Hjem >> Meditasjon >> Meditasjon Guide

Meditasjon Guide

Det er absolutt ingen måte jeg kan muligens fortelle deg om alle de forskjellige typer meditasjon i bare én artikkel. Min intensjon er å fortelle deg om noen av de generelle fordelene ved meditasjon de ulike typene har til felles, og introdusere deg til noen populære former for meditasjon.

Mange har aldri prøvd meditasjon og de virkelig ikke vet hva de mangler. Vår verden er full av lyder, severdigheter og andre distraksjoner. Vi blir bombardert med disse tingene hver dag av våre liv. Meditasjon kan du flykte fra dette for en stund. En sjanse til å virkelig slappe

Gjennom meditasjon kan du virkelig bli kjent med deg selv, organisere dine tanker, slappe av, og selv forbedre helsen din. Det stille tid kan gi deg tid til å høre din egen sjel.

Det krever øvelse. Vi er så vant til å leve i et rush, det er faktisk vanskelig for oss å lære å slappe helt av og slippe alt presset vi legger på oss selv.

De tingene som må vurderes omfatter hvor lang tid du trenger til å vie til meditasjon, hvor du vil meditere, din holdning og ditt øye posisjon, og veldig viktig, hvordan å kontrollere pusten.

Det er mange guider og bøker om riktig meditasjonsteknikker og jeg foreslår at du undersøker dette. Denne artikkelen er altfor kort til å dekke alle de riktige meditasjonsteknikker. Her vil jeg holde fokus på de mange typer meditasjon.

En type meditasjon som er definitivt laget for å hjelpe deg med å holde deg frisk kalles HRM, eller hjerte rytme meditasjon. Denne type meditasjon brukes til å koordinere rytmene av hjertet, pusten, og dine hjernebølger. Det er ment å hjelpe deg med å skape harmoni i deg selv. HRM inneholder flere typer meditasjon til én.

Andre er det som vanligvis omtales som oppover og nedover meditasjon. Som et eksempel, HRM ovenfor inneholder flere typer nedover meditasjon. Andre typer nedover meditasjon inkluderer virkeligheten meditasjon, aktiv meditasjon, elsker meditasjon, meditasjon sentrert på hjertet, i-livet meditasjon, inkluderende meditasjon, og vekke meditasjon.

oppadgående former for meditasjon inkluderer religiøs meditasjon, meditasjon sentrert på sinnet, kloster meditasjon, fornektelse meditasjon, dualistisk meditasjon, trance meditasjon, observatør meditasjon, passiv meditasjon, og fantasy meditasjon.

oppover meditasjon er beskrevet som å tegne energi oppover og bevissthet ut av kroppen. Det er her begrepet ut av kroppen-opplevelse er brukt. Nedadgående meditasjon inviterer energi ned i kroppen gjennom kroppens tredje øye, eller hjerte.

Det finnes typer av meditasjon som benytter både oppover og nedover meditasjon, men i forbindelse med denne artikkelen vil vi fokusere på de som er mer spesifikke.

Reality meditasjon har en tydelig definisjon. Den er basert på virkeligheten snarere enn fantasi eller fantasi, mens fantasy meditasjon er avhengig av din egen fantasi. I fantasy meditasjon kan du forestille deg du er på et annet sted, er blitt en annen person, eller kanskje til og med en annen type eksisterende eller ikke-eksisterende vesen.

En annen to typer meditasjon som er den eksakte motsetninger av hverandre er passiv og aktiv meditasjon. I passiv meditasjon, den typen de fleste antar er den rette måten, den personen prøver å være helt i ro og ikke gjøre noe, tømme tankene sine så mye som mulig. De kan virke eller faktisk selv bli sover. Hvis dette var målet, er det en perfekt måte å oppnå søvn.

Aktiv meditasjon er målrettet. Personen fokuserer hans eller hennes sinn utad mot dette målet. Personen forsøker å forbli i en tilstand av meditasjon sende ut bølger for å nå målet, vanligvis brukt til å bringe fred til et ellers stormende situasjon.

Denial og dualistisk meditasjon er omtrent den samme. Mange ganger personen bruker denne formen for meditasjon for å overvinne smerte eller lidelse. De fokuserer deres sinn og fortelle seg selv at de ikke er virkelig lidelse eller smerte. Troen kan helbrede, derfor er de strever for å skape en virkelighet der lidelse og smerte er borte eller har det ingen effekt på dem.

Trance meditasjon brukes til å redusere sensorisk kapasitet. Personen bruker den til å oppnå en endelig ro. Dette innebærer vanligvis rytmisk chanting, forslag til dyp søvn, eller underkastelse. Hypnose er et eksempel på bruk av Trance meditasjon.

Det motsatte av trance meditasjon kan være årvåkenhet meditasjon eller oppvåkning meditasjon. Personen vil ikke bli trøtt som i trance meditasjon, men deres sanser vil bli forsterket. Rytmen av sangene er vanligvis raskere og rytmen endres. I en gruppe kan det endre å holde i harmoni med de andre i gruppen.

Som jeg sa tidligere i artikkelen, er dette skrevet bare for å introdusere deg til det faktum at det finnes ulike former for meditasjon og hver har sin egen bruker. Det kan være lurt å studere de forskjellige typene og se etter en som er riktig for deg før du begynner.

Meditasjon er ikke noe du bør bare gjøre fordi noen anbefalte deg å gjøre det. Det er ikke noe du bør begynne å gjøre fordi noen vil at du skal gå til meditasjon gruppearbeid med ham eller henne. Hva som fungerer for dem, kan ikke fungere for deg. Du trenger for å oppleve ulike former for meditasjon som er der ute, og finne en som spesifikt hjelper deg.