Terapi, livsstil endringer og amp; Andre Potente måter for å overvinne frykten for Heights

Blant de forskjellige typer frykt og fobier, acrophobia eller frykten for høyder og fly, er kanskje en av de mest populære, og mest utbredt. Frykten for høyder og fly er anslått til å påvirke rundt fem prosent av befolkningen, og alvorlighetsgraden varierer fra mindre angst til ødeleggende, lammende frykt. Likevel, hvis acrophobia er så intens at det curtails dine daglige aktiviteter, så kanskje du bør ta hensyn til følgende effektive metoder for å overvinne den.
Identifisere Hva Sparks Eller setter av din frykt
Noen mennesker er bare så redd for høyder som de ikke engang kan gå opp en mid-rise building, og andre har aldri vært på et fly hele livet. Hvis frykten er så intens at det hemmer produktiviteten på jobb eller hjemme, så må du kanskje søke profesjonell hjelp. Det første skrittet mot full behandling ville være å ta hensyn til de tingene som utløser eller slippe løs din frykt for høyder og fly, og for å finne de beste måtene for å lindre den.
finne en passende terapeut
I dag er det mange måter for å lindre og behandle ulike fobier og frykt. Metodene varierer fra konvensjonell psykoterapi og rådgivning til alternative metoder som hypnoterapi South Australia emosjonell frigjøring terapi, og mer. Hovedmålet for enhver fobi behandling eller terapi programmet skal være trygt bistå den enkelte i gradvis overvinne sin frykt, samt lære dem hvordan de skal kontrollere eller dempe sine bekymringer.
En fobi behandling eller terapi program kan ikke være forbundet med medisiner. Selv om det er ingen konkret tilnærming til behandling av frykt og fobier, kan terapeuten tilby varierende metoder eller baner for behandling. Når du velger terapeuter, sørge for at han eller hun har en grad i atferdspsykologi eller noen relaterte felt, og har blitt sertifisert for av de aktuelle statlige eller bransjeorganer.
Lære de forskjellige metoder for å kontrollere angst

en av de største perks av å søke profesjonell hjelp til å slutte å være redd for høyder hypnose Adelaide er at den enkelte skal lære hvordan du effektivt konfrontere og kontrollere sin frykt. Selv om ingen enkelt metode vil være i stand til å fullstendig slette dine bekymringer, bør det imidlertid bidra til å gjøre ting mer håndterlig, og gir deg mulighet til å effektivt takle det.


De ulike mestringsmetoder kan også hjelpe deg å kontrollere dine tanker og følelser, og lære deg hvordan å være i fred med det du kan, og ikke kan kontrollere. Blant de populære alternative behandlinger for angst og fobi inkluderer Neuro-Linguistic Programming eller NLP, yoga, meditasjon og et par av hypnose produktet.
leve et sunnere livsstil
Hvis du regelmessig røyker, drikker alkohol, spise junk food og drikke mye kaffe eller brus (og du er en sofagris også), deretter kanskje det ville være svært vanskelig å behandle, eller minske, frykten for høyder og fly. Kanskje den beste måten å behandle acrophobia ville være å forbedre din generelle helse og velvære, og regelmessig mosjon sammen med å få skikkelig søvn kan være til hjelp.
Regelmessig mosjon og nok søvn kan berolige og forynge kropp og sinn. Hyppig trening hjelper også frigjøre naturlige endorfiner som forlater person avslappet, glad, uthvilt og bedre rustet til å håndtere stressende situasjoner.
En annen effektiv metode på hvordan å slutte å være engstelig hypnose Adelaide ville være å fjerne koffein fra ditt vanlige kosthold. De fleste helseeksperter er enige om at økt koffein forbruk kan utløse bekymringer knyttet til frykten for høyder. Ved å redusere eller helt avstå fra kaffe og andre koffeinrike matvarer, vil du være mindre høyt stressede, og du vil være mer avslappet også.
Det finnes faktisk en rekke unike og effektive måter å slutte å være redd for å fly i fly hypnose Adelaide i dag. Bortsett fra å søke profesjonell hjelp og bruk av anti-angst medisiner, aerobic trening, styrketrening, avspenningsteknikker og riktig ernæring kan også bidra til å slappe av og styrke sinnet og kroppen. Det er fordi de som er fysisk svake eller underernærte er mer utsatt for virkningene av acrophobia og panikk eller angst angrep.