Hvordan tilnærming Meditation

I'm ferd med å avsløre et flott verktøy som er tilgjengelig for alle på planeten, men som bare en liten prosentandel noensinne dra nytte av. Det er en makt gitt oss av Gud som en del av sitt skaperverk. Hvis du allerede har lest artikkelen min, "Hvorfor meditere og Har vi virkelig trenger å meditere for åndelighet?", Så er du allerede kjent med noen av grunnene til at meditasjon er viktig. (Hvis du ikke har lest det, foreslår jeg at du gjør det før du fortsetter.) Uavhengig av din motivasjon eller metode, og legger meditasjon til rutine, selv for bare en kort periode hver uke, vil gi mange fordeler for din sjel.

Så hvordan kan jeg begynne å meditere, spør du kanskje?
Først og fremst bør du mediterer på din egen måte. Hvis du er en Pathian - en som går sin egen unik bane - så akkurat som meg, vil du til slutt meditere på en måte som føles helt tilpasset dine individuelle smak. Jeg må innrømme at det var ikke før jeg hadde vært meditere for en stund at jeg utviklet min egen måte, og jeg gjorde det ved å utdanne meg selv på mange teknikker tilgjengelig for meg.
Men mine begynnelse var basert på en bestemt bok som fanget min oppmerksomhet fordi den brøt ned prosessen i en svært enkel å følge veien. Hvert kapittel skissert enkle faser av meditasjon som ble laget for ukentlig praksis. Hva fikk meg nå for denne boken i første omgang? Det var et krav på smussomslag av forfatteren som alle kan meditere for åtte minutter om dagen, noe jeg virkelig ønsket å være sant, så det ville passe perfekt med min livsstil. Boken jeg snakker om er "8 Minute Meditation" av Victor Davich. Denne boken forandret livet mitt til det bedre ved å gi meg de grunnleggende verktøyene jeg trengte å nærme meditasjon. Det var en stor trade off: gi opp åtte minutter hver dag for å positivt påvirke de andre 23 timer og 52 minutter
jeg ikke vil at du skal tro at jeg er under en eller annen forpliktelse til å fremme Davich bok. på noen måte. Det finnes hundrevis, om ikke tusenvis, av bøker som er skrevet om emnet av meditasjon for deg å velge mellom; men jeg liker denne boken fordi jeg vet det fungerer og er enkel nok for nybegynnere. Videre The Path, som dere vet, handler om enkelhet.
Uansett hvordan du velger, enten det er en bok, en lyd-bok, eller instruksjon av en venn, lære av dyktige og erfarne utøvere som allerede har våget seg inn denne fantastiske praksis. Det er viktig at du holder deg konsekvent, ikke rush og aldri gi opp. Akkurat som alle andre praksisfeltet, mestring meditasjon krever tid og engasjement, men til slutt effektene vil vise.
Meditasjon er akkurat som trener. Du må først lære de riktige teknikkene, og som du fremgang, vil de fysiske effektene manifest på kroppen din. Som du utdanne deg selv, vil du være i stand til å eksperimentere med nye rutiner som passer din egen unike stil. Meditasjon krever øvelse og tålmodighet før dens indre effektene er synlige. Akkurat som kroppens helse blir bedre med trening, så vil hjernen din
Jeg husker første gang jeg begynte å se på meditasjon. - Jeg ønsket å være som magi. Jeg tenkte med den rette boka si de riktige tingene, jeg ville bare skli inn i en meditativ tilstand og finne meg selv i en mystisk fantasy land. Gutt, var jeg feil. Faktisk hele min tilnærming til meditasjon var galt. Jeg selv feilaktig trodde jeg ville se tåpelig meditere. Ergo, det er ingen magisk verden som du overskride inn når meditere. Måneder med fortsatte praksisen er vanligvis nødvendig før en fokusert tilstand av meditasjon kan faktisk oppnås. Og i stedet for et fantasiland, er det en enorm grotte av tomhet, mørke og ensomhet.
Vær så snill, ikke ta mitt ord på fordelene ved meditasjon. Eller noens ord for den saks skyld. Du trenger bare å prøve det selv. Tross alt, hva er åtte minutter ut av et stort 24-timers syklus? Du kan bruke mer tid enn at barbering om morgenen eller venter i drive-thru.
Hvis du fortsatt leser dette, jeg antar du ønsker å prøve meditasjon. Så her er hva du trenger å gjøre:
en. Finn en god bok som gir en klar guide til den type meditasjon du ønsker å praktisere.
To. Sett av minst åtte minutter hver dag hvor du kan være alene å øve stadier av meditasjon i et rolig hjørne.
Tre. Ikke gi opp. Dette kan ikke bli undervurdert. Akkurat som alle andre praksis, krever meditasjon engasjement.
4. Ikke forvent mirakler. Hvis du øve for å bli en maratonløper, vil du sannsynligvis aldri gjøre det til OL, men de helsemessige fordelene vil være konkret likevel.
5. Hold deg konsekvent.
Jeg kjenner mange mennesker feilaktig tror at meditasjon er vanskelig eller grunnløs. Tross alt, vi så bruke til å bli bombardert med informasjon at meditasjon er ikke lenger "relevant." Så hvis du fortsatt trenger mer overbevisende, vil jeg snart publisere en rekke artikler som er gjort av folk som har vært meditere lenger enn jeg har. Kanskje de vil være i stand til å kaste lys over enkle teknikker for meditasjon som de har brukt og de spesifikke fordelene de har realisert som et resultat.