Hjem >> Meditasjon >> Past Life Regression Uten Trance Eller Hypnosis

Past Life Regression Uten Trance Eller Hypnosis

Instant Past Life Regression - Ingen Trance Nødvendig

Jeg var ansatt i en britisk voksenopplæring college på en gang, og ble bedt om å gjøre et kurs på Hypnose? Men jeg var ikke å gjøre noe hypnose med noen, heller ikke hypnotisere noen fordi det var for farlig og at de ikke ønsker å ta risikoen. Det var også noe å gjøre med svært merkelige regler som eksisterer i Storbritannia for bruk av offentlige bygninger for hypnotisør forestillinger og gruppe hypnose; Uansett, ble jeg møtt med den bisarre utfordringen hvordan å gjennomføre en hypnose trening, men uten hypnose.

Så det jeg gjorde var å lære alle de hypnotiske induksjoner, fra avslapning til guidet meditasjon og da også raske induksjoner som " selvhypnose? ? Jeg lærte klassen hvordan du gjør det for seg selv mens jeg sto og så på dem gjøre det.

De fikk veldig god til det, og vi vil da spille med trance fenomener og hadde en flott tid, inntil en stormfull natt med tidligere liv regresjon på menyen, åpnet døren og en rekke rektorer fra høgskolen gikk inn og fortalte meg at de hadde kommet for å observere klassen til å sørge for at absolutt ingen hypnose fant sted, selv ved et uhell.

Å kjære. Hva skulle jeg gjøre? Jeg var ikke i tvil om at prinsippene ville ha en passe hvis jeg bedt min klasse til å sette seg inn i en nær koma med bruk av et sett med perler hver eller en pendel de holdt seg, og det var da min ubevisste sinn, noensinne nyttig og pent ridning i til unnsetning med noen svært uvanlige forslag når de trengs, oppfunnet for meg? Instant tidligere liv regresjon? Ingen Trance påkrevd.? Instant Past Life Regression

Dette er et flott lite spill og en fantastisk fest triks. Du kan spille det med noen i det hele tatt som kan svare på disse spørsmålene selv bare med et nikk eller riste på hodet; det er veldig rask og svært effektiv

De eneste reglene er.

1. Ikke tenk på det,

2. Svar så fort du kan,

3. Hvis du ikke vet, bare gjette eller ta det opp

Er du klar til å lokke fram en Instant Past Life uten noen form for hypnose

La oss gå.?

* Var du male kvinnelige?

* Din jobb eller jobbe?

* Din far?

* Din mor?

* Eventuelle barn?

* Sisters?

* Brothers?

* huset ditt eller hjemme?

* Hvor i verden?

* Når du er i tid?

* Hvor gammel når du døde?

* Hva gjorde du dør av?

i forbindelse med denne øvelsen, jeg bare gjorde dette, og disse var mine svar på denne spesielle anledningen:

Mann, soldat, vet ikke min far, mor døde da jeg var ung, kanskje få barn, men vet ikke noe, ingen søstre, to brødre jeg husker, bor sammen med min regiment i telt eller brakker, Sør-India, 1820, døde alder 32 av en lanse sår på brystet som gjennomboret en lunge.

Dette settet med svar, som din sett av svar, er bare begynnelsen. Du kan nå ta noen del av dette og avgrense det med flere spørsmål. Når du gjør det, vær oppmerksom på at flere og flere detaljer kommer frem i lyset, og den grove skissen ovenfor er i ferd med å fylles ut og fleshed ut som du gir mer oppmerksomhet til detaljer. Det kommer et punkt i denne prosessen når det er et skifte og hele mental konstruksjon som blir opprettet blir svært reell, faktisk.

raffinering Construct

Her er noen spørsmål om vår utfolder karakter :????

* Hvor høy

* Hårfarge

* Hair stil

* Øyenfarge

* Skin tone ?

* Noe påfallende om utseende?

* Eventuelle andre identifiserende trekk?

* Klær?

* Footwear?

* Undertøy?

* Unik dekorasjoner /smykker?

* viktige eiendeler?

* Noe annet som er viktig å vite om?

