Hjem >> Meditasjon >> Energy Enhancement meditasjon og Hercules Arbeiderpartiet Of The Augean Stables

Energy Enhancement meditasjon og Hercules Arbeiderpartiet Of The Augean Stables

De tolv Herakles 'tolv storverk Eller Heracles Symbolises det som er Nødvendig On The Path Of Enlightenment

Denne teknikken av energi sirkulasjon og Jording er nevnt i 12 Herakles 'tolv storverk. Gamle læren vises nå i mange forskjellige kulturer, her i form av en mytisk fortelling, tusenvis av år gamle, som gjør "The Son (Hercules) av Gud (Zevs eller Deus)" for å få gifte seg med datteren til kongen av underverden. Å integrere Crown Chakra med Base Chakra eller hvordan å bli opplyst.

Alle gamle myter henviser til skjulte nivåer av meditasjon.

Gjennom historien, enkle historier og symboler som inneholder mange nivåer av psykologisk betydning har vanligvis ikke blitt ødelagt av den rådende religion som har vært de konkurrerende religioner templer og tekster. Spesielt den Herculean Arbeiderpartiet for rengjøring av Augean stallen refererer til rengjøring av Base Chakra med en River of Energy.

Den femte arbeid av Hercules.

I det siste, psykologer har bare jobbet på en smertefull opplevelse av gangen ved å gi en meningsfull teori av Freud eller Jung og deretter undersøke problemet. Gjennom å forstå problemet, den er frigitt og klienten justert tilbake til samfunnet i sin rette plass. Han kan fortsatt være nevrotisk fordi bare ett problem er løst.

Det samme med gamle liv. Vi kan reise tilbake til, se og fikse ett liv problem i en av våre tidligere liv, men hva med de andre tusenvis av livs ganger, hver med sine egne traumer, dødsfall og problemer.

Denne gamle meditasjon tilgjengelig i mange kulturer over hele verden, lærer hvordan du fjerner alle de traumer, dødsfall og problemer som enkelt negativ energi. Du trenger ikke å se problemene. De er rett og slett jordet som negativ energi. Lær hvordan du enkelt, "Ground de siste bunnfall av din Sulfat!"

Det er en gammel gresk myte om Hercules, (en Guds sønn, Zevs eller Deus), som ønsker å gifte seg med Persefone datter av kong av underverdenen. The Crown Chakra som ønsker å kombinere med Base Chakra. Shiva kombinere med Shakti. Mennesket blir opplyst.

Han trengte å spørre farens tillatelse. Da han gjorde det, hennes far var glad for å gifte seg med sin datter til sønn av Zevs, men først må han utføre 12 oppgaver. De 12 arbeid av Hercules

Den femte oppgave var å rense ut Kings stallen -. De Augean stallen. Hercules sa, "No Problem", men da han så stallen, han skjønte hva en fjell oppgaven han hadde tatt på. Det var tusenvis av hester og de hadde vært å lage gjødsel i hundrevis av år. Akkurat som vi selv skaper og absorbere smerte og Karma over tusenvis av liv.

I begynnelsen prøvde han å grave gjødsel, undersøke hver turd. Akkurat som psykologer og tidligere liv terapeuter i dag. Men etter en måned hadde han kom ingen vei. Han hadde bare fjernet et lite hull i et fjell av dritt.

Etter mye tanke, han deretter anslått å endre løpet av elven Styx, river vi krysser når vi dør, gjennom stallen. Da han gjorde dette, ble stallen raskt ryddet som elva vasket all gjødsla unna.

Deep Rivers of Energy ligge gjemt dypt inne i oss. Når vi lærer å få tilgang til og deretter å bruke dem. Så, All vår historie. All vår smerte kan være utsvevende og vasket bort

Denne historien lærer grunnleggende metoder der fjellene i gjødsel i oss kan fjernes, smertefritt, uten å undersøke hver turd.

Hele fjellet kan gradvis bli flyttet og vår historie maleri som er malt brushful av brushful, dag for dag, kan returneres til den rene hvite ark vi var da vi ble født.

Vi er fulle av en masse "History" ikke bare fra dette livet, men også fra tidligere liv. Våre gamle guidede meditasjoner kan virkelig fjerne denne personlige historie slik at alle vonde minner kan være utsvevende og våre energier kan da begynne å strømme i deres naturlige kurs, nok en gang.

Og det er en smertefri prosess fordi disse gamle og vellykket meditasjoner jobbe på nivå med energi.

det er ikke nok til å plukke opp en dritt og undersøke det og si "Ah ja, dette var smerten jeg absorbert da min far døde. Eller i det livet når jeg fortsatte på en slik dum vei. »

Vi må være i stand til å omdanne alt!

også Arbeiderpartiet Hercules involverer Hydra. Som Hercules kappet av en hode med sverdet ytterligere 2 vokste tilbake på sin plass. Hydra symboliserer sinnet. Dens hoder de mange negative tanker vi har som må utsvevende.

The Dragon /Hydra alltid Symbolises Kundalini Energy.

Metoden for Energy Circulation er et gammelt og skjult teknikk bevart i taoismen og Hindu Kundalini kriyas.

det er den mest skånsomme og effektive verktøy for alle som ønsker å øke sin energi, deres utvikling, deres geni.

den samme energien sirkulasjon meditasjon? ? Med denne teknikken, vil Evolution Øk With Every Energy Revolution Opprette en revolusjon i utviklingen din.? - Paramahamsa Yogananda On The Kriyas av kundalini av India, av Kriya Yoga, av Babaji, den 2000 år gamle vismannen i Himalaya, fra Sri Yukteswar og Lahira Mahasaya

Det samme energi sirkulasjon meditasjon.? Alkymistiske Meditations av Hermes Trismegistus fra Emerald tablett eller fra Sufi Dun Nun, den egyptiske, han som tok,? The Path of Blame? symbolisert ved Sufi Naqsbandi Fountain at Alhambra i Granada i Spania.

Det samme meditasjon? De fem Elemental stier av Ki kinesiske alkymistiske taoisme symbolisert ved Yin Yang Symbol

Gamle og effektive teknikker for meditasjon inkluderer for Å få av mer energi -. Meditasjon, Shaktipat, Energy Circulation, The Kundalini Kriyas, The fem Elemental stier av Chi of Chinese alkymistiske taoisme, jording av negative energier, vitriol og The Art kortet i Thoth Tarot, tilgang til Kundalini Energy, Strong Psychic Protection, The Merkaba, Pyramid Protection, Power Tower Protection, skapelsen av Antahkarana, Soul Fusion, monadiske Infusion, Logos Infusion for smertefri fjerning av Stress, traumer og negative følelser.