Hjem >> Medisin >> Dial baby 911 For vasectomy Reversal

Dial baby 911 For vasectomy Reversal

The skilsmisser i USA ser ut til å øke fra en jevn 50% til litt mer i fremtiden. Dette innebærer at det kan være en rekke endringer som vil påvirke din avgjørelse i fremtiden for livet ditt. En stor faktor som kan påvirke deg er endringen av partner. I dag kan du være å avgjøre med din partner ikke å ha et barn, og velger en permanent form for prevensjon som vasektomi. Senere vil du finne deg selv med en annen partner og velge å ha en vasektomi reversering fordi du både lang tid å bygge en familie.
Folk har forskjellige grunner til å bestemme seg for en vasektomi reversering, men den vanligste årsaken er endring av samboer. Andre årsaker som død av et barn, endringer i den økonomiske statusen, eller bare den enkle ønske om å bli far kan endre din beslutning i fremtiden om prevensjon. Hvis du hadde vasektomi i det siste, bli far er ikke lenger et problem. Medisinsk vitenskap har kommet opp med reversering vasektomi prosedyren for å reversere endringene som er gjort vasektomi i tilfelle du har en forandring av sinnet og bestemmer seg for å bli far
vasectomy -. Sammenheng og konseptet

vasectomy er en permanent form for prevensjon for menn utført som et poliklinisk prosedyre i en klinikk eller sykehus. Legen skjærer endene av vas deferens rørene for å hindre at sæden fra å bære den sæd til den urogenitale åpning av kvinnen. Sæden reiser fra testiklene til prostata kjertler i forberedelse til å legge inn kvinnens urogenitale åpning. Denne operasjonen er en permanent form for prevensjon. Dette betyr egentlig tenker flere ganger om ideen om ikke å ha et barn før du bestemmer deg om å sende inn til denne prosedyren. Denne prosedyren er veldig enkel og rask. Du kan gå tilbake til arbeid og utføre normale aktiviteter etter en uke.
Tilbakeføring av vasectomy
vasectomy reversering er den motsatte prosessen av vasektomi. Bokstavelig talt, går denne prosedyren prosessen med vasektomi og gjør deg i stand til å bli far igjen. Mikro kirurgen bruker en høyeffekts mikroskop for å suturere tilbake endene av de avkuttede vas deferens rør. Målet med denne prosedyren er å skape en ikke-lekkende passasje for sæden å bære sperm fra testiklene til urinåpningen av kvinnen. Vasectomy reversering er en poliklinisk prosedyre som du fullfører innen 2 eller 3 timer. Siden dette er en svært delikat prosedyre som involverer å sy under et kraftig mikroskop, må du se etter en meget dyktig og erfaren kirurg å utføre prosedyren riktig. Suksessraten av reversering avhenger av dyktighet og erfaring av kirurgen å gjenskape passasjen av sperm uten å lekke.
Suksessraten
Flere faktorer bidrar til suksessen rate av din reversering vasektomi i tillegg til dyktighet av kirurgen. Hvor lang tid det tok deg å bestemme på reversering vasektomi i stor grad påvirke din suksess rate spesielt hvis det er allerede mer enn 10 år. Din alder er en annen faktor som påvirker helsen din sæd selv om reversering vasektomi er vellykket. Selv om denne reversering prosedyren ikke garantere en 100% suksessrate på grunn av de involverte faktorene, er dette en stor kostnadseffektiv mulighet til å bli far.
Ting å huske om alder faktor
Hvis du er en person hvis alder er allerede i nærheten 50s eller i slutten av 40-årene, har du en mindre suksessrate på å gjenopprette fruktbarheten. Dette er den viktigste grunnen til at du trenger å ta avgjørelsen for reversering så tidlig som mulig.
Hvor avgjørende er tid?
Tid er en svært kritisk faktor når du bestemmer deg for å reversere prosessen av vasektomi fordi den bestemmer arrvev opphopning i dine vas deferens rør. En mann bestemmer seg for å gjennomgå en reversering vasektomi etter 10 eller kanskje mer år kan utvikle arr vev på grunn av den akkumulerte sæd i klemte vas deferens rør. Legen kan finne problemer med å avskjære blokkert og kan forårsake et problem under reversering prosedyren. Tid er også viktig for kroppen å utvikle anti sperm antistoffer. Når du utvikler anti sperm antistoffer, ville det være vanskelig for sædcellene å overleve og nå urogenitale åpning av kvinnen for befruktning.