Min egen soldat var nær 6 fot høy, hadde brunt hår som var litt krøllete og slitt i en grisehale, øynene var brun og han hadde lys hud med en litt gulaktig støpt. Han hadde hatt vannkopper dårlig som barn, og huden i ansiktet hans var grov og full av små arr. En tidligere skade hadde forlatt ham med en? Frossen skulder? på venstre side, og han ville ha en liten pakke av ull under hans klær rundt dette området til enhver tid. Han hadde på seg mørke brune bukser, støvler og en sort /koksgrå (sannsynligvis falmet) jakke på tidspunktet for hans død og en off white ren lin skjorte. Hans eneste viktig besittelse var en liten kniv ting du bruker til å få steiner ut av hestens hov han hadde på seg rundt halsen på et skinn band som hadde blitt gitt til ham av en god venn da han var mye yngre.

som du kan se, selv på dette andre nivået av avhør finner vi noen veldig spennende detaljer, for eksempel kniven ting? Jeg tror det er et navn på det, men jeg kan ikke huske hva det kan være og bare "så? objektet under øvelsen. Vi har også innganger til noen andre historier her? hva som skjedde med vennen? Hvor ble det av gammel skade oppstår? ? og det er etter kanskje fem minutter, og det mest grunnleggende spørsmål man kan be for å bli kjent ethvert individ over tid eller plass.

virkelighetsnivåer

Ettersom vi blir mer og mer informasjon, personen tar på seg mer og mer og liv. Her i korte trekk er nivåene der personen blir manifest og ekte, da det var:

Generic Informasjon

Det første nivået av virkeligheten er generisk informasjon til å gi basestrukturen til en konstruksjon? hvem, hva, hvor, når. På dette punktet, er din skapelse fortsatt ganske tåkete og mangler personlighet som kommer med:

Person-opplysninger

Det andre nivået av virkeligheten som er spesifikk informasjon om at enkelte konstruksjon (person, landskap, event , skapning etc)? hva er unikt med dette, hva som fanger oppmerksomheten din, hva som gjør det skiller seg ut.

Generelt (Overall) Time Line

Det tredje nivået av virkeligheten er lagt med de timelige sider? Hvordan kom dette til å bli? Hva skjedde? Hva vil skje i fremtiden? Dette bringer skapelsen til livet og gjør det svært reell faktisk? den har nå en fremtid, en nåtid og en fortid.

konkrete hendelser Remembered

Jo mer du fokuserer på alle aspekter av den tiden av livet ditt person jo flere detaljer vil bli gitt til du har faktisk tilknyttede første personen minner om hendelsene, helt detaljert og helt ekte.

101 bruker for personlig utvikling

Denne grunnleggende mønsteret har utallige bruksområder.

Den første er selvfølgelig i sammenheng med personlig utvikling og tidligere liv regresjon. Uansett om man kunne se tidligere liv regresjon som ekte minner fra tidligere liv eller metaforiske re-inactments av problemene i denne, uansett hvilke utfordringer tilbys behov for å løses, og dette er en spesielt spennende og fascinerende måte å lage ekte, sann og varige endringer i ens liv.

Selv folk som vanligvis ikke reagerer på "guidet meditasjoner" kan arbeide dette mønsteret gjennom å bli ekstremt spesifikke og tilknyttede minner, hendelser og unfoldments å jobbe med og å bruke for problemløsning .

en annen stor bruk for dette mønsteret er selvfølgelig i sammenheng med kreativitet - skjønnlitteratur, karakterutvikling, finne materialer og inspirasjon for alle former for kunstverk. Det er i utgangspunktet en idiotsikker generator for arrangementer, historier, situasjoner som kan gi mye mer materiale enn noen kunne jobbe opp eller ut i et enkelt liv tid.

Det er spesielt interessant å vurdere dette mønsteret i form av Prosjekt Sanctuary arrangementer og kan også benyttes for å utvikle andre ting i tillegg til tegn, for eksempel habitater, fremmede samfunn, gjenstander som aldri har vært eller er blitt glemt, og alle slags andre bruksområder.

Enten du kommer til å spille det som et spill på en fest, kan du bruke den til å underholde deg selv og dine barn på en lang biltur eller for alvorlig personlig utvikling og gjøre endringer i selve strukturen av din personlighet, er det en fascinerende mønster som er alltid interessant, og begynner å mykne og utvide kanaler og veier av tankene dine.