Hjem >> Medisin >> Adaptogens For Life Vitenskapen bak oppdagelsen av Adaptogens

Adaptogens For Life Vitenskapen bak oppdagelsen av Adaptogens

Moderne sivilisasjon har produsert en uvanlig stressende miljø for mennesker og dyr, med ekstremt høye krav til våre fysiske og mentale evner. De siste hundre årene har brakt unike nye utfordringer for alle. Det tar ikke mye refleksjon over de åpenbare og ikke så åpenbare kilder til stressfaktorer i dag for å realisere den gjennomsnittlige person tåler en levetid på ekstraordinær fysisk, intellektuelt, følelsesmessig og åndelig stress.

Dessverre kontinuerlig angrep av disse daglig moderne stressfaktorer kan ha alvorlige konsekvenser for vår helse og velvære.

er du klar over at 80% av all sykdom og sykdom i dag er stress relatert? At 25% av alle resepter skrevet er på grunn av problemer som stammer fra roten problemet med stress. At en av de tre mest solgte legemidlene i Nord-Amerika er en beroligende og 2/3 av alle besøk til familien leger også stamme fra stress.

Hva kan gjøres med det? Svaret er, Prime One! Dr. Brekhman underskrift daglig adaptogenic urte formel laget med de syv mektigste Adaptogens kjent mann.

Hva er Adaptogens?

Adaptogens er biologisk aktive stoffer som finnes i visse urter og planter, som hjelper kroppen og sinnet til mennesker og dyr tilpasse seg endringer og påkjenninger i livet.

den verdenskjente russiske forsker, Dr. Israel I. Brekhman PhD, blir hyllet verden over som far til omfattende adaptogen forskning. Han var professor i medisin, og en fysiologisk farmakolog. Sovjetunionen og Den russiske nasjonale parlamentet skjenket den gode legen Order of Lenin, Lenin medalje for tapper arbeid, samt den ettertraktede Certificate of Honour, disse tildelingene kom til ham for å bryte de genetiske kodene av planter, avdekke molekylære strukturer av sine fyto-kjemikalier og hans levetid arbeid med Adaptogens.He også holdt 40 patenter, publisert 22 monografier, flere hundre vitenskapelige artikler, og skrev mange bøker. Dr. Brekhman pioner en enorm 'topphemmelig? vitenskapelig innsats finansiert av den russiske regjeringen involverer 1200 av sine beste forskere. Regissert av Dr. Brekhman denne vitenskapelige samfunnet brukt vitenskapelig metode til studiet av planter. De utforsket plante biologiske koder og analysert deres molekylære strukturer. Hele bestander av tettsteder, skoler, sykehus og fabrikker ble hans forsøkspersoner. I en case-studie, for eksempel de analyserte hele byen og alle dens innbyggere, inkludert dyrene for tolv lange år. Dette fører til en av de mest massive, vedvarende og vellykkede programmer av menneskelige og dyreforsøk i nedtegnet vitenskapelig historie.

Etter 45-års konsekvent forskning og tusenvis av kliniske studier, den siste patentert formulering, Prime One var opprettet og består av syv adaptogenic urteekstrakter. Den primære urten er? Eleutherococcus? også kjent som sibirsk ginseng. Denne fenomenale urte blanding ble senere funnet i kliniske studier for å ha overraskende synergi kvaliteter? slik at blandingen av disse syv urter sammen var signifikant mer effektiv enn noen av de enkle urter tatt alene.

Prime One inneholder sjeldne mineraler og sporstoffer, co-enzymer, metabolitter, anti-oksidanter og vitaminer. Disse phyto-næringsstoffer adressere hele klasser av kroppens funksjoner. De forbedre menneskers motstand mot et bredt spekter av fysiske, følelsesmessige, metabolske og miljømessige påkjenninger, og fylle et ernæringsmessig tomrom adressert av ingen andre kosttilskudd element.

