Hjem >> Meditasjon >> Hvordan å helbrede Tidligere Lives

Hvordan å helbrede Tidligere Lives

liv blir reinkarnert, noe som betyr at man lever et liv og blir et annet vesen i et annet liv. På grunn av dette, er det mulig for en person å ha levd et urolig liv i det siste, og hennes nåværende er fortsatt påvirket av den negative opplevelsen av tidligere liv. Dette kan virke som noen problemer med helsen, en stressende syklus av negative hendelser eller bare en tung følelse eller følelser der årsaken er vanskelig å spore. Den tidligere liv har bidratt til denne smerten, men det er en måte å helbrede vondt av tidligere liv. Det vil ikke bli en umiddelbar løsning, men det vil trenge noen dedikert tid før man begynner å føle seg helbredet. Her er de enkle trinnene for å starte healing et tidligere liv.

  • Bestem deg et sted hvor du vil tilbringe en rolig stund alene for deg å gjøre din healing ritual. Det kan være ditt eget soverom, eller du kan leie et hotellrom, eller det kan være på en strand eller på toppen av en ås. Det bør være et sted der du kan være alene i minst en time, helst en stille, rolig sted. Pass på, men at det er trygt og noen vet du er der.
  • Hvis stedet ikke har en seng eller et teppe, ta med din egen teppe og spre den på et flatt underlag slik at du kan sitte eller ligge komfortabelt. Legge seg ned på ryggen er bedre siden du er i stand til å slappe av musklene mer og konsentrere deg om dine tanker.
  • Legg deg ned på ryggen og finne en behagelig posisjon. Fokusere tankene dine på et bilde av en sirkel, og andre konsentriske sirkler rundt den. Tenk deg den innerste sirkelen som live, og de ytre sirkler som hindringer som følge av dine tidligere liv. Tenk ett aspekt av livet ditt og hva hindrer deg fra å overvinne en utfordring eller smerte. Tenk at for et øyeblikk, men ikke dvele ved det negative følelser. I stedet tenke på hva du vil skal skje i stedet. Tenk på det motsatte, en positiv følelse. Da snakker til deg selv og si: "Jeg tillater meg selv å helbrede fra sårene fra fortiden min. Jeg tillater meg å åpne for muligheter til å forandre seg og vokse. Jeg tillater meg selv å være lykkelig ". Det er bedre hvis du sier det høyt for deg selv, fordi du hører stemmen din to ganger - i ditt sinn og gjennom ørene.
  • Mens du gjør øvelsen, puste dypere og puster lenger. Dette hjelper kroppen til å slappe av. Unngå å bli distrahert av omgivelsene.
    Denne øvelsen er bare en av måtene å hjelpe deg å helbrede fra ditt tidligere liv. Dette kan imidlertid ikke umiddelbart fungere for deg, noe som betyr at du trenger å gjøre øvelsen flere ganger over en periode til du kjenner noen positive endringer i livet ditt. Din situasjon kan være den samme, men ditt syn og holdning vil, til det bedre. Les bøker om healing tidligere liv for å være i stand til å effektivt gjøre andre øvelser og integrere dem inn i timeplanen din.