Hjem >> Hørsel >> Det varierte Cause, evaluering & amp; Behandling fakta Tinnitus

Det varierte Cause, evaluering & amp; Behandling fakta Tinnitus

Tinnitus eller øresus i øret, er en felles faktor for folk i midt-alder. Middelaldrende menn lider mer av det i forhold til kvinner. Noen ganger kan en plutselig buzz, kan ringe eller hvesende lyd merkes, og det går ikke bort lett. En som sover om natten hvis ansikter det, så det er absolutt ubehag for ham. Det kan ekko i linje med din hjerterytme eller det kan være vises eller forsvinner lyden med tiden. I utgangspunktet tinnituses er av to typer som pulserende og ikke- pulserende. Man kan høre lyden i henhold til muskelbevegelser. En annen er som hvesende lyder fra både ytterøret.

Det varierte årsaker til tinnitus er som følger-

 • Øreinfeksjon
 • Barotraumas
 • Overdreven vekttap
 • Extreme ørevoks
 • Hyper spenning, blodtrykk
 • Thyroid problemet
 • Ménières sykdom
 • Nerve problem
 • Vitamin B12 mangel
 • Anemi etc

  Evaluering-Man kan bli hans øre testet med audiogram metode som forklarer mønsteret av høringen.

  Behandling-en må bruke Høreapparat. Den konstante checkup av øre, nese og tenner bør gjøres for å holde øret ringing i kontroll. Enda en må bruke en maske tinnitus for å unngå symptomet. Normalt er dette symptomet forårsake delvis eller fullstendig hørselstap. Cochlea implantat i øret bistår også en å høre ordentlig. Man må unngå kald stuffs i spising og overdreven bad. Bruken av nesespray for å rengjøre tett nese som bidrar til å redusere blokkering av øret. Drikk ingefær, anis basen te å tømme ut hoste og forkjølelse. Tar varm damp gjennom nesen klarner nasal kanalen holde infeksjoner i sjakk. Den klare bruk av auto-oppblåst ballong for å redusere øret væske bidrar også til å kjempe tilbake.

  Lifestyle Habit-Man må unngå koffein som forverrer øret problem. Te, kaffe og koffeinholdige Colas, innsnevrer blodstrømmen til øret. Unngå nikotin er nødvendig fordi det også constricts flom flyt. En lav salt diett bør tilpasses for å redusere natrium kvotient i kroppen.

  Man må følge alle disse metodene for å behandle denne aliment så tydelig som mulig. Riktig medisinering, kosthold og nødvendig trening løse problemet opp til en viss grad. Regelmessig livsstil og konstant medisinsk sjekk hjelpe en til å ha en reduksjon i problemet. Vitamin B12 finnes i matvarer som melk og meieriprodukter, fjørfe og egg bør spises på daglige basis.these er noen av modusene for behandling for ørebetennelse som kan legge til noen hva hjelp til den lidende barn. En sunn livsstil, gjennom checkup og holde forkjølelse i sjakk kan gi en permanent avslapning til barnet lider av det. Det er mange trygge og effektive erstatning rettsmidler for tinnitus som har gitt millioner av befolkningen med rolig, avslappet lettelse.