The Diary Of en angst angrep Patient

Anxity angrep er å bli tatt på alvor. Disse kan skade en person som de varierer fra mild angrepene svært alvorlig en. Folk som er bekymret, perfeksjonist, sosialt unnvikende eller som har møtt noen eller annen form for barnemishandling er mest sannsynlig at lider av panikkanfall. til noen av dem, kan det være arvelig problem. En normal person kan ikke engang forestille meg å være fanget inne i en boks for en uspesifisert varighet og ingen klare tegn på exit. Dette er bare et eksempel, er problemet 10 ganger alvorlig i tilfelle av en panikklidelse.
Angst angrep erobre sinnet og tankeprosess på personen og fylle sine sanser med ukontrollerbar frykt. Han føler som om han kommer til å dø. Disse angrepene har stor negativ innvirkning på de mindre kjertler og har en tendens til å endre funksjonene til de viktigste organene i tillegg. Som funksjonene til hjerte, øyne, mage etc er berørt, disse reagerer på angrepene og enten øke impuls eller helt skjule det. Denne tilstanden bør behandles med angst angrep medisin.
I Amerika selv, 40 millioner mennesker lider av angst lidelse mens bare 4 millioner ble behandlet med behandlinger for angstlidelser. Og blant dem, bare 400 000 har fått en skikkelig behandling. Mange forskere bringer faktum til overflaten som folk vanligvis ender med høy narkotika helling og narkotikamisbruk. 65% av nordamerikanere ta resept på en daglig basis, og 43% gå for humør endre resept regelmessig.
Disse angrepene kan provosere folk til å begå selvmord. Jade Goody, en konkurrent til en reality TV show innrømmet at hun prøvde å begå selvmord, mens i en behandling for depresjon. Når Goody var nær bristepunktet, ble hun innlagt på Priory klinikken for behandling for angstlidelse. Det nektet hun å ta av kåpen. som rapportert av mirror.co.uk sa hun at det var det verste i verden. Jeg satt på sengen og jeg ikke ta meg belegge av fordi jeg tenkte: "Hvis jeg tar denne av det betyr at jeg er nødt til å bo her". Så jeg hadde den på hele tiden. Jeg var på selvmord vakt fordi det er hvor ille jeg var. "Jeg kan ikke snakke for alle - men jeg tror det er så mange mennesker der ute som er sultne på å leve og ønsker et liv jeg tror bare at det er en veldig egoistisk ting å gjøre.». Det faktum at angstlidelser pasienter har opplevd en eller annen fra en barnemishandling blir virkelighet i dette tilfellet. Vi fant henne å si "Jeg hater ikke mamma for å slå meg. Jeg forstår at hun var frustrert og tok det ut på meg."
Kognitiv atferdsteori, er en del av angst angrep kur er en form for psykoterapi. Dette er basert på det grunnleggende prinsippet om at unormal tenkning er et resultat av unormal reaksjon og innebærer å vurdere årsaken bak pasientens tenkning. Denne terapien er tilbøyelig til å endre unormal atferd. Angst angrep medisin som benzodiazepin tabletter bidra til å gi den lidende kortvarig lindring grunn av stress relaterte bekymringer.
Disse medikamentene bør imidlertid ikke tas over lengre perioder som pasienten kan være i fare for avhengighet. Buspiron er en annen type angst medisiner som kan lindre angst, og dette er ofte tatt som det ikke er så vanedannende. Antidepressiva er også tatt for å behandle visse angstlidelser slik som generalisert angstforstyrrelse, OCD, sosial fobi, og angst forbundet med depresjon. Bortsett fra medisin, rådgivning og avslapping teknikker er også brukt i behandling prosess for både kortsiktige og langsiktige løsninger.