Hjem >> hjertesykdom >> Månedens frukt:Tropiske frukter

Månedens frukt:Tropiske frukter

.content-repository-content img {object-fit:cover; }

Tropiske frukter er de opprinnelige til å varme, tropisk klima og inkluderer hverdagsfavoritter som bananer og appelsiner. Her, vi fremhever noen få litt mer eksotiske valg som fortjener en plass på handlelisten din minst en gang i blant. Prøv disse forslagene når du er ute etter noe søtt til en matbit eller etter middagen.

Ananas. Sikker, hermetisk ananas er praktisk, men smaken av en fersk ananas er langt mer levende. Prøv ananasbiter kastet med hakket fersk mynte.

Mango. Den lyse oransje, kremaktig kjøtt av moden mango har en søt, litt krydret eller furulignende smak, ifølge noen mennesker. Å servere, skjær mangoen i nærheten av gropen, deretter score kjøttet på tvers, som vist ovenfor. Hvis du liker krydret mat, dryss over litt chilipulver.

Papaya. Disse store, pæreformede frukter har rødaktig-oransje kjøtt med en smak som ligner en melon med en svak blomsterkvalitet. Hvis du vil, du kan spise de svarte frøene, som har en pepperaktig bit. Ta kjøttet ut med en melonballer eller skje. Et press med fersk limesaft hjelper til med å dempe sødmen.