Mann Organ Lukt: Betyr Diet påvirke det

En ubehagelig og vedvarende mannlig organ lukt er et stort problem for mange menn, og en som kan være off-putting til potensielle partnere?. En mann kan ha scoret store poeng for hans sjarm, utseende, vidd og andre faktorer, men mister dem alle når han slipper buksene og en sterk stank utgår videre. Riktig mannlige organ omsorg er absolutt nødvendig for å løse dette problemet, og som kan inkludere å gjøre en endring i kostholdet.

Årsaker

Mann organ lukt av varierende grad er vanlig blant menn, og av flere grunner. Håret som omgir elementet skaper en "isolerende" faktor som øker sannsynligheten for svette. Det faktum at blodstyrtende til medlem under tilstander av tumescence øker varmen kvotient bidrar også, det samme gjør den vanlige praksisen med omsluttende manndom under både et par bukser og et par av undertøy. Alt dette gir en oppvarmet situasjon som skaper svette og tilsette bakteriene til det området som resulterer i lukt.

Kosthold

Men noen menn opplever at det å gjøre endringer i kostholdet kan ha en effekt på deres samlede luktproblemer, inkludert de som er spesielt knyttet til manndom. Dette er fordi det som forbrukes av kroppen har en innvirkning på hva som er frigjort fra kroppen, inkludert det som er sluppet gjennom svettekjertlene.

Med det i tankene, følgende er noen tips om endringer i kosthold som kan bidra til å redusere pungency av den mannlige organ lukt en mann produserer.

Water. En av de største faktorene som påvirker generell lukt er dehydrering. Når en mann ikke drikker nok vann, ikke hans system ikke får "spyles" riktig. Det er lettere for luktfremkallende bakterier for å bli konsentrert og derfor være mer potent. Dessuten er det mindre sjanse for de brutt ned mat komponenter til å bli mer utvannet og mindre sterk.

Hvor mye vann skal en person drikke hver dag? Dette er vanskelig å svare på, da det til syvende og sist avhengig av en persons høyde og vekt, aktivitetsnivå, mengde svette som produseres, etc. Men de generelle retningslinjene fra Institute of Medicine anbefaler 13 kopper (ca 3 liter) hver dag for en voksen mann.

En mann kan også motta hydra fordeler fra andre væsker; klare juice er best for dette. Kaffe og te kan ha en lukt fremmende effekt.

Frukt. Mange frukter bidra til å produsere et mer tiltalende lukt, mens på samme tid å assistere ved hydrering saken. Blant fruktene som er anbefalt for å bidra til å bekjempe lukt er plommer, ananas, appelsiner, grapefrukt, sitroner, lime og mango. Så legger litt sitron eller lime i ens vann bidrar til å gi et ekstra løft.

Urter. En rekke urter er anbefalt for en mer tiltalende aroma. Tygge på noen peppermynte blader eller legge litt koriander i kostholdet kan gjøre en forskjell.

Pass på: Fisk og noen grønnsaker. Mens det er godt å ta med fisk og grønnsaker i kosten, noen er mer sannsynlig å forårsake lukt; finne ut riktig mengde til å spise og likevel opprettholde en sunn balanse mellom kosthold og lukt er nyttig. Blant grønnsakene å nærme seg med en grad av skjønn er asparges, brokkoli, løk, hvitløk og rosenkål.

Mens endre kosthold kan bidra til å redusere mannlig organ lukt, er riktig hygiene fortsatt avgjørende for å komme til roten av problemet. Hver mann sin daglige manndom helse rutine bør inkludere bruk av en første-rate mannlige organ helse crème (helsepersonell anbefaler Man1 Man Oil). En crème med vitamin A, som har potente anti-bakterielle egenskaper, er spesielt verdifullt for å bekjempe vedvarende mannlige organ lukt. Noen ganger lukt fører også fra usunn hud. Fighting dette problemet krever en crème som leverer en kombinasjon av naturlige hydrators, for eksempel Shea smør og vitamin E. Ved å holde medlem godt fuktet, vil huden bli sunnere og bedre i stand til å tåle lukt angrep.