Hjem >> Menns helse >> Best Prostate Herbal Health Supplements

Best Prostate Herbal Health Supplements

prostata problem er et vanlig helseproblem sett blant alderdom mennesker. Studier sier at dette kan helseproblem hos menn enkelt kontrolleres ved å lede en sunn livsstil. Inntak av overdreven rødt kjøtt, meieriprodukter, animalske matvarer og egg er noen av de viktigste årsakene til dannelsen av prostata dysfunksjon. Det kan betraktes som en nærings mangel sykdom på grunn av mangel på frukt og grønnsaker i kostholdet. Inntak av sunt balansert kosthold prioriterer grønnsaker hjelper for å unngå risikoen for prostatakreft og prostata utvidelse. Nå kan vi se detaljene for noen av de beste prostata helse kosttilskudd som brukes til behandling av prostataproblemer.

Sink er en av de beste prostata helse kosttilskudd som vanligvis brukes for prostata problemer. Det er et viktig mineral som er nødvendig for riktig funksjon og vekst av prostata kjertler. Østers, tørket vann frø, mørk sjokolade med kakaopulver, stekt gresskar og squash frø, fårekjøtt, peanøtter, sesamfrø smør og kalvelever er noen av matvarer rike på sink konsentrasjon. Fruktose er en annen beste prostata helse supplement som brukes til behandling av prostataproblemer. Det er en viktig komponent sukker funnet i frukt. Mango, banan, blåbær, ananas, aprikos, pærer, kirsebær og fiken er eksempler på matvarer med høy konsentrasjon av fruktose. Inntak av mat med høyt fruktoseinnhold bidrar til stor utvide i å redusere risikoen for prostatakreft.

Selen er en kraftig antioksidant en best prostata helse supplement anbefalt av leger. Det fungerer som en viktig medisin for prostatakreft og bidrar til å forbedre dannelsen og veksten av levende celler. Matvarer rike på selen nærings inkluderer solsikkefrø, paranøtter, sopp, løk, korn, fjærfe, egg og fisk som tunfisk, kveite, laks og flyndre. Inntak av selen rik mat forbedrer mannlig fruktbarhet og sperm motilitet. Forhindre skade på grunn av frie radikaler action og øke immunitet kraften i kroppen er andre fordeler med å bruke selen som en helse supplement. Det anbefales å inntaks 55 mikrogram selen per dag for bedre resultater.

Lykopen, et karotenoid pigment som finnes hovedsakelig i røde frukter og grønnsaker er en blant de mest brukte beste prostata helse kosttilskudd. Inntak av matvarer med rike lykopen konsentrasjon reduserer risikoen for prostatakreft. Tomater, vann melon, rosa grapefrukt og andre frukter og grønnsaker med rød farge er fine eksempler på matvarer med høy lycopene konsentrasjon. Anti oksidanter som er tilstede i lykopen hjelper i å nøytralisere virkningen av frie radikaler og hindrer dens skade. Vitamin E, en viktig komponent av fettløselige forbindelser er en annen beste prostata helse supplement i hovedsak brukt til behandling. Soya, linfrø, sesamfrø olje, mais og palmeolje er noen av mat kilder rik på vitamin E.

Vitamin E med tokoferoler og tokotrienoler fungere som en god anti oxidant og bidrar til å hindre oksidativt stress. Hvitløk, vitamin D rike matvarer, grønnsaker fra cruciferous familie som kål og brokkoli, vegetabilske oljer med omega 3 fett og hele korn med høyt fiberinnhold er andre beste prostata helse kosttilskudd som vanligvis brukes til behandling av prostataproblemer.

Les mer om Best prostata helse kosttilskudd. Vet også om beste leveren rens Detox kosttilskudd.