Hjem >> hjertesykdom >> Hemorroider Akupunktur: ting å gjøre og Avoid

Hemorroider Akupunktur: ting å gjøre og Avoid


Akupunktur, akkurat som yoga, er en av de beste medisinske alternativer i behandling av sykdommer. Denne metodikken sin opprinnelse i det gamle Kina, og selv om forskning ennå ikke har bevist sin effektivitet, har bruken av akupunktur blitt anbefalt - selv for behandling av hemoroider. Til dags dato, er effekten av denne metoden fortsatt kontroversielt. Wikipedia forteller imidlertid at akupunktur forsøksvis godkjent for visse vilkår av Verdens helseorganisasjon, National Institutes of Health, National Center for gratis og alternativ medisin, og National Health Service i Storbritannia.

Innlemming Akupunktur

Selv om yoga og akupunktur kan hjelpe mye, en hemorroider pasient bør alltid være forsiktig for å unngå ting som forverre tilstanden.

• Unngå å konsumere krydret og fet mat. I stedet pakke din diett med mat som er rik på fiber som grønne bladrike grønnsaker og frukt. Krydret og fet mat føre til at magen for å frigjøre for mye syre, noe som kan øke mengden av gass inne. Dette kan gjøre avføring hard og kan derfor legge press på endetarms veggen.

• Unngå å sitte lange timer. Når du sitter, er rektal vev utsettes for press fra stolen. Men det er ikke bare det. Sitter i lange timer kan øke temperaturen mellom rumpeballene og stol. Dette kan inflame vevet inne i anus. Du må stå en gang i blant.

Men du bør ikke stå for lenge også, og hvis jobben din krever at du stå veldig lenge på en dag, avslutter den jobben. Standing gjør at blodet i kroppen naturlig bo lenge på den nedre delen, og så er tendensen for blodårene til å holde blod mengder utover sin kapasitet. Endetarms blodkar også oppleve det samme.

Sørg for at du er engasjert i ulike aktiviteter over lange perioder av gangen.

• Trening, trening og mosjon. Dette er for å bedre blodsirkulasjonen og avslapning av sinnet og muskler. Du skjønner, du trenger fred i sinnet fordi jo mer du bekymre deg for din hemorrhoid tilstand, jo mer det blir verre.

• Drikk rikelig med væske. Spesielt om sommeren, øke væske forbruk.

Fordeler med Akupunktur

Det sies at den beste at akupunktur kan gjøre er å forbedre din tenkemåte. Vel, det er bra, men det er mindre fordeler også. Det kan gjøre det nerver frigjøre energi i hele kroppen og forbedre nervøs kommunikasjon.

Dette er veldig gode ting som kan hjelpe deg å gjenopprette. Men det er best å ta oppmerksom på de tingene som er anbefalt her for hemorrhoid og akupunktur.