Hjem >> medisinsk turisme >> Total Elbow Replacement Surgery I India er en revolusjon i Helse Care

Total Elbow Replacement Surgery I India er en revolusjon i Helse Care

Totalt Elbow Replacement Surgery i India er en enkel måte å kvitte seg med mange lidelser i bein.

For å gi komfort og kurere folk som lider av slike alvorlige plager i albueleddet, har ulike albue erstatning kirurgi sykehus komme opp i hele India.

i disse albue erstatning kirurgi sykehus, dyktige og anerkjente kirurger i India utføre kompliserte kirurgiske prosedyrer for total albue erstatning.

kostnaden for albue erstatning i India er innenfor de økonomiske budsjettet av en gjennomsnittlig forbruker.

forutsetninger for kirurgi

 1. Fysisk undersøkelse skal gjennomføres på pasienten uker før operasjonen.
 2. Mange pasienter med kroniske plager som hjertesykdom må vurderes før denne prosedyren.
 3. Noen medisiner må stoppes mye før operasjonen som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler som ibuprofen , Aspirin og Naproxen Sodium

  fremgangsmåte: -.

  i denne prosessen av total albue erstatning kirurgi, etter intra venøs anestesi administreres til pasienten, begynner kirurgi. En kirurgisk innsnitt er gjort på baksiden av albuen, til å bevege seg til side og muskler for å finne en tilgang til benvev.

  Etter fjerning av arr vev og sporer, rundt skjøten skal kirurg forberede den øvre arm ben til å passe metallisk stykke å erstatte albueleddet. Den samme metoden er gjort for nedre arm ben også.

  erstatning metallic stammen er plassert i overarmen og underarmen bein. De holdes på plass med beinsement som forbinder to metallic stilker med en hengsel pinne.

  Sår blir så lukket og en polstret bandasje er gitt for å beskytte såret mens det gror. Til og med forbigående rør er plassert inne i leddene for å drenere ut væske kirurgisk ut. Dette rør blir fjernet i løpet av første få dager etter operasjonen.

  Outcome & amp; Konsekvenser:

 4. Infeksjon
 5. Infeksjon kan oppstå på sår eller dype kunstige komponenter.
 6. Mindre infeksjoner kan behandles med medisiner, mens store infeksjoner krever kirurgi og fjerning av komponenter

 7. Implantater -. Implantatene brukes i operasjonen kan ha løsnet eller slitasje. Overdreven løsner eller slitasje kan føre til total albue erstatning kirurgi igjen.

 8. Skade på nerver - Thosenerves som er i nærheten av felles erstatning kan bli skadet under operasjonen. Selv om sjansene for en slik nerve skade under operasjonen er sjeldne

 9. Wound Healing -.. Det er viktig å beskytte snitt slik at sårtilheling fester

 10. Managing Pain - Etter operasjonen føles hver pasient smerte. Hvis smertene vedvarer selv etter medisiner, da må man snakke med vedkommende kirurgen
 11. Rehabilitering -.. Visse øvelser for hender og håndledd bør gjøres for å unngå stivhet og til å kontrollere hevelse

  Resultatene av kirurgi:

  1. de fleste pasientene har opplevd mindre smerte og bedre bevegelse, funksjon og styrke av albue
  2. Unngå kontakt sport eller tung vekt. løfting eller aktiviteter som klatring trapper, som de øker risikoen for metalldeler som brukes i total albue kirurgi blir løsnet eller bryte ned.

   Under sikkerhetskontroller på flyplassen, må man være ekstra forsiktig som metalldetektor kan oppdage metall implantater i albueleddet. Så et ID-kort må gjennomføres for å identifisere at man har et implantat festet på sin albueleddet.