Hjem >> hjertesykdom >> Kur for hjerte Disease

Kur for hjerte Disease

Heart sykdom er kanskje landets mest utbredte morder av menn og kvinner, og det kan være en av de mest lett forebygges sykdommer i moderne sivilisasjon i 40-70 aldersgruppen. På grunn av dette, er det kontinuerlig forskning blitt utført for å finne en kur for hjertesykdom. Selv om det er ingen offisiell kur som foreløpig, trenger noen prosedyrer og behandlinger viser en god del av løftet.
Koronar Arteriosclerosis er blokkeringen og innsnevring av blodårene og er ofte referert til som hardere av arties . Det er preget av jevning og hardere av arties. Dette tapet av elastisk og innsnevring av arties kan føre til høyt blodtrykk, og hvis den forblir ubehandlet, øker sjansen for slag.
Studier indikerer at en drastisk endring i kosthold og trening praksis kan faktisk bakover eller kurere hjertesykdom. De samme metodene som brukes for å forebygge hjertesykdom kan muligens være en måte å kurere hjertesykdom
Dean Ornish Programmet er basert på en hel mat og et plantebasert kosthold.; Dette programmet er en veldig disiplinert og regulert plan som en kur for hjertesykdom. Ifølge dette programmet, er det en rekke tiltak som er nødvendige for å reversere effekten av denne killer sykdom.
Første i Dean Ornish programmet er å redusere fettinntaket til 10% av din totale daglige kalori inntak. Denne handlingen alene har vist seg å senke kolesterolet og senke høyt blodtrykk, både store medvirkende faktorer for hjertesykdom. Dessuten krever denne planen for å redusere inntaket av kosttilskudd kolesterol ved en drastisk beløp og å øke inntaket av soya protein til 15% av din totale daglige kaloriinntaket.

Andre store poenget med programmet er å ha minst 30 minutter med hard trening hver dag for å opprettholde en sunn vekt og kroppens tilstand. Alle disse faktorene, samt å slutte å røyke, og bare drikker i små mengder synes å være svært lovende teknikker for en kur for hjertesykdom.
Ulike stress management teknikker som meditasjon, sinne, og selv å være blant venner er gode måter å hjelpe på en kur for hjertesykdom. Mange studier tyder på at han kom til en støttegruppe og ha oppmuntring fra familie og venner er en fantastisk måte å hjelpe slå denne sykdommen.
Noen ganger drastiske endringer i kosthold eller mosjon praksis er egentlig ikke tilgjengelig for pasienten. Kosthold og trening bør alltid være den første endringen gjort i å finne en kur for hjertesykdom, men noen ganger kirurgi kan være en mulighet.
Selv om kirurgi er drastisk, og det har ikke alltid løse det underliggende problemet med dårlig kosthold eller dårlige treningsvaner som bidro til sykdommen, kan det være en metode for en kur for hjertesykdom. En slik vanlig operasjon er det av angioplastikk. Denne fremgangsmåten bruker en liten ballong til å skyve åpne blokkerte arterier rundt hjertet til hjelp i blodstrømmen, og bidra i kur for hjertesykdom.
Annet kirurgisk metode som blir stadig mer populært i kur for hjertesykdom er det av bypass kirurgi. I denne prosedyren, er små biter av vener eller arterier tatt fra en annen del av kroppen, noen ganger armer eller ben, og som brukes til å skape en "bypass" for blod rundt den blokkerte blodkaret.
Som herder for hjertesykdom er riktig for deg kan bare avgjøres ved å konsultere med din valgte medisinsk faglig, og kanskje til og med å konsultere en kardiolog ville være i orden. Mest sannsynlig den beste kur for hjertesykdom vil være en kombinasjon av trening diett, og kirurgiske alternativer som skissert av legen din.
Common vitaminer og over skranke produkter kan hjelpe med hjertesykdom som vitamin C, EPA, Foti, og Niacin.
Vitamin C har vist seg å bekjempe utviklingen av kolesterol avleiringer i arteriene. Innen et par timer etter å ha mottatt vitamin C-pasienter viste en kraftig nedgang i kolesterolnivået i blodet.
Studier av Grønland eskimoene mangel på hjerteinfarkt har viser at Eico-Sapentaenoic Acid (EPA) senker kolesterolet betydelig , gjør enda mer enn flerumettet fett. Det utløser også en stor nedgang i triglyserider. Lakseolje er en av de mest kjente kilder til naturlig EPA.
Foti kan senke kolesterolinnholdet i blodet ved å hemme absorpsjon i tarmen, noe som hjelper til å hindre arteriosklerose og andre hjerte sykdommer.

Niacin er det nærmeste tilgjengelige for en perfekt behandling som løser de fleste årsakene til koronar hjertesykdom. Niacin blokkerer utgivelsen av fettsyrer fra fettcellene. Niacin spiller en avgjørende rolle i energiproduksjon, genekspresjon og hormon syntese. Du kan ikke leve uten det. Niacin har også en tendens til å skifte LDL partikkelfordeling til større partikkelstørrelse og bedre HDL fungerer. Inntaket av 3 gram Niacin for så lite som to uker kan redusere serum kolesterol med 26 prosent.
Hvis du er i faresonen for hjertesykdom og deretter finne en god helsepersonell før du starter noen form for hjemme behandling.

alltid konsultere legen din før du bruker denne informasjonen.
denne artikkelen er ernæringsmessig i naturen og skal ikke tolkes som medisinske råd.