Hjem >> medisinsk turisme >> Resepsjons Legemidler Aller beste Holdt Technique, den value

Resepsjons Legemidler Aller beste Holdt Technique, den value

I tilfelle det kan være det eneste vi nå har oppdaget i tidligere tider en lang periode om concierge medisin gjennom å se denne lovende medisinske markedet, er det at folk seriøst ikke vet at det er ikke om prislappen. Vi tenker på slike revolusjonære leger nøyaktig som tar med seg helserelatert sak som har et stetoskop innen sammen med hvem ankommer hjelp av vår Concierge Medisin og vår egen studie i sengen å se at erfarne leger som ønsker å endre sin spesielle prosedyrer samt ta kontakt med øving narkotika som det endte opp som før 1960.

i samsvar med fakta studert av nesten 1, 000 for øyeblikket kjører resepsjons praksis inne i deg. S. 2011 sammen med 2013, har vi nå bestemt gjeldende nasjonale felles tolv-månedlig kostnad for resepsjons helsetjenester er involverer $ 1, 400 $ 1, syv hundre for hvert enkelt per år. Betydelige samfunn av resepsjons narkotika og umiddelbare viktigste oppmerksomhet leger få sagt en enorm del av portvakten helse utøveren dagens markedsandel derfor holde prisene ved å blåse altfor høyt inne store metro fremmer. Jeg har oppdaget hvor mange uavhengige concierge helsepersonell, folk absolutt ikke knyttet til større franchise-konsulentselskaper, som er definitivt ikke del av en betydelig klasse kan kreve bedre avgifter, $ 2, 500 eller over.

I case flere personer blir utsatt for den prisen verdi om resepsjons medisinsk pleie regninger, det kommer til å bidra til å gjøre en innvirkning innenfor nøyaktig hva de begår. En oppdatert fortelling ina mye felles landets rubrikkannonser forenkler denne oppfatningen. Den faktiske kartong historier hvordan Snakk om om Indy inkluderer en høy egenandel plan, så vel som en ekstra som er en tradisjonell HMO. Individer innenfor høy egenandel plan expend utallige mindre enn disse inne HMO.

'Den gjennomsnittlige utgifter i '09 om mennesker i en av disse enkle høy egenandel strategier har vært $ 6, 393,' selve dokumentet produserer, "sammenlignet med $ 8, 570 med hensyn til personer meldt seg for en enda mer konvensjonelle velvære vedlikehold fast tilnærming.

Det er vanligvis et unektelig faktum at nesten 60% forbundet med concierge helsetjenester planer gjennom U. Utes. en person under $ 135 per måned. En rekke planer koste så lite som $ 10 per måned med hensyn til små. Berørte enkeltpersoner generelt få ubegrenset bruk av din lege med deres hus, jobb eller denne kirurgens selskapet i forbindelse med ubegrenset ingeniør besøk, som mobiltelefon, internett cam, e-post og også tekstmeldinger. I tillegg har mange concierge sammen med primære primære oppmerksomhet leger levere ha tilgang til lavpris kostnader om reseptbelagte medisiner, diagnostiske tester, bildeløsninger så vel som profesjonelle medisinske forsyninger for nickels på $.

Sannelig, Vi har sendt dette type informasjon til en dominerende monetære bok sammen med forklart til disse personene som vil "benytte noen blandet grundig tempo vurderer landsdekkende gjennomsnitt av siste service avgifter priset om resepsjons biter av penger, anslagsvis 9, 285, 714, 286 enkeltpersoner kan bli presentert concierge helsesektoren ved bruk 13000000000000 dollar gjeld. Denne prosessen 928, 571, kan 429 personer være utstyrt denne spesielle ta vare på 10 år. Denne statistikken vanligvis er basert på fakta oppnådd gjennom felles prisene online undersøkelser utført via 2009-2010 ..