Hjem >> Hørsel >> Høring Care

Høring Care

Evnen til å høre er en unik ting som vi tar for gitt. Rundt om i verden finnes det over 225 millioner mennesker som er ute av stand til å stole på høring til å behandle informasjon. Denne artikkelen vil forklare hvordan øret fungerer å produsere de lydene vi hører, og også enda viktigere det vil gi deg råd om hvordan å opprettholde sunne ører.

Slik fungerer hørselen

Hearing er ganske utrolig følelse , når du tenker på hva prosessen faktisk består av - det gir oss mulighet til å oppfatte lyd gjort av andre ord ved å registrere vibrasjoner i luften. Denne prosessen er fundamentalt foretas av vår trommehinnen. Trommehinnen er en tynn hinne og dens viktigste funksjon er å overføre lyd fra luften, sammen basilarmembranen som finnes i det indre øret.

Før jeg fortsetter, her er et interessant faktum som innebærer en helt annen kultur og deres uvanlige tradisjon. Den Bajau Tribe som stammer fra Stillehavet har en annen måte å behandle sine ører, her er det vanligste stedet å pierce trommehinnen i ung alder, er dette å bistå dykking og jakt under vann, men igjen er kjent for å være vanskelig for hørsel.

Back on track, er høringen fortsetter i basilarmembranen der vibrasjonene har nå nærmet seg inne i denne membran er hårceller, som oppdager intensiteten og plasseringen av vibrasjoner i membranen, de rekord dette og da sender denne informasjonen til hjernen gjennom hørselsnerven. Fullfører denne korte men detaljert prosedyre vi er i stand til å behandle ordene og lydene vi hører på en dag til dag basis.

Vanlige Ear Trouble

Gjennom våre liv vi alle har opplevd øre problemer enten det er en mindre øreverk til en stor høring problem

de vanligste øre problemer som folk over hele verden opplever er som følger.; Mellomørebetennelse som er mer kjent som din standard øreverk, oppstår denne infeksjonen i mellomøret (området internt i trommehinnen), vanlige årsaker til dette er svømming, forkjølelse eller øret traumer. Rettsmidler som brukes til denne infeksjonen er smertestillende, den mest populære behandlingen i hovedsak brukt til mindre tjene tilfeller. De fleste tilfeller av Otits Media ikke kjent for å vare mer enn 5-6 dager, hvis smertene vedvarer, anbefales det at du søker lege som muligens vil anbefale en antibiotikabehandling.

En annen vanlig øre klage er ørevoks Blokkering, som er forårsaket av hårsekkene og kjertler som produserer voksaktig olje som heter ørevoks. Hvis dette var for å bygge opp, ville symptomer inkluderer; øreverk, fylde i øret eller en sensasjon at øret er plugget og delvis hørselstap, som kan bli verre avhengig av alvorlighetsgraden av blokkeringen. Behandling for øret problem som kan anses som er babyolje, øre behandlinger og mineraloljer. Alle disse er i stand til å myke opp ørevoks for fjerning, som på sikt vil lette ubehag.

opprettholde sunne Ører Huskeregler

For å hindre eventuelle fremtidige øre problemer, er det avgjørende for å opprettholde et øre rensing rutine. Ørene må rengjøres regelmessig. for eksempel bruke en fuktig ren og myk klut til å rengjøre ytre øret, deretter for innsiden av øret bruke dråper som mykere voks og vil hjelpe ut av stilling voks fra øregangen. Endelig sørge etter et bad eller dusj ørene blir tørket forsiktig for å fjerne eventuelle gjenværende fuktighet. Det er don'ts når det kommer til øre hygiene, og de er som følger; Ikke bruk Q-tips eller bomullspinner de bare komprimere ørevoks i øret ditt, og dette vil føre til øret voks bygge opp over en periode hvis bomullspinner er stadig i bruk. Ikke bruk en fingernegl eller skarp gjenstand for å fjerne øre blokkering og endelig Ikke bruk en prosess kalt "ear candling", også kjent som auricular candling å hjelpe din øret hygiene regime.

nedsatt hørsel

til slutt vil jeg komme inn på hva som kan forårsake hørselstap og hva som kan gjøres for noen som lider av nedsatt hørsel.

døvhet å oppsummere er en tilstand hvor evnen til å oppdage visse frekvenser av lyd er helt eller delvis svekket. Det er to forskjellige typer hørselstap:

 • mekanisk hørselstap:

  Som er en svekkelse forårsaket av en dysfunksjon av mekanismer som bidrar til lydbølger bevege seg gjennom det ytre øret og trommehinnen

 • sensorinevralt hørselstap

  Dette er vanligvis til stede fra fødselen med unormalt i hårcellene, stopper for noen signaler å bli behandlet og forstått.
  < p> Alvorlighetsgraden av hørselstap kan måles i desibel pasienten kan høre, med det rangert som mild, moderat, moderat alvorlig, alvorlig eller dyp og sistnevnte person ville ikke være i stand til å høre noe som er 91dB eller større.

  For noen mennesker hørselstap kan ikke forebygges, med det dessverre blir innpodet i sine gener. Andre mennesker skjønt som får hørselstap på grunn av alderdom eller ulykker kan søke hjelp fra høreapparater, men ikke dra alle forhold.

  Høreapparater er egentlig bare en demi-kur for hørselstap. De er slitt bak pasienter øret og er designet for å forsterke og modulere lyd, regi den ned i ørekanalen. Så høreapparater er ikke en kur -. De er bare med på å gjøre lyden mer tilgjengelig

  Hvis du er bekymret for hørselen og har spørsmål gå å se din lege, hvis du ønsker å se noen hørselsprodukter som bistår i øret hygiene, vil jeg anbefale å besøke Total høringen.

  Alle behandlinger er foreslått for små øre problemer, hvis du lider av en alvorlig øret problem deretter søke en leger omgående.