Lær å meditere meditasjon i minutter En nybegynner Course

"meditere"

.. fokusere ens sinn for en tid for avslapping eller åndelige formål /tenke nøye om ...

Som jeg mistenker at du allerede vet, er dette lettere sagt enn gjort. Men når de mestrer dette vil gjøre for en mest fantastiske tidsfordriv, og er fortsatt uten tvil en verdig jaktstarten. Det er med dette i bakhodet at jeg har bestemt meg for å lage denne meditasjonen kurset, som vil trinn for trinn viser deg hvordan du mediterer og med hjelp av noen øvelser og hjelpemidler.

For å oppnå dette vil du også finne at dette kurset er utviklet for å muliggjøre nybegynnere (og avansert som repetisjon /og kanskje et litt annet perspektiv) uten store anstrengelser for å starte nesten umiddelbart nyte fordelene ved meditasjon, som kan være mange inkludert:

 • Bedre fysisk helse < li> Bedre mental helse og evner
 • Mindre stress
 • Bedre søvnvaner
 • og selvfølgelig kan også omfatte personlig åndelig vekst, selv om ikke filosofisk tilknyttet.
 • Og mange flere som ikke er nevnt her ....

  Trinn 1

  Så som en start vil jeg foreslå at vi begynner med en ganske viktig del av meditasjon. Et aspekt som vil ha en innvirkning på dine meditasjoner i fremtiden:

  sitteplasser ordninger

  Mens de fleste lærere vil insistere på at du tar opp en lotus stilling, jeg har funnet at det er svært lite begrensning for potensielle stillinger som er egnet for meditasjon på dette nivået. Hovedsak tre ting du bør vurdere:


 • Det må være en posisjon der du ville være i stand til å sitte (eller stå) i minst 5-10 minutter, og med rimelig komfort, slik at man reduserer ubehag, og etter fikle til et minimum.
 • Det må være på et sted der du ikke vil bli forstyrret for varigheten av meditasjon. {Det er lite som ubehagelig som å være frekt vekket midt i en meditasjon økt.}
 • Det må være en behagelig posisjon, men en stilling som ikke bidrar til å sove. f.eks. prøver å meditere liggende nede på sengen, er den enkleste måten å sovne heller enn meditere.

  For ordens skyld letthet, har jeg funnet at bare sitter ganske oppreist i en vanlig stol er ganske passende. Det er OK for stolen for å ha armlener og myk demping som dette vil trolig øke komforten nivå ved akkurat nok til å holde deg gående. Hvis stolen har ingen armlener selvfølgelig kan du bare hvile hendene i fanget.

  Selvfølgelig er du velkommen til å forsøke en lotus stilling, da dette vil trolig etter hvert vise seg å være en passende stilling, men jeg har funnet ut at ikke bare er det en vanskelig posisjon å ta for vanlige folk, men med mindre du er en erfaren mediterende, er du sannsynligvis til å oppleve at du får distraherende smerter på steder som vil tvinge deg til å fidget

  for å unngå dette jeg har funnet ut at en delvis lotus (kun krysset en fot over huden, og den andre under, eller en fot tvers og den andre ikke helt under) med ryggstøtte gir en behagelig posisjon for de fleste meditasjoner.

  igjen må jeg si at det fortsatt er uviktig om eller ikke er i stand til å sitte i denne posisjonen eller ikke, og på dette stadiet vil jeg foreslå at du kan gi opp perfeksjon for komfort, da dette vil ha svært lite (om noen) innvirkning på suksessen til dine meditasjoner ...

  Oh .. og ikke vær redd for å slutte å lese for å prøve å finne en behagelig posisjon akkurat nå ...

  Trinn 2

  Nå er neste steg minst like viktig som det første skrittet. Heldigvis er dette ikke en vanskelig skritt, og med litt hjelp tror jeg du vil være i stand til å mestre dette svært raskt:

  KLAR å meditere

  Mens det er mange teknikker med å gjøre dette, har jeg funnet ut at for meg er det bare én vei. Ta en pust

  Hvis dette er brukt riktig vil du finne at i løpet av sekunder vil du få kroppen avslappet, og i et anfall staten til å starte din meditasjon. Faktisk vil jeg gå så langt som å si at jeg bruker denne teknikken i utarbeidelsen av hver meditasjon som jeg prøver, og med perfekt suksess hver gang.

