Hjem >> medisinsk turisme >> Medisinsk Turister Dra nytte Surrogacy lover India

Medisinsk Turister Dra nytte Surrogacy lover India

Surrogacy sies å være en metode der en annen kvinner leverer barnet for de tiltenkte foreldrene. Et par velger å gå for surrogati bare når de medisinske forhold gjør det farlig eller umulig for dem å tenke seg en baby. Visse forhold som gjør surrogati nødvendig for par er misdannelse av livmor, gjentatt svikt i in vitro-fertilisering eller tilbakevendende graviditet tap.


Som vi vet at India har vært en økende knutepunkt for medisinsk turisme . Medisinsk behandling i land i utlandet er svært kostbart. India har vært i forkant siden kostnadene ved behandling her er svært økonomisk også best kvalitet behandling tilbys til pasientene. Tusenvis av pasienter reise til India hvert år, er derfor et behov for å sette juridiske bestemmelser svært viktig. Surrogacy lover i India er i favør av surrogati.


Surrogacy lover i India sier at par som er villig til å gå for surrogati i India bør gift i minst to år. Disse to års ekteskap de burde ha brukt hjertelig med hverandre. Vi sier hjertelig fordi bare en sortert par kan gi en god oppvekst for barnet.


Surrogacy India lover sier at par bør ha en medisinsk visum som er godkjent av vedkommende myndighet deres land. De bør også være klar over de nye visumregler.


Det medisinske visum av de tiltenkte foreldrene bør tydelig at fremmed land anerkjenner surrogati som lovlig og at barnet vil få lov til å gå inn inn i landet som den biologiske barn av den tiltenkte par.

Fordeler med Surrogacy i India:

Lett å finne surrogatmødre i India

Kostnaden for behandling er økonomisk

Best kvalitet behandling er gitt på ' We Care
India '

surrogacy er legalisert i India

Folk i samme kjønn kan også melde deg på surrogati hvis de ønsker å ha et barn.

Mange land har ikke legalisere surrogati som skaper vanskeligheter for par å være vitne til foreldreskap. Men de som kommer til India trenger ikke bekymre deg som alle lover er absolutt i fordel for de tiltenkte foreldrene.


Folk er sannsynlig å velge surrogacy fordi det tillater dem å ha et barn som vil tilhøre dem genetisk. Surrogacy India juridiske aspektet gjør det possiblefor de par som er infertile, eller de som har medisinsk forhold gjør det risikabelt for dem å ha en baby eller par av samme kjønn, for å ha barn. 'We Care India "har vært å gi den beste behandling av surrogacy siden den gang.