Hjem >> Menns helse >> Marathon Elskov Tips - Å gjøre det Last

Marathon Elskov Tips - Å gjøre det Last

Marathon elskov er en fin måte å bryte opp et par soverom rutine. Noen ganger, den travle natur i livet og trøtthet det fører til ende opp med å avgrense elskov til quickies, der partnere krysse av deres favoritt sensuelle bokser og deretter vikle den opp. Selv om dette kan være morsomt og tilfredsstillende for en stund, mange mennesker drømmer om en dag eller natt når deres sidesprang rolig spenner over flere timer. Sammen med å trene skikkelig manndoms omsorg, er det flere ting menn kan gjøre for å legge til rette for en vellykket maraton elskov session de og deres partnere er sikker på å sette pris på. Nedenfor kan menn finner skritt for å forberede for og varer under en maraton-økt, sammen med ettervern råd.

Før:
 • Selv glede daglig. Hyppig solo spill kan hjelpe en mann å bygge utholdenhet i sekken. Dette gjelder spesielt hvis han gjennomfører teknikken av kanter - å bringe seg selv til randen av utgivelsen, slakke av, deretter gjenta tre eller fire ganger før slik at utgivelsen
 • Exercise. Muskuløs og kardiovaskulære styrke er viktig for soverommet utholdenhet. Sterke muskler tillater en mann å holde posisjoner lengre, og cardio styrke fremmer god blodstrøm til penis, noe som er nødvendig for å få og opprettholde en ond
 • hardt på. Stock opp på glidemiddel. Selv om ens partner produserer rikelig med naturlig smøring, er det bundet til å kjøre lav når et par går på det i timevis. Ha et kvalitetsprodukt til stede for å sørge for at elskov forblir hensiktsmessig glatt.
 • Tenk desensibiliserende barrierer. For menn som har en hard tid varig, kan barrierer med bedøvelsesmiddel fremme varer lenger uten helt lyddempende glede.
 • Ikke drikk tungt. En drink eller to kan få en fin og avslappet, men mer enn det kan hemme tumescence

  Under:.
 • Velg posisjoner klokt. For menn med lange refraktærperioder - hvor lang tid det tar for dem å få hardt igjen etter utgivelsen - er det viktig å velge posisjoner som ikke forårsaker en enorm mengde stimulering. Hva posisjonerer de er kan variere fra ett menneske til et annet. Også, bytte posisjoner regelmessig kan både holde ting friskt og la en fyr til å vare lenger.
 • innlemme sensuelle pauser. Det er ikke realistisk for folk flest å gå på det i flere timer uten noen form for pause. Pauser kan omfatte en rask matbit og hydrering, men par kan også innlemme sensuelle elementer for å holde begge parter sparken opp og klar for mer. Dette er en flott tid for en mann å muntlig og manuelt stimulere hans partner, kanskje bryte ut noen av hans partners favoritt leker.
 • Eksperimenter med knekk. Par med knekk som bondage kan hindre monotonien under en maraton-økt ved å bytte fra vanlig elskov til kinky elskov. Håndjern, pisker, bind for øynene, begrensninger - mulighetene er uendelige.

  Etter:
 • Vask og fukte. Når begge parter har oppnådd tilfredsstillelse fra sin maraton elskov økt, er det på tide å fokusere på hygiene og utvinning. Vask av slem biter er en god idé, som er urinering å tømme urinrøret på eventuelle bakterier som kan ha jobbet seg i. Dette er spesielt viktig for kvinner å gjøre, siden urinveisinfeksjoner er mer sannsynlig å skje hvis de ikke gjør det urinere etter elskov

  Men kanskje legge merke til at deres mannlige organer er sår fra langvarig friksjon på maraton elskov -. for ikke å nevne gnagsår av daglig selvtilfredsstillelse. De kan ta vare på huden sin ved å gjøre bruk av en kvalitet mannlig organ helse crème (helsepersonell anbefaler Man1 Man Oil) etter vask utstyret sitt. Et produkt som inneholder både Shea butter og vitamin E vil fukte den sarte medlem huden uten å forårsake irritasjon. Vitamin A er en annen stor ingrediens, siden det kan bidra til å bekjempe bakterier som forårsaker uønsket lukt. Ta godt vare på sin mannlige organ vil tillate en mann å komme seg raskere og være klar for sin neste økt, enten med hånden eller partner.