Hjem >> Medisin >> Playbrains Treff A Home Run With A XBLA Mash-Up Of Serious Sam, Marble Blast Ultra og Team Fortress

Playbrains Treff A Home Run With A XBLA Mash-Up Of Serious Sam, Marble Blast Ultra og Team Fortress

MadBalls i Babo: Invasion, (MIBI), ble nylig sluppet (ed 15 juli 2009.), For 800 poeng på Microsofts Xbox Live Arcade . Det er en tredje person og top-down arkade skytespill som har bosatt tegn ruller hoder med våpen festet.
MadBalls, gjort kjent av leker og tegneserien av American Greetings i 1980, kolliderer med Babo universet etablert i prequel freeware spill Babo Voldelig 2. Vi tok spillet for en rull og ble blåst bort med det er friskt gameplay og bred mengde innhold.
Singleplayer og co-op
kampanjen er et historiedrevet serie på 10 store oppdrag i et bredt spekter av temaer fra Jungle til Space og kan spilles i singleplayer-modus eller 4 player co-op. Historien formidles gjennom en serie av håndtegnet kunst fliser mellom nivåene med tekst scrollers, og det er rikelig med bakgrunnshistorien og humor for å bli funnet ved å finne alle 50 bøkene strødd over nivåene.
Spillere velger å spille som helter eller villans, da, mye som i team Fortress plukke et tegn klasse som Assault, Heavy eller Runner for å starte spillet. Hver av de 10 tegn på tilbudet har sin unike super evner og styrker, forsterke replay betydelig. Kontroll er godt avstemt og spillerne vil raskt finne seg carving gjennom horder av fiender mye som i den mye elsket spillet Serious Sam
En fin detalj er skalering vanskelighetsgraden som justerer for antall spillere koblet i sanntid.: i 4 player co-op på hard vanskelighetsgrad, ble vi møtt med raske og tøffe fiender og Knuse giganter som ville bryte seg inn i en rekke mindre fiender før vi ble rådet i alle vinkler.
med koordinert voldsomme, og ved å utnytte det bred blanding av opplåsbare figurer, evner og våpen moduser i konserten, var vi i stand til å slå de høyere nivåer og oppnå en følelse av gaming lykke som det som kommer fra å nedkjempe de største arkadespill fra fjoråret. En nivå Attack-modus er også tilgjengelig der spillere tjener tid bonuser for å slå nivået i et kappløp mot klokken
"Beat høyere nivåer og oppnå en følelse av gaming lykke som det som kommer fra å nedkjempe de største arkadespill fra tidligere tider. "
Og det er bare ting om dette spillet. Classic arcade action er elegant gjeninnført i et spill som fortsatt har alle funksjonene vi har kommet til å forvente på våre neste generasjons konsoller. Spillet har en rask plukke opp og spille føler for det. Det er ikke satt opp tid, kan du velge å nyte den detaljerte omgivelser, historien og karakterene eller bare ta en pistol og gå til det.
Nivået utfordringer og sjefer er unike, men likevel, naturligvis, skalere opp i vanskeligheter som spillet utvikler seg. Den "Chompiis" er noen av de mest tilfredsstillende figurer i spillet, de er individuelt morsomt å meie ned med din favoritt våpen, men kan bli overraskende vanskelig når de samles i tall. Chompii kampene er visceral og minner om et spill av asteroider på den lokale mynt-op tilbake i dag.
Scoring system i single player, co-op og multiplayer er mer som hva du ville finne i et flipperspill spillet enn et skytespill med highscore-verdier og multiplier plukke ups hele nivået. Scoring svært handler om multiplikatorer og det er alltid en viss tilfredsstillelse å hente når du legger en høy score i millioner, spesielt når venner og rivaler fortsatt ikke har funnet ut at hemmelig rom med 5x multiplikator stasjonene i den.
Player versus Player
Klassisk arkade morsom side, MIBI leverer på innovasjon i tillegg, som kombinerer et rikt utvalg av figurer og evner med noen originale spiller vs. player spill moduser aldri sett før. I tillegg til grunnleggende modi som Deathmatch, Team Deathmatch og Capture the Flag over en sjenerøs 21 håndlagde og perfekt utformet kart, spillet har også en XBox Live-Avatar-modus og den spektakulære Invasion spill modus.
"Invasion mode innovates ved å slå kartet gjøre til en del av spillingen utfordring. "
Mens vi har sett multiplayer kart å gjøre tilbys på detaljhandel konsoll spill før, har det alltid vært en kjedelig oppgave, arbeider kontrolleren til å endre hieghtfields og plassere trær før du sovner. Invasion mode fornyer ved å slå kart å gjøre i en del av spillingen utfordring. Hver runde starter i en oppbyggingsfase med spillere tar svinger gjør en serie av fliser plasseringer.
Flisene kan roteres for optimal plassering og har elementer som stier, ramper, bygninger og oppvokst plattformer. Når flis plassering er ferdig, oppstår en stemmerunden mellom lagene stemme på basen distribusjon og kontroll punkt steder. Deretter kartet genereres og spillerne slippe inn i kamp på en unik kart hver gang!
Teamet kommunikasjon er nøkkelen her, slik at baser er plassert i verneområder, mens stasjonene bidra til å skape strategiske ruter. Legge til gameplay dybde, kan kontrollpunkter være forsterket med tårn eller helbredende pods. Jeg fryktet at dette spillet modus ville være lang, men etter bare en dag og halvparten på XBLA, det er nok av kamper og dette er fort bli favoritt spillmodusen blant MIBI spillere.
Mest populære spillmodus er Avatar angrep. Som nevnt i vår forhåndsvisning, vil du se din avatar kjærlig behandlet (red. Ved halshogging) å dukke opp, men bare et hode med en pistol montert på øret. Glimrende! Avatar Attack er en gratis for alle trefning modus som gir panisk, plukke opp og spille handling med noen rimelig balanse som alle avatarer har samme spesielle evner, hopp og super hoppe.
Det kan være lurt å spille kampanjen og låse opp noen ekstra våpen og våpenmodus før du skriver inn framstøt som det kan være ganske utfordrende hvis du kommer opp mot hardcore spillere som allerede har låst opp alt. Når det er sagt, kan du låse opp våpen i en hvilken som helst spillmodus så det er ingen skade i å prøve som ferdighet slår alle i dette spillet
"Madballs i Babo:. Invasion ruller rett til toppen av haugen ... sprengning skjøtene med kart, moduser og polish som rivaler selv detaljhandel spill. "
oppsummering
omfanget av digitale nedlastbare spillene på Xbox live Arcade er under utvikling. Gjennom fjoråret, studioene var frakt små titler som var bare morsomt nok å gjøre spilleren føler at de fikk passende verdi i en $ 10 digitalt kjøp. Den merkelige tittelen her eller der ville sende for $ 15, og du kan tilbringe en uke med hvert spill.
Som vi nå midtpunktet i 2009 ser vi at enkelte studioer slipp spill med dramatisk økt bredde og vesentlig mer design innsats. Madballs in Babo: Invasion ruller rett til toppen av haugen i denne forbindelse, sprengning i skjøtene med kart, moduser og polish som rivaler selv detaljhandel spill. Selv med et hode fullt av konfetti, er dette spillet en no brainer 800 MS-poeng!