Hjem >> Medisin >> Ayurvedisk behandling for å kurere høyt blodtrykk!

Ayurvedisk behandling for å kurere høyt blodtrykk!

Hypertensjon eller høyt blodtrykk er tilstanden når blodstrømmen i kursene og vener er begrenset under en høyere vekt enn vanlig. Dette kan skje på grunn av brist av hjertet eller på grunn av utviklingen av kolesterol i koronar årer, noe som kan redusere deres lumen. I dag er det meste av mennesker på planeten opplever hypertensjon; men det er vanligvis ikke dødelig. Legitime farmasøytiske og en annen livsstil kan gjøre folk med høyere blodtrykk føre en lang og glad livsstil. Så igjen, kan ignorering føre til alvorlige problemer som hjerteinfarkt områder av lokal nekrose (hjerteanfall).

Hypertensjon er kjent som rakta Gata vata i Ayurveda. Det kan være forårsaket på grunn av vitiation av noen av de tre doshas, ​​kan imidlertid engasjementet til vata dosha være desto mer, som det er ansvarlig for flyten av blod.

Å ta foreskrevet medisiner for dette medisinske tilstand er et valg som er ikke uten farer. Folk som velger å ta ulike typer lege foreskrevet løsninger for dette problemet er å ta en større fare for kval fra en ekspansiv blandet pose for farlige reaksjoner og medisinering kommunikasjon. Dette er en av de viktigste årsakene til at flere mennesker velger å bruke ayurvediske medisiner for høyt blodtrykk. Dette er en avgjørelse som helt tar bort stress som symptomer kan skje, og det er en mye lavere risiko for eventuelle problemer som skjer fra forskjellige slags løsninger de tar.

For å trekk et par av de mest vel- kjente urter som brukes til å behandle pasienter med denne restorative tilstand, og for å bidra til å avverge scener av hypertensjon ville innlemme den medfølgende:

 • Arjuna (Terminalia Arjuna)
  < li>

  Sarpagandha (Rouwolfia Serpentine)

 • Punarnava (Boerhavia diffusa)

 • Rose Herbs

 • Dhara

  på det punktet når ayurvediske medisiner for høyt blodtrykk er utnyttet, er det likeledes viktig å ta del i fysisk aktivitet, og å spise en sunn middag som inkluderer en unormal tilstand av fiber. Naturlige livsopphold ting, for eksempel, ris, organiske produkter, hvete, hjerteslag, og grønnsaker bør likeledes innarbeides i den generelle spising rutine. Ikke bare er de næringsrike nourishments nyttige for å holde pulsen på riktig nivå, men de er også ekstraordinært for en enkeltstående generelle velvære også.

  Arjuna har blitt prøvd på pasienter som lider med angina og resultatene demonstrere sin evne til å utvide blodårene, selv i voksne som er sigarett-røykerne. Ikke bare er Arjuna normal element, det har ingen kjente symptomer hvis den foreslåtte målingen er tatt etter.

  Fortrinnsvis barken på treet er banket inn i en container og sikret i boblende vann. Tillat for å avkjøle, og deretter drikke det! I dag ville jeg ser for oss at du mest sannsynlig ikke har en Arjuna treet utvikling i drivhuset. Ikke for å understreke som det er å snu seg å være enda mer uanstrengt mulig i vest som et supplement. Husk: Før du tar noen kosttilskudd, bør du råd din spesialist i tilfelle at du tar noen godkjent medisin
  .