengig av hva vi får kjørt. I tillegg har vi etiske verdier og alle har plikt til å dele visse opplysninger for å beskytte, beskytte og forebygge.

Men når undersøke og prøver å balansere mellom liv og død det er opp til oss å sørge for at vi ser etter oss selv, er det opp til svært nære familiemedlemmer for å sikre at vi er trygt fra skade spesielt for å beskytte sårbare og trengende. Jeg ber ofte, veldig stille i navnet til vår himmelske Fader, Jesus, alle de hellige for beskyttelse, helse, visdom. De mest verdifulle tingene i livet fordi alt annet er mulig hvis du har helse, visdom og sikkerhet. Jeg tenker ofte, grunnen til at jeg gjør det tenker det er fordi vi er gitt gaver og en av dem er den mentale prosessen til å tenke. Livet kan snu tøff, ingen vet hvordan det kommer til å snu og akkumulering av alt kan ofte gjøre oss til å føle seg overveldet.

Kanskje det er noe som plager deg inne eller med andre ord du står overfor en fordømmelse og må tilstå . Det er viktig å rense, bli kvitt belastningen, den tunge byrden, ikke redd for å gå ned på kne og la det hele ut før det er for sent, og multiplikasjon av synder ødelegger mange liv, drivende uskyldige mennesker å trekke dem til "syndere livet "som om det er normalt. Jeg kan forsikre deg om det bærer konsekvensene absorberende stress, angst, fører panikk for å slippe av stresshormoner i blodet vårt stream "forgiftning" normale mennesker. Gå og få hjelp før verden driver i mørket og gjørmete grøft. Nå vet du, ikke redd for å tilstå. Det kommer til å gjøre deg og andre i verden av bra.