Hjem >> Mental Helse >> EMDR Behandlinger og Therapy

EMDR Behandlinger og Therapy

Eye Movement desensitivisering og reprosessering er en uttømmende tilnærming som koordinerer mange vellykkede behandlinger, inkludert CBT, mellommenneskelige, eksperimentelle og kroppsfokusert, i en organisert konvensjon ment å utvide behandlingskonsekvenser.

EMDR er informasjonsbehandling som bruker en åtte fase tilnærming for å løse et bredt spekter av tilstander og klager. Det kraner inn til tidligere erfaringer som har satt grunnlaget for dagens problemer, de aktuelle situasjoner som utløser dysfunksjonelle følelser, tro og følelser, og de positive erfaringene som trengs for å forbedre fremtidige adaptive atferd og psykisk helse.

Eye Movement desensitivisering og reprosessering, kjent som EMDR, har blitt akseptert av American Psychiatric Association, American Psychological Association og Krigsveteranenes Administration som en effektiv og anbefalt behandling for traumer. Det er en av de mest forsket behandlinger tilgjengelig for å hjelpe enkeltpersoner som har opplevd traumatiske hendelser. Selv administreres EMDR er brukt i en rekke terapeutiske innstillinger over hele verden for behandling av traumer.

En velkjent og respektert form for psykiatrisk behandling, er EMDR en informasjonshåndtering teknikk som brukes for å redusere problemer på grunn av kontakt med stressende hendelser . EMDR konsentrerer seg om å få tilgang til; håndtering og løse tidligere møter som holder negativt påvirker en persons liv. Tegn som frustrerende følelser, invasive ideer, flashbacks, angst og fysiske tegn på bekymring er redusert eller fjernet av denne behandlingen. EMDR åpner forrige stress, de aktiveres som skaper problemer i nåtid og ideer og følelser som følger med og skaper problemer for å fortsette. Det hjelper en person å forstå og få kontroll over de måtene som tidligere stressende møter innvirkning hver dag utfører. De fleste som blir behandlet med EMDR erfaring betydelig og lang langsiktig lindring fra stress symptomer.

EMDR er en organisert metode for behandlinger som brukes av en EMDR spesialist som har fått intens trening i bruk av strategien. Leger som trener EMDR vanligvis har kvalifikasjoner i andre følelsesmessige og helbredende teknikker samt. Mengden og læring, sertifisering og sertifisering består av en rekke teknikker og de kommer fra alle yrker som forbereder utøvere for en mental helse trening. Disse kan bestå av psykiatri, tankesett, betydelige behandlinger og andre relaterte områder som er dedikert til behandling av barn, ungdom og voksne som har opplevd stress. Uansett den samlede faglige kvalifikasjoner for en lege som bruker EMDR, har hver sertifisert spesialist gjennomført spesifikk trening i bruk av denne behandlingen, og er stadig på få fortløpende kunnskap for å holde deg oppdatert med nye forbedringer i bruken av denne strategien.

den ultimate stadier av EMDR behandling inkluderer generelt dokumentere og en evaluering av hele behandlingsforløpet. Medlemmene vil ha forbedret sin oppmerksomhet aktiveres, stressreaksjoner og verdier som har gitt til sine problemer. I tillegg vil de ha oppdaget måter å selvberolige og avslappet selv når lider stresset tegn. Til slutt, er kundene som regel bedt om å publikasjon om noen bor smerte eller relevante problemstillinger og å være klar over kontroll teknikkene de har oppdaget til å bruke effektivt i klasser. Endelig er en evaluering av behandling gjøres slik at bedring er nevnt i detaljer og håndtering teknikker for eventuelle kommende behov styrkes.