Hjem >> Mental Helse >> Kan obstruktiv azoospermi kureres helt?

Kan obstruktiv azoospermi kureres helt?azoospermi er den medisinske tilstanden til en mann som ikke har noen målbar grad av sæd i hans sæd. Det er forbundet med meget lave nivåer av fruktbarhet eller til og med sterilitet. I noen tilfeller (egg blokkering eller fravær av duct) testiklene faktisk produsere sperm, men det er ikke ejaculated og i andre tilfeller (hormonelle problemer, varicocele) er det ingen sædproduksjon. Hos mennesker påvirker azoospermia ca 1% av den mannlige befolkning, og kan sees på opp til 20% av mannlig infertilitet situasjoner. Det finnes to typer av azoospermia. Ikke-obstruktiv azoospermi resultater fra unormal sperm produksjon. Obstruktiv azoospermi er forårsaket av en hindring eller blokkering som hindrer eller skader sperm levering i ejakulere. Mange tror obstruktiv azoospermi er vanskeligere å behandle, slik at de lurer på om det er noen måte som kan kurere obstruktiv azoospermi helt.


Det er ingen lurer på at dagens høyt utviklet medisinsk teknologi kunne kurere obstruktiv azoospermi helt. Et stort fremskritt de siste årene har vært innføringen av IVF med ICSI. IVF-ICSI åpner for graviditet i par der mannen har irreversibel testikkel obstruktiv azoospermi så lenge det er mulig å gjenopprette sperm materiale fra testiklene. Dermed menn med ikke-mosaikk Klinefelters syndrom har fått barn ved hjelp av IVF-ICSI. Svangerskap er oppnådd i situasjoner der obstruktiv azoospermi ble assosiert med cryptorchism og sperm der oppnås ved testikkelkreft sperm ekstraksjon (TESE).


Kirurgi kan ofte fikse blokkert rør i skjede eller foreta tilkoblinger som aldri utviklet på grunn av medfødte defekter. I dag er det to vanlige operasjoner brukes til å behandle obstruktiv azoospermi. Den ene er mikrokirurgi, den andre er endoskopisk kirurgi. Mikrokirurgi er en velprøvd teknikk med en lang historie, som bruker kraftige forstørrelse og spesielle instrumenter; Legen din fikser nøye blokkeringen eller gjenoppretter den manglende tilkobling og lukker snittet. Endoskopisk kirurgi er en minimal invasiv prosedyre som bruker en mindre snitt. Endoskopisk kirurgi er å reparere problemer med ejakulasjonskanalen, røret som sperm avkjørsel inn i urinrøret og bland med væske for å danne sæd.


Selv om disse operasjonene kunne kurere obstruktiv azoospermi helt, den har mange bivirkninger, og det ville gi stor skade på kroppen, som trenger lang tid på å bli frisk. Heldigvis er det en urtemedisin Vanndrivende og Anti-inflammatorisk Pill, noe som kan kurere obstruktiv azoospermi helt uten bivirkninger. Vanndrivende og anti-inflammatorisk Pill fungere effektivt og direkte inn i kjønnsorganer og urinveier, til helt klare opp hindringer. Det avslutter kronisk smerte ved særlig å forbedre blodsirkulasjonen og eliminere betennelser gradvis.