I 1962 Eleutherococcus, prototypen adaptogen ble erklært en offisiell urtemedisin ved USSR helseminister og ble inkludert i deres National Drug guide, den farmakopé. Også? Brekhman formel ble brukt på linje med diabetes medisiner for å hjelpe balanse blodsukkernivået ?. Morton Walker medisinske tidsskriftet rapporten Innovativ Biologics, juli 1994

Hvorfor er Adaptogens viktige for vår helse spør du kanskje

Vel, stressfaktorer som for eksempel:? Toksiner, forurensing, oksidanter og kjemikalier i bearbeidet mat, stråling, depresjon og tretthet? er nå antatt å være årsaken til DNA mutasjoner som produserer kreft. Adaptogens er de manglende næringsstoffer fra naturen som beskytter oss fra den kjemiske hormonelle angrep av slike stressfaktorer. Hyppigheten av kreft var 3,3 ganger lavere hos de dyrene som tar de Adaptogens enn i kontrollgruppen av dyr ikke gitt Adaptogens.

Men det viktigste spørsmålet for hver enkelt av oss opptatt av helse er om vi kan finne en måte å redusere, angre og buffer disse skadelige kjemiske effektene av stress. Det er nettopp hva Adaptogens er alle om.

Sovjet vitenskapelige samfunnet testet disse spesielle planteekstrakter, på store grupper av mennesker under fysisk og psykisk stress. Russiske kosmonauter, toppidrettsutøvere, piloter, militært personell, lastebilsjåfører, fabrikkarbeidere, var alle gitt Adaptogens. De fant store forbedringer i ytelse, færre feil, mindre sykdom, mindre ulykker og roligere fungerer. Russerne brukte mer enn 500 millioner dollar i sovjetiske regjeringen sponset penger backing denne massive hemmelig forskning. Dr. Brekhman tallet, Prime One, er en av de mest forsket, vitenskapelig lyd ernæringsmessige kosttilskudd i det naturlige produkter markedet i dag bar ingen!

I begynnelsen av politiske grunner, Adaptogens ble holdt et høyt bevoktet hemmelighet fra resten av verden for en stund. Kanskje bare i Sovjetunionen kunne slikt foretak har vært vurdert. Bare i en totalitær stat kan dette massive testing noen gang er gjennomført. Sikkert, det ville aldri ha funnet tilstrekkelig finansiering eller mengden av forsøkspersonene i Canada eller USA, slik det ble gjort i Russland på en slik massiv skala.

Andre land som Tyskland, Japan og Sverige, uavhengig gjennomført sin egen forskning og testing validere forskningen og resultatene av Brekhman arbeid.

Medisinsk Molecular Biology Institute of Heidelburg, Tyskland, publiserte en viktig dobbeltblind studie i 1990 testing en av Brekhman sin Adaptogens, Eleutherococcus senticosus. Denne studien å anvende flow-cytometri viste en kraftig forsterkning av immunsystemet. De som fikk planteekstrakt i de kliniske studiene hadde sine immunsystem markører avsløre alle T-lymfocytter undergrupper, inkludert kreft dreper CYTO-toksisk T-celler viste 40-80% økning.
Utdrag fra en tysk studie
gjort i 1990 på eleutherococcus
senticosus som Immunodulatory Agent

i 1984 en meget viktig vitenskapelig artikkel av den anerkjente Sovjet molekylær biolog, Dr.Igor Totoroff, viste at disse planteekstrakter (som finnes i Brekhman formel) hadde bred varierende effekter i forskjellige organsystemer, og kan undertrykke overskudd av kortisolproduksjonen i løpet av spenning og dermed kontrollere den store spredningen skade kan oppstå fra overskudd av kortisolproduksjonen. Disse adaptogen ekstrakter viste også økt energiproduksjon innen menneskeceller. Faktisk er ledende vitenskapelig forskning senterets verden gjennomfører for tiden pågående studier og kliniske studier, avslører nye og fantastiske fordeler for menneskekroppen fra bruk av Brekhman formel. Man kan ikke unngå å legge merke i ulike medisinske tidsskrifter og helse publikasjoner i disse dager hvor forskere og ledende helsepersonell rapporterer at en menneskekropp er så ung og så sunt som sitt immunsystem tillater. I lys av disse helse fakta, Prime One er den sårt tiltrengte svar for vår helse og velvære.

