Redusere Medisinering Errors

Medication har vært en dominerende svaret på mange av de helsemessige problemene som møter vår nasjon. Enten du har en pågående sykdom eller oppleve en engangs skade og trenger medisiner for smertene, du kjører risikoen for feilmedisinering hvis riktig behandling ikke er fulgt.
En stor bekymring er med medisinering interaksjoner. Medisinering interaksjoner referere til to eller flere legemidler i samspill med hverandre, enten resept eller ikke resept. Det refererer også til narkotika samspill med hva du spiser eller drikker. Avhengig av situasjonen, kan interaksjonen forårsake uønskede eller svekket effekt av medisiner eller farlige bivirkninger til kroppen din.
Å gi deg en idé om hvor vanlig medisinering interaksjoner har blitt, la oss vurdere noen fakta om resept og over-the-counter bruk i dag. Studier viser at "i en gitt uke, 4 av 5 amerikanske voksne vil bruke reseptbelagte medisiner, over skranke narkotika eller kosttilskudd av noe slag." De fleste voksne ta flere medisiner og antall legemidler tatt av eldre mennesker har økt betydelig. Når du tar i betraktning hvor bred spre vår foreskrevne medisiner og over-the-counter markedet har blitt det er viktig å vite at "minst 1,5 millioner forebygges bivirkningene inntreffer hvert år." Og er det mange mindre alvorlige medisinering interaksjoner ikke engang rapportert slik at dette faktum er i stor grad undervurdert.
Lære om vårt samfunn enorme bruk av rusmidler kan hjelpe oss å se hvordan medisinen samspillet konseptet er et stort problem og bør behandles med alvorlighetsgrad. Ta for eksempel noen av de mest foreskrevne medisiner der ute. De fleste av oss har hørt om Plavix, en blod tynnere ofte annonsert på TV. Men visste du at å blande Plavix med aspirin, en felles over-the-counter, kan føre til overdreven blødning? Studier viser også at grapefruktjuice effekter over 50 reseptbelagte legemidler ved å hindre enzymer som normalt bryter ned stoffene i sin tur gir mer medisiner for å komme inn i blodstrømmen. Disse interaksjonene bør unngås for enhver pris.
For å redusere feilmedisinering og medisinering interaksjoner, er det fordelaktig for andre å vite hva narkotika du er foreskrevet eller hva vitaminer og over-the-counter narkotika du tar vanligvis . Leger, sykepleiere, farmasøyter og familie eller venner som kan hjelpe med daglig medisinering bør alle være klar over dine medisiner poster. En av de enkleste måtene å gjøre dem oppmerksom på er å ha et medikament ID-kort eller resept kort. Disse kortene beleilig vise dine medisiner på en lommebok størrelse kort, slik at du og andre har tilgang til kortet til enhver tid. En CapsulCard er et godt eksempel på et medikament ID-kort. Den CapsulCard kan opprettes på nettet, oppdatert så ofte som nødvendig, og sendt til deg på en enkel å håndtere metode. Kortet viser helsepersonell om navn, medisin diett, og apotek navn på ett sentralt sted. Etter å ha din personlige journal på deg er stor for legebesøk eller i uheldige tilfelle en nødsituasjon.
Iverksette tiltak for å redusere feilmedisinering er et viktig steg for alle. Det vil hjelpe leger når det gjelder tid til å foreskrive deg medisiner, det vil hjelpe farmasøyter når det gjelder tid til å fylle medisiner, og det vil hjelpe deg eller de som er ansvarlige for å administrere dine medisiner. En legemiddelkort er en fin måte å redusere medisinering interaksjoner så ta det første skrittet og lage din egen CapsulCard i dag!