Hjem >> Medisin >> Homeopatiske Medicine

Homeopatiske Medicine

One av de mest populære former for alternativ medisin blir praktisert i USA i dag er homeopatisk medisin. Bevegelsen skyr alle kjemikalier og søker etter naturlige stoffer som kan brukes til å behandle en hel rekke sykdommer og sykdom. Den homeopat tar en helhetlig tilnærming til behandling av pasienter og bestreber seg på å bruke immunsystem til å gjøre deg bedre. Utøveren av homeopatisk medisin søk for stoffer som stimulerer immunsystemet og tvinge kroppen til å kjempe tilbake mot en inntrenger.
Hele bevegelsen er basert på det de kaller "loven om like." En homeopat vil prøve å finne noen naturlig stoff som gir samme type symptomer deres pasient lider og deretter administrere det i en svært lav dose. Stoffet er sterkt fortynnet, slik at det ikke utgjør noen trussel og er gitt til pasienten for å utløse immunsystemet til å bekjempe sykdommen på egen hånd. Det finnes en rekke homøopatiske oppslagsverk som har blitt forsket på i årevis for å finne ut hvilke stoffer jobbe for ulike problemer.
Siden homeopatiske stoffene som brukes er alt fortynnet med vann, er det ingen fare forbundet med å ta dem selv om noen kan være ganske farlig. I motsetning til de kjemiske medikamentelle behandlinger som rutinemessig brukes over hele landet, homøopatiske midler har ingen farlige bivirkninger. Selv ingredienser som potensielt kan være farlig som arsen er vannet ned for å være helt sikker, men likevel effektiv.
Arsenicum Album er en av de mest brukte av alle de homøopatiske midler. Den produserer symptomer på utmattelse på egen hånd og brukes til å behandle anemi og infeksjon. Det er også brukt for behandling av matforgiftning, andre fordøyelsesproblemer og angst. Hos barn vil homeopat bruke arsen til å behandle feber og diaré.
Svovel er en av de mest populære homøopatiske midler. Siden den produserer svie og kløe når de utsettes for huden, ved hjelp av "loven om like" homeopater bruker den til å behandle slike symptomer. Som tilfellet er med alle midler, det er sterkt fortynnes før benyttet i en behandling. Den generelle regelen er en del svovel til tolv deler vann. Den brukes av homøopater for tilfeller av psoriasis, eksem og akne. Den brukes for fordøyelsessykdommer og luftveisproblemer i tillegg.
Fosfor er i topp fem av mest brukte homeopatiske midler på grunn av sin evne til å behandle blodsykdommer og luftveisproblemer. Fosfor forgiftning forårsaker slike problemer slik at homeopat bruker den til å behandle lignende forhold. Lider av astma, bronkitt og lungebetennelse har rapportert gode resultater med fosfor behandlinger. Fosfor bidrar også til å koagulere blodet og brukes til å behandle neseblod og mindre blødninger.
En av de mest foreskrevne homøopatiske midler er en av de vanligste stoffene på jorden, vannet. Å drikke flere glass rent vann om dagen kan avverge en rekke potensielle helseproblemer, inkludert halsbrann. Det er spesielt viktig å drikke mye vann om morgenen for å unngå sure oppstøt.