  En annen nyttig fordel med å bruke dette på riktig måte er det faktum at det umiddelbart starter å fokusere og slappe av tankene dine, noe som gjør det mye lettere å komme inn i din meditasjon uten distraksjon. Og uansett hvor lenge eller hvor kort meditasjon, og starter med dette vil få det raskt og problemfritt.

  "Hvordan søker jeg dette riktig? ...

  Ta forberedende åndedrag er enkelt nok, og krever bare at du er i stand til å telle (og ikke nøl med å praktisere dette som leser det):


 • Ta et dypt pust i gjør dette over en telling av. 4. (ca 1 sekund fra hverandre, eller som er behagelig for deg, prøver å komme så nær en andre per teller som mulig). også mens du tar i pusten forestille du puster inn rolig, avslappende, healing energi med luften.
 • Så hold pusten i 16 punkter.
 • Så emtpy lungene dine sakte over 8 punkter. og mens du puster ut forestille du blåser ut stress og sykdom og ubehag med luften som du blåser ut.
 • Gjenta dette minst tre ganger, etter som din bør være ganske klar til å begynne med meditasjon. Hvis men du føler at hjernen din er fortsatt racing, og du er ikke avslappet ennå, kan du gjøre dette så mange ganger du føler behov for å . Vennligst ta oppmerksom på at mens denne formen for pusteøvelse holder ikke noen reell fare for deg, hvis du føler deg svimmel det er bedre å stoppe og prøve igjen senere.

  Trinn 3

  Nå er der du faktisk begynne å meditere. Din kropp og sinn er forberedt på å starte meditasjon, (og enda hjernen din holder på å vandre ...).

  I hovedsak er det nå tid for deg å begynne å "tenke nøye gjennom om noe ...".

  dette er dessverre der de fleste studenter snuble, og den primære grunnen til dette er rett og slett at spørsmålet alltid kommer opp. "Hva har jeg å meditere OM? ...". "HVA GJØR JEG NÅ".

  Selvfølgelig er det mange svar på dette spørsmålet, men jeg har funnet ut at noen av dem vil være noen reell bruk for deg, så jeg vil gi deg litt fra min erfaring :

  Hva de fleste lærere vil unnlate å undervise, eller fortelle deg, er at objektivt, for å få best mulig utbytte av meditasjon, må du finne ut først hva du anser verdt innsatsen, og deretter meditere på at .

  som selvfølgelig betyr ikke at du ikke kan gå for clearing av ditt sinn meditasjon hvor du tenker på ingenting. Dette vil du finne er heller på den vanskelige siden imidlertid, og mest erfarne mediterende kjempe med dette.

  Så for å begynne å meditere du heller ønsker å finne et emne eller emne å meditere på {tenke}. Dette kan inkludere ting som:.


 • avslappende & destressing
 • Just for fun
 • helse
 • I forberedelsene til en vanskelig oppgave (f.eks intervju for en ny jobb, første date ...)
 • Noen problem i livet ditt
 • Noen problem på jobben
 • Noen åndelig søken
 • Ting som astral projeksjon
 • Og mange mange flere ....

  Denne trolig fortsatt har du litt forvirret. «Hvordan kan jeg mediterer for å slappe av og stresse ned". Vel, jeg kan forsikre deg om at du sitter der og tenker "jeg må slappe av og stresse ned" om og om igjen vil ikke gjøre triks. Snarere enn å fokusere på å prøve å slappe av, tenke på det stedet som du føler deg trygg og rolig inn og gå der i tankene dine. Går det vil også holde deg gående for en liten stund, noe som gjør det mulig for deg å bo i denne meditative tilstand for en tid. Nå hvis du ønsker å bo på dette sted litt lenger tid begynne å fokusere på detaljene i denne sted i tankene dine (f.eks. Hvis din sted er en eng, ta en nærmere titt på blomstene som vokser der, eller se på fugl flyr av, og ta hensyn. Se på himmelen, og prøve å identifisere bildene i skyformasjoner. osv ...).

