Hjem >> hjertesykdom >> Vanlige behandlinger for hemorroider I Adults

Vanlige behandlinger for hemorroider I Adults


Hemorroider hos voksne kan føre til en rekke komplikasjoner. Mange er klar over hemorroider, men er kjent med mange av sine symptomer og hvordan å behandle dem. Behandling av hemorroider avhenger faktisk i stor grad av hva slags hemoroider en person har. Behandlingen for en intern hemorrhoid er forskjellig fra den tilnærmingen gitt til en ekstern hemorrhoid.

Symptomer

De tre mest åpenbare symptomer på hemorroider er rektal smerte, rektal blødning, og kløe. I tillegg utslipp av slimete og ufrivillig utskillelse og lekker er vanlig også. Hemorrhoid som forårsaker mest smerte er det ytre, mens de interne hemorroider er bare smertefullt når det har blitt nekrotiske eller thrombosed.

Hemorroider hos voksne må tas på alvor. Det er andre anorektal problemer som produserer symptomer som ligner på hemoroider. Det anbefales sterkt at alle som opplever symptomer på hemoroider bør umiddelbart ta kontakt med en lege for å finne ut den egentlige årsaken.

Nedenfor er en liten diskusjon om noen av de beste over-the-counter rettsmidler for å lindre symptomene på hemoroider.

Medisiner

Kremer, salver og pads

de fleste leger vil anbefale en over-the-counter krem, salve eller pads å avlaste mild ubehag. Det må bemerkes at ingen skulle bruke disse over-the-counter rettsmidler for mer enn en uke, med mindre eksplisitt beskjed av en lege. Alle disse rettsmidler har hassel eller hydrokortison som sine aktive ingredienser, som midlertidig lindre smerte og kløe.

Bruk stikkpiller for å hjelpe til med avføring

Stikkpiller slik som de som produseres av Forberedelse H eller Tucks kan også brukes til å lindre symptomene til hemorroider. Bruk disse for rundt sju til ti dager. Den stikkpille vil hjelpe med symptomer på hemoroider ved å lindre irritasjon og smøreendetarmen. Som andre over-the-counter rettsmidler er det svært anbefales å ikke bruke dette for mer enn den anbefalte perioden. Stikkpiller inneholder ingredienser som kan være skadelig for anal vev ved langvarig eksponering.

Vurder å bruke lokalanestetika

Det er også mulig å bruke produkter som nummen visse områder av kroppen. Lokalanestetika er svært nyttig for å lindre smerte og kløe forårsaket av hemoroider. Produkter som kan tjene som lokalanestetika har ingredienser som ofte suffiks med ordet "-caine" på slutten.

Det må bemerkes at lokalanestetika er ikke nyttig for alle. Ja, lokalanestetika kan lindre symptomer hos noen mennesker; men noen mennesker kan også være allergisk mot ingrediensene i disse rettsmidler. Det er alltid viktig å be om en lege mening om hvorvidt eller ikke å bruke en lokal bedøvelse er gjennomførbart.

Bruk av smertestillende midler for å hjelpe med smerter og betennelser

reseptfrie smertestillende midler er også svært nyttig i redusere smerter og betennelser. Paracetamol er en av de beste smertestillende å bruke. I utgangspunktet enhver ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID), også kjent som ikke-steroide antiinflammatoriske midler /analgetika (NSAIA), vil være nyttig i lindrende symptomer forårsaket av hemoroider. Eksempler på ikke-steroide anti-inflammatorisk legemiddel er aspirin, naproxen og ibuprofen. Det finnes en rekke reseptfrie over-the-counter medisiner som kan brukes til å hjelpe lindre effektene av hemorroider hos voksne.