Great Deal | Sår Mann Organ Etter Intimacy

Ingen liker å stoppe noe som føles bra. Det er nok derfor episke intimitet økter kan vare i flere timer. Hvorfor skal folk slutte når ting går så bra? Dessverre, kan menn som ikke stopper å hvile i løpet av en travel anfall av intimitet ende opp med manndom smerte, enten umiddelbart eller senere. Det er en tøff problem, men det er mange enkle mannlige organ vesenet skritt menn kan gjøre for å lindre ubehaget av en sår mannlig organ.

En umiddelbar handlingsplan

Så snart det første bølgen av smerte treff, alle soverom handlingen skal opphøre. Orgelet trenger luft og hvile, og de er to ting det rett og slett ikke får mens elskov pågår fortsatt. Smerten bør tjene som et rødt lys for alle kopling handling, i hvert fall for øyeblikket.

Hopping opp av sengen og på vei til dusjen kan være en smart neste steg å ta. Smøremidler, anti-graviditet kjemikalier og andre væsker som er involvert i intimitet kan noen ganger inflame vev, og jo lenger de oppholder seg i kontakt med, jo mer skade de kan gjøre. Vaske dem av med varmt vann kan hjelpe i det minste noen av sårhet å avta.

Innen 4 til 6 timer

Hvis hvile og vask ikke gjøre vondt gå bort for godt, kan en mann bli håndtere:

 • Torn huden
 • Sår muskelvev
 • Friction brenner
 • Tørkede vev

  Dette er den typen skader som ikke bare helbrede med små inngrep. Og de kan forårsake mye smerte.

  En over-the-counter smertestillende kan være en stor hjelp. Disse medikamentene blokkerer signaler av smerte, som tillater en mann å få resten han trenger for å gro skikkelig.

  En ispose innpakket i et håndkle kan også bidra til å redusere følelsen av brenning som kan komme med noen manndom skader. Bruk av en pakke for å såre vev for en liten stund av gangen, slik at huden til å hvile mellom applikasjoner, kan bidra mye av smerter og betennelser å falme.

  The Next Day

  Når intimitet har vært veldig grov, kan mannlig organ smerte somle. Isposer og smertestillende kan gi mye hjelp, men menn må kanskje ta ekstra smertedempende tiltak for å tillate vev til å helbrede.

  For noen betyr det at tilbringe tid i buff. Såre vev trenger en god del av luftstrømmen for å helbrede, og moderne herreklær bare ikke gi nivået av luft eksponering skadet vev trenger. Det er derfor å la ting henge ut i dag eller to etter en skade kan være gunstig.

  Såre vev vil med tiden bli erstattet av de sunnere vev som ligger under. Men kroppen trenger mye vann for å bygge disse vev. Drikke mye vann regelmessig mens healing beveger seg fremover kan gi kroppen det den trenger for å reparere skaden gjort.

  En manndom helse krem ​​(helsepersonell anbefaler Man1 Man Oil) er en annen utmerket etter intimitet healing verktøy. Kvalitetsprodukter inneholder emollients som Shea smør som holder huden myk og glatt, så det er i stand til å sloughing av all den grove, skadet hud som resultat av en kraftig intimitet økt. Disse produktene inneholder også vitaminer, så sårede hud har byggesteinene som trengs for et sunnere, lysere utseende. Og et daglig program kan også gjøre huden sterkere på cellenivå, så det vil være i stand til å håndtere mer intimitet uten å pådra seg skader og bli sår igjen. Ved hjelp av et produkt som dette på dagen som følger en grov intimitet økt, og fortsetter det programmet hver dag, kan være det beste for en manns intime liv.

 • Next: