Hjem >> Menns helse >> Hvordan alkohol kan påvirke ereksjonen din

Hvordan alkohol kan påvirke ereksjonen din

Det er den eldste av konsumerte konsentrasjoner - helt tilbake til 9, 000 år med en drikke laget av gjæret ris. Det er en stressavlastning, afrodisiakum, steriliseringsmiddel, konserveringsmiddel, og isbryter på fester. Ja, Jeg snakker om alkohol. Og for et historisk forhold det har hatt med oss ​​gjennom de siste tusen årene.

Men la oss komme til det grusomme. Hvordan påvirker alkohol sex og ereksjon? Forsterker eller hemmer det sex? Svaret er at det gjør begge deler. Å ta en drink eller to kan lindre stress og angst og gjøre det lettere å kaldstarte en samtale. På denne måten kan det øke kjønnsdriften og motivasjonen, i utgangspunktet ved å fjerne det hverdagslige stresset som holder libido under omslag. Og ettersom alkohol svekker samtalefiltrene dine, du kan ende opp med å si ting du virkelig føler uten å innse det.

Men alkohol er også et beroligende middel og virker beroligende og virker som bedøvelsesmiddel. Det bedøver ting ganske bra. Før utviklingen av den første sanne bedøvelsen i 1846 ved Massachusetts General Hospital, kirurger stole rutinemessig på alkohol og kulebit for å utføre operasjoner. Drikk nok av det, og alkohol kan dempe følelsen til penis til det punktet at det kan være vanskelig å få og opprettholde ereksjon. Ikke bare det, orgasme er vanskeligere å nå og blir ofte truffet.

Bokstavelig talt over de samme timene, alkohol kan både øke seksuell motivasjon og flate prestasjonene dine. Det er en fin strek å gå. Og, selvfølgelig, seksuell ytelse er ikke det eneste du må vurdere når du bestemmer deg for om du vil bestille en cocktail eller ikke. Hvis du har problemer med å kontrollere forbruket, eller hvis du skal kjøre bil, Vurder å hoppe over det flytende motet og ta hjertet til å vite at din ereksjon og sex vil være bedre for det.