Hjem >> Menns helse >> Mann Organ | Hvordan de er Treated

Mann Organ | Hvordan de er Treated

Flekker på manndom er ikke alltid et tegn på en alvorlig tilstand, men de kan være. Forstå hva som forårsaker dem og hvordan de blir behandlet kan hjelpe menn å ta informerte beslutninger om deres mannlige organ helse. De forholdene som er nevnt nedenfor er bare noen av de vanligste årsakene. Menn som utvikler manndom utslett, sår, eller flekker bør se sin lege for vurdering og behandling.

 1. Kviser. Akne flekker kan oppstå hvor som helst på kroppen, og dessverre er immune ikke engang den mannlige organ. Kviser vises som hevet støt på huden som kan være rød eller hudfarget; de er ofte fylt med puss. Den beste behandling for kviser på penis er å la dem være i fred; popping eller klemme dem kan gjøre problemet verre, og medisiner som er ment for bruk i ansiktet er generelt for tøffe for manndom huden. De fleste kviser klare seg på egen hånd i et par dager.
 2. molluscum contagiousum. Thisbenign viral tilstanden kan forårsake økning, faste røde flekker å dukke opp hvor som helst på kroppen. Når de forekommer på manndom, er mollusker betraktes som en partner overførbare sykdommer, som viruset lett kan føres til en partner under intim kontakt. Det finnes ingen kur for viruset, men det forsvinner vanligvis av seg selv - selv om dette kan ta et år eller mer. Leger kan være i stand til å fjerne lesjonene gjennom et poliklinisk prosedyre.
 3. Petechiae. Petekkier vises som nålespiss røde flekker under huden. De er forårsaket av ødelagte blodkar under hudens overflate, vanligvis som et resultat av friksjon. På den mannlige organ, har bruk av vakuumpumper vist seg å forårsake petekkier. Disse flekkene vanligvis løse på egen hånd.
 4. Betente follikler. Betente eller infiserte hårsekker kan vises som hevet, røde flekker; disse oppstår vanligvis rundt bunnen av den mannlige organ eller et annet sted at håret vokser. Som med kviser, er det best å la disse alene heller enn å prøve å presse dem. Opprettholde god hygiene og holde huden godt fuktet kan fremskynde helbredelsesprosessen og bidra til å forhindre dem fra å komme tilbake.
 5. HSV sår. En enkelt blemme eller sår på penis, spesielt ligger på hodet, kan være et tegn på at HSV-viruset. Dette partner overført infeksjon ikke har en kur, og menn som har det må ta medisiner hele livet for å holde det under kontroll. HSV kan overføres til en partner, selv når det ikke er noen synlige symptomer. Menn som er smittet bør snakke med legen sin om hvordan å unngå spredning av sykdommen.
 6. Thrush. Dette soppinfeksjon forårsaket av Candida gjær, som også er ansvarlig for feminine gjær infeksjon. Det kan produsere en rød, kløende utslett, tørr hud, og en hvitaktig, klumpete utflod. Soppdrepende kremer er nødvendig for å klare opp en gjær infeksjon.
 7. Balanitis. Denne betennelsestilstand påvirker hovedsakelig uncut menn. Det er preget av et rødt utslett på glans og under kappen, hevelse, rødhet og sårhet. Mens det er bakteriell opprinnelse, er behandling fokusert på å holde området rent og fritt for smegma.
 8. Jock kløe. En annen soppinfeksjon, vises skrittsopp hovedsakelig som en rød, spredning, kløende utslett i bekkenområdet; i noen tilfeller kan det også spredt på det mannlige organ. Soppdrepende kremer brukes til å behandle denne tilstanden. Menn kan redusere sjansene for smitte av seg rene klær, unngå å dele håndklær og andre personlige gjenstander, og holde området rent og tørt.
 9. Eksem. Også kjent som dermatitt, kan eksem vises som en hevet, røde, kløende utslett. De fleste menn som har eksem på penis har det på andre deler av kroppen, også. Behandling kan innebære bruk av kortison kremer; å bruke en high-end fuktighetskrem før du bruker en kortison produkt kan bidra til å lindre kløe og hastighet helbredelse.

  Menn bør aldri forsøke å selv-diagnostisere mannlig organ tilstand, så mange forskjellige typer problemer har lignende symptomer, og noen forhold kan være alvorlige. Imidlertid kan hver mann ta skritt for å redusere hans muligheter for smitte ved å bruke beskyttelse under intim kontakt, opprettholde god hygiene, og planlegging vanlige kontrollene med en lege. Menn kan også velge å supplere sin personlige omsorg diett med en high-end mannlige organ helse crème (helsepersonell anbefaler Man1 Man Oil) som inneholder viktige vitaminer, aminosyrer og antioksidanter som er viktig for den generelle helsen til manndom huden.