Hjem >> hjertesykdom >> Acne Treatment

Acne Treatment


Hvis alle var blind, det ville være langt mindre bekymring hudsykdommer. Men siden alle og enhver kan se flekker og kviser uansett hvor lite, har det blitt et stort problem. Følgelig kurer for akne også florerer.

En løsning som rangerer blant de beste i verden er Benzaclin. Det er en meget kraftig medisin som har den kombinerte effekten av to svært effektive forbindelser: benzoylperoksid og klindamycin (en aktuell antibiotika). En god ting om denne medisinen, bortsett fra å være svært effektiv, er at det er veldig praktisk å bruke i løpet av dagen. Det absorberer lett inn i huden, derfor slik at du kan bruke kosmetikk som normalt.

Både benzoylperoksid og klindamycin er i stand til å få huden klar av akne forårsaker bakterier. Den antibiotiske egenskap klindamycin er spesielt nyttig i å eliminere bakterier. Benzoylperoksyd virker ved å innføre oksygen på hudoverflaten. Siden de skadelige bakteriene er i stand til å overleve i oksygenforhold det rett og slett dør-off. Den kombinerte virkningen av benzoylperoksid og klindamycin er mye mer effektivt enn hver forbindelse separat.

benzoylperoksid kan gi irritasjon og sensitivitet på huden. Derfor ville en solkrem bidra til å beskytte huden mot ultrafiolette stråler. Personen bør også unngå for mye eksponering for sol.

Påføring Benzaclin gel for nær hårfestet kan føre til bleking. Også unngå kontakt med skadet hud eller øyne, siden det kan føre til irritasjon.

Benzaclin er ganske nyttig i behandling av betente kviser. Det tar omtrent åtte til tolv uker for behandling for å tømme ut huden tilstand. Dette betyr å opprettholde regelmessig og kontinuerlig program for å unngå gjentakelse av hud sykdom.

Sørg for å først vaske huden ved hjelp av et rengjøringsmiddel før påføring av Benzaclin gel. Middelet kan også føre til noen bivirkninger som vanligvis er milde. Disse bivirkningene inkluderer: kløe, rødhet, flassing og tørrhet. For å motvirke uttørring av huden, sørg for å bruke en fuktighetskrem. Hvis disse effektene vedvarer, kontakt lege.

Spesielt pasienten bør ikke gjelde Benzaclin med andre behandlinger på samme hudoverflaten. Dette vil ikke bare påvirke effektiviteten av den rette, men også føre til andre skadelige reaksjoner i huden.

Dessverre benzaclin kanskje ikke fungere for folk som har regional eller ulcerøs kolitt. Også personer som har antibiotika-indusert kolitt ikke ville være egnet for dette midlet. Ammende mødre og gravide kvinner, derimot, må søke legens råd om bruk av denne medisinen. Dette er fordi effekten på det ufødte barnet ikke har vært godt etablert.