Hjem >> Menns helse >> Mann Organ | En Mann Organ Helse Cr? Me

Mann Organ | En Mann Organ Helse Cr? Me

Ideen om et produkt som er laget bare for den mannlige organ er ikke ny. Faktisk har produsentene vært å utvikle og produsere slike produkter i flere tiår, og hundretusener av mennesker har sett fordelene selv. Men svært få av disse mennene kan snakke om sine erfaringer med sine familiemedlemmer og venner, da det kan bety å innrømme at de trenger litt hjelp der nede. Som et resultat, kan mange mennesker ikke vet fakta om mannlige orgel helse crèmes og hvor revolusjonerende de kan være i form av mannlige organ omsorg. Denne artikkelen vil hjelpe.

Mer enn bare en fuktighetslotion

Det er lett nok til å tenke på en mannlig organ helse crème som en annen type fuktighetskrem. Gutter med veldig tørr hud kan bruke alle slags emollients på sine hender, knær og føtter, og de tenker kanskje at de rett og slett ikke trenger å legge til en annen formel til sitt arsenal, siden de har så mange andre relaterte produkter i husholdningen medisin skap.

Mens en intim lotion inneholder mange av de samme ingrediensene som finnes i en standard fuktighetskrem, blant annet vitamin E og Shea smør, disse produktene inneholder også et vell av andre elementer som kan aldri gjøre det til en all- over huden krem, inkludert:

 • L-arginin
 • acetyl l carnitine
 • Alpha lipoic syre
 • Vitamin A

  Disse ingrediensene ble valgt for de spesifikke fordelene de kan levere til intime vev. Selv om disse elementene kan ikke være avgjørende for den generelle helsen til huden som dekker 90 prosent av en manns kropp, de er ganske verdifull for vev han bærer der nede, som de gir healing og forbedring av sensoriske og hudceller som er så viktig å male funksjon.

  ingredienser er vitenskapelig bevist

  De elementene som inngår i disse intime produkter ble ikke valgt for sine fancy navn eller sin kultstatus. I stedet ble de valgt basert på up-to-date medisinsk forskning om huden, nervesystemet og det kardiovaskulære systemet. Dette er de tre kroppslige komponenter som arbeider sammen i et sunt mannlig organ, og de er støttet av de elementene som inngår i en mannlig organ helse crème. Forskning støtter opp deres inkludering.

  Nei La-Behind Scent

  lotions en fyr kan fiendesoldat over hele kroppen kan jobbe litt som deodoranter, maskeubehagelige dufter og erstatte dem med andre som kan være litt mer behagelig. Mens noen menn kanskje trenger litt lukt make der nede, de kan ikke stole på en duft produkt. Disse produktene er ikke pakket med duft, som de fleste parfymer er irriterende for følsomme vev. Imidlertid kan vitamin boost i disse lotions holde lukt-bakterier i sjakk, og som kan redusere den totale stank forbundet med en manns understell.

  Fordelene er ikke bare Skin Deep

  Selv intime kremer påføres lokalt, fordelene med disse produktene ikke stoppe på huden nivå. Ingrediensene trenge gjennom huden, arbeider gjennom sjiktene etter tur, før de når de vev som ligger under. Som et resultat, kan disse produktene gjøre mer enn bare å bidra til den delen av det mannlige organ en mann kan se. De kan også bidra til å styrke og forbedre nettverk av vev som ligger under overflaten, noe som gjør hele verktøyet arbeidet bare litt bedre.

  For Helse Use Only

  En mannlige organ helse Creme kan være en bemerkelsesverdig verktøyet, er i stand til å levere en rekke fordeler, men den kan ikke brukes som en personlig smøremiddel. Det er ikke glatt nok til å gi en langvarig buffer mot friksjon kobling, og det bør ikke gå inn i kroppen. De som ønsker å få spretten kan alltid følge opp en handling med en anvendelse av en intim lotion, men det bør ikke være en går til smøre produkt for alle.

  Ved hjelp av en kvalitet mannlig organ helse crème (helse fagfolk anbefaler Man1 Man Oil) virkelig kan gjøre en stor forskjell i utseendet og følelsen av en mann mest verdifulle verktøy. Forhåpentligvis vil de som prøver disse revolusjonerende produktene dele sine erfaringer med sine venner, slik at alle vil forstå akkurat hvordan bemerkelsesverdig de kan være i å holde ting mager og mener.