Organ Helse | Mann Organ Injury

Når det gjelder deres mannlige organer, de fleste menn er glade for å lære om nye og forskjellige måter å bruke dem for maksimal nytelse samt nyheten faktor. Men det er like viktig å vite hva du ikke bør gjøre med den dyrebare verktøyet; denne kunnskapen kan beskytte menn fra en mannlig organ skade og ytelsesproblemer, bidrar til å sikre at den mannlige organ holdes i tipp-topp form gjennom en manns liv. For optimal mannlig organ helse, bør en mann unngå følgende.

1. Ved hjelp av vekter i et forsøk på å legge lengde

Selv om det kan være fristende for en mann å spenne på en vekt og strekke hans verktøy - og noen stretching kan forekomme - dette er en farlig praksis. Stykket som klemmer på det mannlige organ kan kuttes sirkulasjon til hodet og øvre del av skaftet, og dette kan føre til redusert følelse; På samme måte (pun intended), kan en slik enhet føre til nerveskader. Strekkmerker kan føre på huden. Verst av alt, i ekstreme tilfeller av langvarig bruk, mangel på tilstrekkelig blodstrøm kan resultere i behov for amputasjon, og det er noe aldri verdt risikoen.

2. Kaster forsiktig til vind når hun er på topp

En annen mannlig organ skade best unngås for enhver pris er et brudd. Selv om det ikke er noen bein i en boner, til kammerne som fyller med blod skape tumescence kan sprenge åpne. Når dette skjer, er en smellende lyd som regel hørt. Støyen er ledsaget av sterke smerter og umiddelbar blåmerker som blod rømming kammeret (e).

mannlige organ frakturer er sjeldne, men en av de viktigste årsakene er uforsiktig re-entry når en kvinne er på toppen. Hvis hun sliping og pounding bort og det mannlige organ glipper ut, er det viktig å nøye justere og sette den inn igjen. Hvis hun kommer ned på feil vinkel, kan dette forrædersk skader.

3. Ved hjelp av en kraftig såpe

Å holde det rent er viktig for mannlige organ helse, ikke sant? Noen menn tror et sterkt-parfymert såpe med antibakterielle egenskaper er ideell for sine medlemmer, men dette er ganske unøyaktig. Manhood huden er delikat og utsatt for uttørking. Selv mild såpe kan resultere i noen tørking, så det kan strippe bort den naturlige smøreoljer fra en manns hud. I tillegg kan dufter forårsake irritasjon (samt maskering en manns naturlig duft, noe som kan være ganske hyggelig), og antibakterielle midler i såpe forstyrre mannlige organ naturlige tilstand, noe som resulterer i potensiell irritasjon. Enten hoppe over såpe eller gå for den mildeste naturlig alternativ der ute.

4. Forsake lube

Når en mann har en intim partner som har en tendens til å produsere rikelig med naturlig smøring, kan han ikke føler behov for å holde noen flaske ting rundt. Men det er en kvinnes kropp ikke alltid forenlig med glidemiddel produksjon. Hormonelle endringer kan raskt føre til tørking; i tillegg, selv en kvinne som er glatt som alle komme ut i begynnelsen av elskov kan tørke ut på et tidspunkt under loven. Utilstrekkelig smurt spill kan resultere i råhet og sårhet i begge de kvinnelige og mannlige organ. Å ha litt glidemiddel rundt er nøkkelen til å unngå friksjonsskader

Nok med don'ts -. Hva skal en mann gjøre med hans verktøy? Mange ting. En måte han kan vise sin medlem litt av godhet er å bruke en mannlig organ helse krem ​​(helsepersonell anbefaler Man1 Man Oil) daglig. En kvalitet krem ​​vil inneholde naturlige kremer som Shea smør for glatt og smidig hud; flere næringsstoffer, som acetyl L-karnitin og L-arginin, fremme nerve helse og riktig sirkulasjon, to viktige elementer av mannlige organ helse. Deadened nerver kan begrense glede av intimitet, og dårlig blodgjennomstrømning kan føre til ytelsesproblemer, blant annet manglende evne til å bli stiv. Et slikt produkt er en av mange måter å støtte manndom helse.