Årsaker til Hjerteklaff Disease

This artikkelen er skrevet for å fjerne noe av mysteriet om hjerteklaffsykdom. Det er nødvendigvis noe komplisert, men det skal være lettere å forstå enn de fleste medisinsk informasjon som du kan få.
Valvulær hjertesykdom eller ventil sykdom kan også være til stede ved fødselen (medfødt), eller det kan utvikle seg til enhver periode tid gjennom en persons levetid. Det er tider når de eksakte hjerteklaffsykdom caauses ikke kan bli oppdaget. Hjerteklaffsykdom er brutt ned i medfødt klaffesykdom, bicuspid aortaklaff sykdom, ervervet ventil sykdom og mitralklaffen prolaps (MVP).
Når ventil sykdom er til stede ved fødselen, er det referert til som medfødt klaffesykdom. Denne type som generelt påvirker pulmonal ventilen eller aortaventilen. Noen ganger ventilene er ganske enkelt ikke har riktig størrelse ellers klaffene ikke er riktig formet.
Bicuspid aortaventilen sykdom er medfødt også, og i dette tilfelle er bicuspid aorta-ventilen har to spisser eller brosjyrer stedet for de tre det er ment å ha. Dette kan føre til at ventilen skal være stiv, utett eller begge deler.
Ervervet ventil sykdom er en hvilken som helst problem som skjer som et resultat av normale gang ventiler. Noen ganger sammensetningen av ventiler endres som følge av infeksjoner eller sykdommer. Revmatisk feber fører til at hjertet ventil for å bli rød og betent og flygeblader til å klynge seg sammen. Dette fører da til hjerteklaffene blir unødvendig fortykket, forkortet, stiv og arrete. Dette kan da føre til mitralinsuffisiens. Revmatisk feber forekommer ofte som et resultat av en bakteriell infeksjon, en av de vanligste er strep hals. Men store mengder antibiotika som er tilgjengelige i dag har sterkt redusert forekomsten av denne infeksjonen.
Annen sykdom som kan føre til ervervet klaffesykdom er endokarditt. Denne sykdommen skjer når bakterier og bakterier gjør sin vei inn i blodbanen og deretter begynne å invadere ventiler i hjertet. Dette angrep forårsaker vekster å begynne i hjerteklaffene, samt hull for å finne sted. Dette kan da føre til arrdannelse i hjerteklaffene. Lekk ventiler ende opp som et resultat av alt dette. Bakteriene som forårsaker endokarditt kan komme som et resultat av kirurgi, IV narkotikabruk, tannkirurgi og /eller alvorlige typer infeksjoner. Alle som lider av ventil sykdom (unntatt de som har mitralklaffprolaps) er i en forferdelig risiko for å få endokarditt, som kan være dødelig hvis den ikke behandles umiddelbart.
Mitralklaffprolaps (MVP) er svært utbredt og påvirker i gjennomsnitt en til to prosent av den amerikanske befolkningen på årsbasis. Denne lidelsen fører mitralklaffen brosjyrer å falle tilbake inn i venstre atrium mens hjertet er prosjekt. MVP gjør også ventil vev blir rart i form og de blir stretchy og årsaken sigevann. Det er sjelden for MVP å bringe på noen symptomer i det hele tatt med en pasient og det meste av tiden er det ikke nødvendig med noen form for spesiell medisinsk behandling.
Den ovennevnte sykdommer og lidelser er de vanligste årsakene til MVP men det er andre årsaker også. Et besøk til legen og en rekke tester skal hjelpe fastslå den eksakte årsaken til ventil sykdom hvis du er diagnostisert med det. Andre årsaker er koronarsykdom, kardiomyopati (eller sykdom i hjertemuskelen), hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, aortaaneurisme, bindevevssykdommer og seksuelt overførbare sykdommer (det vanligste er syfilis). Det er også mindre vanlige årsaker til ventil sykdom som svulster, stråling og et utvalg av medikamentell behandling.