Medisinsk turisme New Kind of Tourism

medisinsk turisme eller helse turisme er reise av mennesker til et annet land i den hensikt å skaffe medisinsk behandling. Tradisjonelt, folk ville reise fra mindre utviklede land til store medisinske sentre i høyt utviklede land for medisinsk behandling som ikke var tilgjengelig i sine egne samfunn, men nylig er det en omvendt trend i folket til å reise fra utviklede land til utviklingsland som Thailand for kosmetisk kirurgi eller andre medisinske behandlinger som noen behandlinger kan ikke være lovlig i hjemlandet, slik som noen fruktbarhet prosedyrer eller en person med sjeldne genetiske lidelser kan reise til et annet land der behandling av disse tilstandene er forstått bedre. Annet enn alle typer helsetjenester, inkludert alternative behandlinger, psykiatri og rekonvalesent omsorg, selv begravelse tjenester er tilgjengelige. En slik målet er Thailand.
Rimeligste av er en voksende som kombinerer en tur i en levetid med en skjønnhet makeover er mer fornuftig og kostnadseffektivt. Betale mindre betyr noe, eller hele prisen sparing kan brukes på skjønnheten ferie selv. En av de lyse ting er at de lavere prisene i Phuket for kosmetisk kirurgi mener ikke kutte hjørner når det gjelder å velge en godkjent sykehus eller estetisk sentrum. Mange av helsevesenet eksperter som arbeider i disse topp-karakter spesialiseringer har studert eller jobbet i USA og andre utviklede land. Selv om Thailand kan bli kjent for sin østlige tradisjon og kultur, er det tilbyr moderne helsetjenester når det gjelder å tilby de nyeste behandlinger, medisinske fremskritt. Med up-to-date utstyr gjennom sine private sykehus og klinikker er en av de rimelige stedene i verden å gå for en medisinsk behandling. Når du har kommet i Thailand for kosmetisk kirurgi helligdager vil du finne at etter kirurgi private utvinning rom du blir tilbudt er mer som hotellsuiter. Ansikt-heiser, Laser behandlinger, kropps Sculpting og Tummy tucks bringer mennesker fra hele verden til Thailand og de fleste gode sykehus lete etter medisinsk turister fra utlandet med dedikerte tjenester for å forstå dine behov og hva du forventer fra en slik tur.
Dental arbeid er det nye buzz ordet i medisinsk turisme og kosmetisk kirurgi helligdager industrien i Thailand som sprer seg så raskt at et overveldende antall vestlige pasienter nå vurderer å reise til Thailand som tilbyr tannbehandling til rimelige priser. Siden mange tannbehandlinger er klassifisert som styrkende og kosmetiske prosedyrer og dekkes ikke av vanlig helseforsikring politikk, tannbehandling i utlandet bringer inn store besparelser for mange. Det er flere land som tilbyr første-verden medisinsk behandling på tredje verden priser. Den mest foretrukne helse turisme destinasjon som hvert år trekker millioner av medisinske turister er Thailand. Det er ikke bare den lave kostnaden for tannbehandling som lokker offshore pasienter med den overlegne kvaliteten på tannpleie og tilstedeværelse av internasjonalt akkrediterte sykehus er den viktigste grunnen til at tiltrekker seg en enorm tilstrømning av tann turister. gir deg en mulighet til å kombinere en avslappende ferie sammen med tannbehandling. Den største fordelen med å ha tannbehandling i utlandet er store besparelser. Tannbehandling i Thailand vil spare 70 prosent av regningen selv etter factoring i flybillett og kostnaden av ferie aktiviteter. Noen internasjonale tannlegepraksis jobbe med medisinske finansielle tjenester byråer som tilbyr attraktive finansieringsordninger for offshore dental pasienter. En annen fordel er at flere utdannede leger og kirurger i utlandet er utdannet ved prestisjetunge dental skoler og leverer sin høy kompetanse til meget konkurransedyktige priser. Ettervern gitt i Phuket etter tannarbeid er vanligvis lik som på Westerntannlegekontor. Den ekstra fordelen av å ha tannarbeid er at folk for hvem som tar permisjon fra jobben er ikke alltid lett kan kombinere sin ferie og behandling til en tur.