Hjem >> Medisin >> Fire ting du bør vurdere når du kjøper en Acne Product

Fire ting du bør vurdere når du kjøper en Acne Product

Three viktige faktorer som skal vurderes når vi leter etter den beste acne produkt på markedet. Det er viktig å vite din hudtype og å sette mål for deg selv for å lykkes i kampen mot akne.
Akne produkter for salg varierer i hva de skal gjøre og hva slags hud de fungerer best på. Det er vanskelig å velge riktig akne produktet når det er så mange å velge mellom. Det er viktig at den rette acne produkt møte behovene til den enkelte. Når de bestemmer seg for et produkt for å hjelpe med akne problemer, er en nærmere titt på hva det gjør i orden. Det er der du begynner å fortelle ett produkt fra den andre. Fire tips er listet opp nedenfor for å hjelpe deg å gjøre et bedre valg i akne produkter for huden din.
Kjenn din hudtype
Når du velger den rette acne produkt for din individuelle hud, hudtype du har behov for å bli vurdert. Produktet brukes skal være kompatibel med din hudtype. Du kan ikke bruke et produkt laget for tørr hud når din er fet. Tørr hud trenger spesiell omsorg for å rehydrere det mens clearing akne unna. Sensitiv hud trenger et produkt som ikke er laget av harde ingredienser. Fet hud trenger et produkt som vil fjerne den rette mengden smuss og olje uten å tørke den.
Hvor alvorlig er acne?
En annen viktig detalj for å vurdere er alvorlighetsgraden av akne deg ha. Noen produkter behandle bare milde symptomer, mens andre er opprettet for å bistå med alvorlige kviser. Typen og mengden av ingredienser som de inneholder, vil variere. Hvis du lider av mild akne, vil et sterkt produkt laget for alvorlig akne bare tjene til å irritere huden og føre til mer problemer. Sørg for at uansett produktene du kjøper er laget for ditt nivå av alvorlighetsgrad og ikke for sterk eller for svak til å gjøre noe for deg. Det vil bare være en sløsing med tid og penger hvis det er.
Sette mål for Clear Skin
mål bidrar til å holde deg fokusert når du prøver å kvitte livet av akne. Det kan være nedslående å vite at behandlingen tar lengre tid eller er ikke så effektiv som du håpet det kunne være. Mål holde deg på sporet og hjelpe til å vise deg hvilken type akne produktet du trenger. Noen produkter tømme akne du har, mens andre holder den unna. Noen akne produkter vil gjøre begge deler samtidig. Sette mål vil hjelpe deg å avgjøre hvilken som er riktig for deg. Det vil også hjelpe deg å se fremgang i din helbredelse.
Ending The Acne
Jeg kan være veldig vanskelig å finne akkurat den rette acne produkt som passer best med hudproblemer du står overfor. Mange er tilgjengelig, men de kan være dyrt eller ikke effektive i behandling av akne. Vær forberedt når du drar på leting etter det beste produktet. Ta deg tid til å se på produktet og vurdere hvordan det vil passe inn i dine mål, arbeide med din hudtype, og arbeide for å møte den alvorlighetsgraden av akne. Når du finner det et produkt som kan gjøre disse tingene for deg, hold deg til det før akne er borte for godt.