Dr. Brekhman forskning var en viktig faktor i suksessen til den sovjetiske romprogrammet. Hans formler restaurert den naturlige balansen av kosmonautene? organer og beskyttet dem mot stress som er iboende i romferd, som for eksempel bevegelse, svimmelhet, vektløshet og inaktivitet. Brekhman sin adaptogen formler ble kjent som Sovjet? Right Stuff ?. Disse Adaptogens ble utelukkende brukt av de beste russiske Sport tall som dominerte i idrett sektor, world-wide i flere tiår. Ikke minst av Brekhman prestasjoner ble oppnå idrett suksess for verdensklasse russiske utøvere, samt andre utøvere fra østblokklandene. Sovjetiske olympiske og toppidrettsutøvere har rutinemessig i flere tiår inkludert Brekhman sin adaptogenic formler i sine opplæringsprogrammer for å gi dem et godt dokumentert optimal kant i konkurransen.

Mer nylig, Dr. Brekhman formel ble gitt til ofrene for Tsjernobyl katastrofe med suksess og stor nytte, så betydelig at Dr. Vladimir G. Sprigin, PhD, Principal Vitenskapelig Fellow ved det russiske vitenskapsakademiet, skrev et brev rett etter den forferdelige tragedien på 11 september 2001, sier.; ? På grunn av pågående hendelser jeg vil gjerne fortelle deg at du har i hendene mirakel rette for folk som passerte gjennom en slik fysisk og følelsesmessig stress ?; Jeg husker hvor effektiv eleutherococcus (hoved adaptogen) var for dette formålet etter Tsjernobyl Catastrophe og du har den forberedelse som er minst 6 ganger kraftigere ?.
Vladimir G. Sprigin PhD., Etter russiske Academy of Sciences

Kort tid etter at 911 tragedier, world wide kollegaer donert $ 200 000 verdt av Prime One og Prime One Konsentrat til New York mannskap~~POS=HEADCOMP og ERT Ground Zero Rescue arbeidere og deres arbeider dyr.

brannmenn og ERT arbeidere rapportert at? Prime One hjulpet dem med å håndtere stressfaktorer for hånden, gi dem fordelen av å arbeide mer enn normalt med mindre utmattelse til tross for de ukjente stressende omstendigheter ?.
Phil Cappadora, Brannmann, NY City
Kevin Gallagher, president, etter Brannmann Union, New York by

Bestselgende selgende~~POS=HEADCOMP forfatter Pete Bilac skrev en bok om Dr. Brekhman og Adaptogens tittelen? Managing Stress gjennom Miracle of Adaptogens. Pete credits Brekhman sin Prime One formel for å redde hans sønner liv. Pete mange bøker er for tiden tilgjengelig i noen av kapittelets bokhandler.

En av verdens ledende biokjemikere, Dr. Stephen Fulder PhD stater i en av hans mange artikler om Adaptogens,? Sovjeterne nesten universelt brukt Adaptogens å redusere rekonvalesens, for å gå tilbake pasienter til helse raskere etter hjerteinfarkt og andre sykdommer. Det ble standard behandling for pasienter som gjennomgår kjemoterapi eller strålebehandling for kreft. Kanskje Adaptogens hadde sin mest utbredt innvirkning på området russiske sport og Brekhman formler ble rutinemessig brukes på linje med diabetes medisiner ?.
Dr. Steven Fulder PhD., Oxford, England
internasjonal autoritet på helse og velvære

Forskning har overbevisende måte vist at Adaptogens er en kraftig beskyttelse mot stråling. De øker ikke-spesifikk resistens mot stress. Inhiberer fri radikal oksidering, akselererer rehabiliterings prosesser, beskytter vitale kroppsdeler fra stress, og har potente antivirale egenskaper, og er blitt funnet å være meget effektive i å hjelpe normalisere blodsukkernivåer. Det har blitt bevist at den kjemiske hormonelle angrep på kroppen fra stress senker immunsystemtiltak. Effektene fra stress på immunsystemet er dramatiske, umiddelbar og godt dokumentert.

Den gode nyheten er at Prime One, Dr. Brekhman underskrift adaptogen formelen er nå tilgjengelig over hele verden gjennom de Adaptogens for Life Group. Prime One selges gjennom nettverksmarkedsføring som per Dr. Brekhman forespørsel. Det var hans ønske for alle folk i verden, for å høre fra munn til munn av hans arbeid og ha tilgang til sine formler.

? Det har alltid vært min drøm å lage en spesiell formel for å forberede folk for liv og å beskytte dem fra stress
Dr Israel I. Brekhman 1921 -.? 1994

Dr. Israel I. Brekhman fortsatt en visjonær som drøm å forbedre menneskers helse og for å forebygge sykdom snakker med en ny generasjon i dag.