  etter dette vil trolig gjøre det mulig for deg å bo i meditasjon lenger, og av den tiden du vekke fra meditasjon, vil du sannsynligvis føle deg veldig avslappet.

  et annet eksempel på en morsom meditasjon å gjøre ville være heisen meditasjon. I hovedsak er alt du trenger å gjøre er etter endt meditasjon forberedelse, i ditt indre øye, får i en heis. Velg en knapp, og føler heisen begynne å bevege seg, se disken farten, og når heisen dørene åpne, se utenfor for å se om det er noe. Hvis det ikke er noe å gå tilbake inn i heisen, og velg en annen etasje. Gjør dette til du kommer til et sted hvor du føler deg komfortabel å komme ut av heisen, og der det er noe å se. Når du er der se på detaljene. Sense dem, lukte dem, høre dem, se dem, smake på dem ... Du er sannsynlig å finne dette en svært hyggelig opplevelse. Når du er ferdig, og du ønsker å stoppe, bare komme tilbake i heisen, og gå tilbake til der du startet. Etter det vekke sakte og komfortabelt. Sjansen for at du vil føle opplevelser av meditasjon dvelende. En fantastisk følelse ....

  Kom igjen, gjør en ....

  Trinn 4

  noe som gjør det litt enklere

  Som antydet tidligere, en av de vanskeligste aspektene ved meditasjon, og spesielt for nybegynnere, er evnen til å fokusere tankene dine for en periode lenge nok til å faktisk få nytte av en meditasjon.

  Og mens det er mange grunner til dette, ville den mest utbredte være en vandrende sjel, lagt til manglende evne til å konsentrere lenge nok på en antatt å utlede betydelig nytte av dette.

  Heldigvis praksis vil gjøre perfekt, og når du begynner og fremgang på meditasjon reisen vil du finne at dine ferdigheter øker og dine resultater med dette. Jeg mistenker imidlertid at du er på utkikk etter en enklere måte å gjøre dette på enn å bare prøve og konsentrere seg. Og lykkelig jeg er glad for å si at det er en måte:

  DIVERSION

  I hovedsak gir hjernen din noe å fokusere på noe som er eksternt fra deg selv, og som ikke krever noen større innsats fra din side til kontroll. Og mens dette er egentlig bare et triks, det fungerer godt, og med nesten umiddelbar fordel for deg som mediterende. Og før du vet ordet av det, vil du være i stand til å fokusere tankene dine over lengre tid, uten hjelp.

  Selvfølgelig er det ingenting som stopper deg fra å prøve å gjøre dette på egen hånd, og uten hjelp , men du er sannsynlig å finne dette vanskelig i beste fall, som det å være menneske, og leve et normalt liv vil trolig gjøre det veldig enkelt for hjernen din til å vandre.

  så for å avlede tankene mine har jeg funnet bruk av guidede meditasjoner (avledning av tankene dine) for å være utrolig verdifullt, og for mange grunner. Den viktigste av dem inkluderer det enkle faktum at i stedet for å prøve å konsentrere tankene dine (og dempe de stadig vandrende tanker) må du bare følge meditasjon, som er garantert å få til en bedre og raskere resultat, rett og slett fordi du ikke vil trolig bli fristet av andre tanker som ikke følger meditasjon.

  Dessverre er dette et annet sted for studenter av meditasjon for å bli sittende fast. "Hvilken meditasjon bruke vet jeg? ...", "Jeg vil ikke ha noen filosofi dyttet ned i halsen min med meditasjon ..." og jeg mistenker at du kunne komme opp med noen flere grunner til at dette ikke er normalt akseptabelt. Det man må huske er at til tross for de vanskelighetene du kan ha med denne formen for meditasjon, teknikken er fantastisk, selv om meditasjon er uegnet for deg.

  Så for å holde ting enkelt du kan skrive og spille inn egne meditasjoner, som passer akkurat dine behov. Det er enklere enn du tror ...

  Bare følg formater av noen av meditasjoner, allerede sitert i denne artikkelen samt de grunnleggende forslag og det er lite som du virkelig kan gjøre feil ...

  Så gå videre og prøve det ..... (dvs hvordan jeg startet)

 • Next: