Hva å ikke gjøre med hørselen Aids

Moderne høreapparater er svært avansert, avansert elektronisk utstyr. For å forebygge skader og reparasjonskostnader, bør regelmessig pleie og forholdsregler tas. Innkjøp høreapparat er et stort skritt mot å forbedre ditt daglige lytte liv, men det har også en økonomisk kostnad for å beskytte. Beskytt hørselen din helse og finansielle investeringer! Følg denne listen over hva du ikke bør gjøre, og holde investeringen din trygg! Vennligst holde disse forslagene i tankene!
• Ikke la høreapparatet for å bli våt.
Hvis mulig, holde hjelpemiddel fuktighet gratis til alle tider. I de fleste tilfeller er det ikke tilrådelig å bade, bade, eller dusj med hjelpemidler på. Teknologiske fremskritt blir gjort for å gjøre hjelpemidler mer vanntett. Mens vann beskyttelse er tilgjengelig for noen enheter, er det ikke anbefalt at din hjelp dyppes i noen ikke-godkjente væsker. Vask aldri hjelpemiddel i vannet.
• Unngå kontakt med kjemikalier.
Chemicals (f.eks hårspray, parfyme, etc.) kan potensielt forårsake skade på hørselen instrument. Før sprøyting noen kjemikalier i nærheten av din hjelp, legge høreapparatet på et trygt og tørt sted vekk fra kjemiske kontakt. Hvis du bruker kjemikalier på håret ditt, må du ikke sette dine hjelpemidler igjen før produktet har hatt tid til å tørke helt.
• Ikke la din hjelp til å få svært varmt.
Høye temperaturer kan skade høreapparatet svært raskt. Du bør aldri la hjelpemidler på steder som er kjent for å få varme. Forlat aldri hjelpemiddel i en bil, spesielt i varmere månedene. Hold hjelpemidler ut av langvarig eksponering for direkte sollys. Hvis noe skjer for å få hjelpemidler vått, ikke tørke hjelpemidler med varme (f.eks, mikrobølgeovn, komfyr topper, hårføner). Hvis du er bekymret for væskekontakt eller tung fuktighet, ta ut batteriet og sette apparatet i en avfukter. Hvis en avfukter er utilgjengelig, plasserer hjelp med batteridøren åpen og batteriet fjernet i en pose med ukokt tørr ris. La over natten. Rice vil fungere som en naturlig tørkemiddel for å trekke fuktighet ut. Kast ris etter bruk.


• Ikke press batteriet.
Du bør aldri må tvinge et batteri i høreapparatet. Batteriluken bør lukke uten kraft trengs. Spør audio helsepersonell for batteriet størrelse og plassering.
• Ikke slipp hjelpemidler.
Unngå å miste dine hjelpemidler på alle harde overflater. Et kraftig fall på et hardt underlag kan potensielt skade hjelpemidler. Prøv å gi myke overflater som tepper når du setter inn og tar dine hjelpemidler.
Hvis du har spørsmål om forsvarlig behandling av høreapparatet, kontakt audio helsepersonell så snart som mulig. De vil guide deg gjennom omsorg, vedlikehold er nødvendig for å forlenge levetiden på dine enheter. Beskytt høreapparater, og følg disse "ikke å gjøre sin"