Hjem >> Meditasjon >> Slik Anta Lotus Pose i Yoga

Slik Anta Lotus Pose i Yoga

Ønsker du å lære et nytt triks å vise frem til venner? Er du begynner å lære yoga eller buddhisme? Uansett hva svaret er, lære Lotus posisjon er bare ett skritt til å nå en sunnere livsstil.
Strekk før når lære lotusstilling, det er alltid best å starte i ung alder, men som det er ofte ikke tilfelle , konstant stretching og praktisere vil hjelpe deg å oppnå den perfekte formen. Før du begynner, først strekke kroppen din, vier oppmerksomhet til dine lår og hofter. Gjøre quad strekker (flamingo positur) og hip flexors kan hjelpe. Når du er ferdig stretching, sitte på bakken eller matte, slik at du ikke vil skade deg selv ved å falle fra et høyere område. The Lotus stilling Det er to måter å gjøre lotus stilling. For en måte begynne med å ta din venstre fot, og plassere den over høyre lår. Denne posisjonen er kjent som Lotus halv stilling. Deretter tar høyre fot, krysser den over venstre ben og plassere den på din venstre lår. Dette resulterer i at hele Lotus stilling. Den alternative metoden er å plassere høyre fot over venstre lår i stedet, og deretter fullføre posisjon ved å plassere din venstre fot over høyre lår. I noen tro, er den første metoden brukes utelukkende for menn, mens den andre metoden er brukt for kvinner. Hvis din bok eller instruktøren ikke spesifiserer, bruk hvilken metode som er mest behagelig for deg.
Praksis for de fleste, er det ikke mulig å gjøre lotusstilling på sitt første forsøk. Kontinuerlig trening kan hjelpe deg å oppnå bedre resultater. Start alltid med en halv lotus posisjon og prøve å strekke den andre foten over den. Strekking av kroppen din kan skade i første omgang, men over tid, vil smertene gradvis avta. En måte å strekke er å gå inn i en halv lotus stilling, og trykk deretter på knærne forsiktig, og deretter veksler med det andre benet. Ikke sprenger deg selv og forårsake skade!
I lotus stilling, er folk sagt å ligne lotusblomsten, en hellig plante. Denne posisjonen sies å oppmuntre riktig pust forbundet med meditative praksis, og fremmer også fysisk stabilitet. Når du mestrer denne posisjonen, er det mer avanserte stillinger du kan prøve ut. Du kan forsøke å heve seg selv ved å plassere armene på hver side av bena, og deretter prøve å løfte deg opp for så lenge som mulig. Du må bruke magemusklene og arm muskler til å gjøre det.